Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Пак нищо не зацепваш. Това с Евго в някои отношения сте като братя близнаци.
Ти постоянно пишеш за зодии, сега пък Господ бил ми пратил болестта.И чумата,която е избила 500 милиона души ли я е пратил Господ?
Ако някой е дебел и го удари инфаркт, пак ли Господ го я направил?Last edited by mirodes; 29.05.2024, 09:48.
Коментар
-
Нищо не си научил. Прочее ако тя беше болна ти щеше ли даде грижиш за нея? Или за която и да е друга “до тебе”?Last edited by mirodes; 29.05.2024, 09:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе тва с изневярата не важи ли за двата пола? Щото доста често споделяш за изневери, та шут в г*за и да идва друг при жена ти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Викаш Господ праща болестите.Ами тогава защо са ни болници и лекари?Отиваш в църквата и се молиш и всичко е точно.
Подобно мислене показва,че и най-умните жени нямат рационално мислене, а вярват в мистични сили,астрология и тем подобни глупости.
Коментар
-
Грижела се е жената, която е била до мен.Ако е била друга до мен,тя щеще да се грижи.
Коментар
-
Не е. Обаче може да е. Зависи от човека. Практиката сочи, че разбиването на стабилна структура не води до особено добри резултати.
Я да ти задам аз един въпрос. Га беше болен кой се грижеше за тебе? Филипинките, украинките или жена ти?
И щом една връзка се е разпаднала,тя не е била стабилна.Естествено има и случаи на разводи заради идиотско поведение на мъжа-пиянство,побоища и тем подобни ,ама в повечето случаи изобщо не става въпрос за подобни неща.Last edited by mirodes; 29.05.2024, 09:31.
- 1 like
Коментар
-
Тебе Господ ти я прати тая болест не случайно. И пак не ти увира главата. Седи си на четирите букви и се радвай на децата си.
Подобно мислене показва,че и най-умните жени нямат рационално мислене, а вярват в мистични сили,астрология и тем подобни глупости.
- 1 like
Коментар
-
Жени колкото щеш.Ако някоя е достатъчно тъпа да изневерява на мъжа си шут отзад и друга идва.Вие със Селена така ги представяте нещата все едно като се ожениш или имаш връзка и това е за цял живот. Ами не е.
Я да ти задам аз един въпрос. Га беше болен кой се грижеше за тебе? Филипинките, украинките или жена ти?
Коментар
-
Напротив ако е умен ще избяга от токсична връзка и ще намери жена,която да го обича и уважава.Имам разведени приятели и всички съжаляват само за едно-че не са се развели по-рано.
Коментар
-
Жени колкото щеш.Ако някоя е достатъчно тъпа да изневерява на мъжа си шут отзад и друга идва.Вие със Селена така ги представяте нещата все едно като се ожениш или имаш връзка и това е за цял живот. Ами не е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
После ще има рогати - минимум 250 точки по CIC. Нищо изненадващо.
Наздраве
- 1 like
Коментар
-
Горкият. Умен мъж семейство не разваля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
А така. Дано амигото е наясно, че употребената и захвърлена стока, дори и мъжка, става преоценена.
На едно приятелче преди време му го думах, докато имаше свястно момиче до себе си. Беше го вдигнала в небесата, взе се за голямата работа, разделиха се и още го кара соло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Видях и ти изпратих по-готина мадама,
Коментар
Коментар