IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    А сещаш ли се защо ти вкара офертата с парка - за да си по-далече от павилионите за обувки, от които ще му се подкосят краката. И билета в парка е безплатен. Ако става въпрос той да прибере кинти, може да те изтъргува без да му мигне окото, ама ако става въпрос да извади кинти от продънения джоб - трудна работа.
    Припомням, за да не стават грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      А сещаш ли се защо ти вкара офертата с парка - за да си по-далече от павилионите за обувки, от които ще му се подкосят краката. И билета в парка е безплатен. Ако става въпрос той да прибере кинти, може да те изтъргува без да му мигне окото, ама ако става въпрос да извади кинти от продънения джоб - трудна работа.
      Виж сега,не съм от мъжете които си купуват,отношение,така като гледам ти си от масовката,щом извърташ всичко през финансовата част.Не познавам жената,може и да се бъркам за нея.Тя си знае най-добре,кое как,защо и така нататък.Факт е обаче,че повечето жени,които искат дом,семейство,деца,не чакат,и до около 30,те си години,имат и деца,и мъж,сега дали са разведени,или не е друг въпрос,но жена ,която има стремеж,да има деца,не чака,а действа.Това е.Ако нещо съм я засегнал да ме прощава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Хах, тези които са на "сухо" са мъже над 40, които искат да забият младо гадже между 25 и максимум 35 години

Вече със шкембенце

Е как разбра,че всички мъже над 40 години са с шкембе?Да ти е хрумвало,че има мъже,които спортуват и се поддържат във форма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          Хах, тези които са на "сухо" са мъже над 40, които искат да забият младо гадже между 25 и максимум 35 години

Вече със шкембенце

Аз съм на 40 г и нямам корем, а съм висок и стегнат.

На 40 г. един образован мъж има пари и може да си позволи да бъде с жени, когато си поиска.

Друг е въпросът за българската действителност, както сме писали тук, българката е хитра и меркантилна, отделно тези над 35г са и с комплекс на стара мома, трудно допускат и чакат принца.

Също така, имаме и подмяна на ценностите, много жени нямат морал и са готови да приемат някой оръфляк от Интернет или от улицата в семейната спалня, докато мъжът го няма.

Това е тъжната истина, драги колеги !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)

Намерих го най-после този пост. Учудващо е как бързо си променяте само за няколко часа мнението за мен без дори да ме познавате и да сте ме виждали. Първо ми вкарвахте оферти за разходки в парка после нещо не ви допадна в нещата, които написах за себе си и станах кофти жена. Уважаеми Кавръков, правите си анализ и заключение без да имате поглед върху цялостната картина. Написах няколко изречения за мен и си направихте генерални изводи за мен. Моля да се изясним.
            Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
            Квръков е стиснат и май леко крадлив. За да не харчи натрупани кинти, живее при мамчето,
            Как ли ги е посъбрал, по-добре не питай. Искаше да прави революции, за да рути имотете,
            Дотогава обаче е при маминка, да е жива и здрава да го гледа. Питай кака Дури от имотите, ще ти каже повече.

Коментар

• Хах, тези които са на "сухо" са мъже над 40, които искат да забият младо гадже между 25 и максимум 35 години

Вече със шкембенце

Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Аааа,не греша...Аз казвам на мен какво ми допада като мъж - на първо място - деца ,кухня,спалня ....и ако има време - професионално развитие....Не съм казал ,че на много жени ще им хареса,това което на мен ми допада...Нищо не пречи на останалите да се съсредоточат върху кариерата....Проблемът е ,че тези "останалите" са се превърнали в стаховито число,а това, както е видно дори от този форум, е оставило доста мъже "на сухо",скитайки се "немили ,недраги " в собствената си страна....

Коментар

Намерих го най-после този пост. Учудващо е как бързо си променяте само за няколко часа мнението за мен без дори да ме познавате и да сте ме виждали. Първо ми вкарвахте оферти за разходки в парка после нещо не ви допадна в нещата, които написах за себе си и станах кофти жена. Уважаеми Кавръков, правите си анализ и заключение без да имате поглед върху цялостната картина. Написах няколко изречения за мен и си направихте генерални изводи за мен. Моля да се изясним. Всички се хванахте за липсата на секс с брака ми тогава. А аз казах другата причина и тя е основната. Че бившия не искаше деца. Как по-ясно да го кажа? Аз исках, на 28 - 29 год. тогава и исках много да си имаме деца или поне едно. А той не и не и не.
                Ето един случай. Веднъж цикъла ми закъсня, бях нещо настинала. Този се побърка направо, не беше на себе си от страх да не съм бременна. По три пъти на ден буквално и сутринта, на обяд и вечерта си правех тестове за бременност. Той лично ги гледаше да се убеди, че не съм забременяла. И така четири дена. Представа си нямате и не можете да го изживеете това унижение, знаете ли колко е унизително това, това като жена ме съсипа за тези четири дена. И точна за този случай нещо се пречупи в мене и взех решение да го напусна. Този случай беше пет месеца преди да му обява решението си. Ако беше ми направил дете дори нямаше да мисля за секса. Три пъти в месеца, добре, семейни задължения. Така че си правите някакви тъпи изводи без нищо да знаете за мен.

Хайде приятна ви вечер на всички, че гостите ми ще дойдат вече
                Чао
                Нереализиран бизнес план
                ​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                  В един анонимен форум не е добре да се впрягаш толкова много! Нали си знаеш, че дамите сте винаги на прицел! Какво ти пука?

Нещата се случват винаги така, както е трябвало да бъде! Не се притеснявай и всичко ще е ОК!
                  Поне от липса на внимание не може да се оплаче тук.
                  Та в определени аспекти си прав...
                  Last edited by Ender; 17.05.2020, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Ти за всичко можеш да раздуваш, но както знаем не си прав!
                    За почти всичко.

Коментар

Намерих го най-после този пост. Учудващо е как бързо си променяте само за няколко часа мнението за мен без дори да ме познавате и да сте ме виждали. Първо ми вкарвахте оферти за разходки в парка после нещо не ви допадна в нещата, които написах за себе си и станах кофти жена. Уважаеми Кавръков, правите си анализ и заключение без да имате поглед върху цялостната картина. Написах няколко изречения за мен и си направихте генерални изводи за мен. Моля да се изясним. Всички се хванахте за липсата на секс с брака ми тогава. А аз казах другата причина и тя е основната. Че бившия не искаше деца. Как по-ясно да го кажа? Аз исках, на 28 - 29 год. тогава и исках много да си имаме деца или поне едно. А той не и не и не.
                      Ето един случай. Веднъж цикъла ми закъсня, бях нещо настинала. Този се побърка направо, не беше на себе си от страх да не съм бременна. По три пъти на ден буквално и сутринта, на обяд и вечерта си правех тестове за бременност. Той лично ги гледаше да се убеди, че не съм забременяла. И така четири дена. Представа си нямате и не можете да го изживеете това унижение, знаете ли колко е унизително това, това като жена ме съсипа за тези четири дена. И точна за този случай нещо се пречупи в мене и взех решение да го напусна. Този случай беше пет месеца преди да му обява решението си. Ако беше ми направил дете дори нямаше да мисля за секса. Три пъти в месеца, добре, семейни задължения. Така че си правите някакви тъпи изводи без нищо да знаете за мен.

Хайде приятна ви вечер на всички, че гостите ми ще дойдат вече
                      Чао

В един анонимен форум не е добре да се впрягаш толкова много! Нали си знаеш, че дамите сте винаги на прицел! Какво ти пука?

Нещата се случват винаги така, както е трябвало да бъде! Не се притеснявай и всичко ще е ОК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Това е мъжка вечер . Утре ще приказваме. Остави се на потока. Момчетата разпускат сега .

Баси! Много благосклонна го раздаваш..., ларж...

Уважаваш идеята за ергенските/момински партита /..., но там какви неща се случват..., леле, леле...

Хубава вечер! /щом се самоизолираш доброволно..., ама мисля, че те разбирам.../

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Аз пък - до сега съм мислил, че финалната част на лакърдията е по-различна... Никога не е късно да научи човек нещо ново!

"Научил се поп на пържен боб. Свършил се боб - минал на дроб!"

/дробчета по селски имам предвид, с достатъчно количество лук..., топли, топли..., разбира се - в комбинация със СтаропраменЧЕ..., /

Как си, красавице?
                          Това е мъжка вечер . Утре ще приказваме. Остави се на потока. Момчетата разпускат сега .

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Кондензаторите и кабелите са по-важни.
                            Първите могат да бъдат "чути" истински само след сто-двеста часа работа под сигнал "бял шум".

Кабелите трябва да са от почти монокристална мед, позлатени, намачкани с ръце и използвани само в една посока със съобразяване с геомагнитното поле, фън-шуй, положението на прозорците и най-често използваните въздушни пътища от мухите в стаята.

Мога да раздуя и за ламповото усилване, т.н. топъл лампов звук.
                            Ти за всичко можеш да раздуваш, но както знаем не си прав!

Коментар

Забравих да благодаря на тези, които ми писаха на лични съобщения
                              Благодаря на ..... за поканата Много мило от твоя страна
                              Благодаря и на ...... за гадното въпросче, ще си говорим с тебе, уважаеми, ама разбираш ли, че вече много дразниш
                              Е защо да дразня интересно ми е просто. Иначе с този аватар ме караш да седя надалеч, получава ти се

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Транзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?
                                Кондензаторите и кабелите са по-важни.
                                Първите могат да бъдат "чути" истински само след сто-двеста часа работа под сигнал "бял шум".

Кабелите трябва да са от почти монокристална мед, позлатени, намачкани с ръце и използвани само в една посока със съобразяване с геомагнитното поле, фън-шуй, положението на прозорците и най-често използваните въздушни пътища от мухите в стаята.

Мога да раздуя и за ламповото усилване, т.н. топъл лампов звук.

Коментар

Working...
                                X