If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам понякога пророчески сънища че отивам до тоалетната. Буквално до час се сбъдва. Обикновено става когато пия бира. Може би е от психокинетичните свойства на хмела
Ако продължаваш с намеците още тази нощ ще те сънувам как се разхождаш с ананаси в супера и те гони стадо подивели испанки в стил полетите със специалния парфюм от “Парфюмът”.
Аз имам понякога пророчески сънища че отивам до тоалетната. Буквално до час се сбъдва. Обикновено става когато пия бира. Може би е от психокинетичните свойства на хмела
аз имам и по-лоши...
съвсем наскоро си пипах дъното на гащите на разсъмване
Забравил си, че говореше тук със снизхождение и дори с насмешка за твой познат, който "вземал в къщи готова храна".
Мама (която живее отделно) - всеки ден ли ти носи домашно приготвената от нея - храна? Може би тя пазарува? Или - ти пазаруваш всеки ден след работа, а тя идва сутринта, за да ти приготви храната ("домашно приготвената), докато ти си на работа?
Много е трудно човек "да живее самостоятелно" по този начин, нали?
Все пак не разбрах, какво имаш против готовата храна в заведенията? Толкова беше щастлив от факта, че имаш "домашно приготвена храна", а онзи, за когото говореше (назад в темата) - "как така можел да разчита на готова храна"?
Тая твоя майка - съвсем през просото го е подкарала.. Как може да остави сина си на "готова храна" - без да е "домашно приготвена" ... и така да се охарчва!
а защо не самия евго да си готви
как прави баници и питки
Коментар