If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.
Евреите само умни жени търсят.
В една от двете им свещени книги се казва, че младият евреин трябва да се ожени за дъщерята на учен човек. Ако не намери такава, трябва да търси дъщеря на изтъкнат човек от тяхната общност. В крайна сметка, дори за дъщерята на местния учител, но абсолютно изключено е да вземе за съпруга дъщерята на някой неграмотен и прост човек. Генетика и селекция в действие.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Генетиката е като теория на вероятностите. Има възможност за безброй комбинации. Приятна наука, нещо като игра на чист бридж. Следваш определени закономерности, но винаги можеш да бъдеш изненадан
Наздраве!
Надявам се да е приятно.
Чувал съм, че читавите деца се раждат на родители, които ги правят с мерак. Наздраве!
Могат, как да не могат. Но засега издънките са повече от ползите. Все пак, след секвинирането на човешкия геном, фантазиите от Гатака са на път да станат реалност.
Наздраве!
То природата и без това бая издънки си прави с човешкият геном и без наша намеса.
Достатъчно е да четеш кви ги бръщолевят у социалните мрежи.
Точно, при това дългосрочна. Но си е утеха да се знае, че който се уреди с глуповата красавица, шансът отрочетата да минат метър откъм интелект е голям.
Чак леко ме хваща яд, че чак сега ги разбирам тея работи...да не съм се минал.
П.С. Мерси много Кака за разяснението, ако може давай още инфо насам. Наздраве!
А добър ден! От кога го повтарям аз това. Търсете си умни жени за умно поколение, а не красиви идиотки.
Аз пък си мисля че е елементарно да променят генетичния код и вече го умеят. Могат генетично да променят царевица, овце, говеда (дори и да е на принципа на проба грешка) ама човек не могат !?!?!?
Могат, как да не могат. Но засега издънките са повече от ползите. Все пак, след секвинирането на човешкия геном, фантазиите от Гатака са на път да станат реалност.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар