IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -Скъпи ето ти това зарче…..ако метнеш от 1 до 5,ще има брутален секс…
    -А ако метна 6?
    -Ще метнеш пак, мухльоо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Има си простичко обяснение.

Вероятно обяснението е елементарно, но очевидно лирическият герой държи - от една страна да получи "индулгенции" за поведението си - точно в този форум, като същевременно от други точки в нета "го отварят" за "истината" за живота. Не съм срещал толкова "ученолюбив" човек, който се сравнява с младите!

Според него, "тайната" на "големите свалячи", е трябвало да научи от баща си. Бащата е критикуван и като слаб инвеститор, но това е встрани от казуса...

Добре е, че този човек - сам не е баща - с подобно изкривено мислене - за бащите, които трябваЛО да хванат за ръка синовете си, след което да ги "научат", като им покажат как точно се прави ... секс! И нашият негодува срещу начина на възпитание на своя баща, който не му е показвал как (и с кого!) да прави секс! Ненаучен си е останал в суматохата...

Брат му - очевидно е получил "обучението" си (защото вече има деца), но вероятно е получил ОТ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК - БАЩАТА - И урока за това, как повече от жените НЕ СА боклуци.

На хората, които се затрудняват от прочитането на повече от 8-9 МОИ изречения препоръчвам да ме блокират. Не е трудно.

Коментар

• Кой ви е любим от Биг Брадър към момента

Коментар

• Евго да беше улезнал у Бай брадъра - чувам, че имало бая жени като за него !

Хем ше си вдигне и акциите, и облигациите - после като излезе ще е вървежен !

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да

Взема химия, има огромен бицепс, на 40+ години.

Имал е и неприятни случки с жените и все на курвички попада. Има и пари, от богато семейство е.

Много държи на модерната визия и на марковите неща.
            Последното изречение обяснява предпоследното.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Ясно е, че тоят "приятел" притежава "опита", за да те "учи", но дори на тая (твоя) възраст все още не си научил, че "боклук до боклук" има от двете страни на барикадата.

Проблемът с външния вид изобщо не е на дневен ред, но ти няма как да разбереш това. Голямото болшинство от дамите НЕ СА "боклук до боклук", а при повечето от тях - нашето отношение може да ги смачка до неузнаваемост.

"Аз съм красавец - ненагледен, а те са боклуци!"

Не може те да не усещат подобно отношение от страна на "красавеца" в твое лице, Евго. Напълно закономерно е нещата да са такива. Колкото повече злобееш срещу всички жени - по-трудно ще ти се случват нещата.

Усмихвала ли ти се е скоро жена? А, разсмивал ли си скоро жена? Сам си отговори. Ако отговорът ти е отрицателен - ти жена изобщо не търсиш.

Чудно ми е, как един мъж търси жена, в същото време определя жената срещу себе си като боклук и дори не опитва да предизвика усмивката на нейното лице...
              Има си простичко обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Има още един,предлагаш услуги на ЛС.И това не е лъжа !
                Общо взето меките китки(осъзнати или не) в тази тема преобладават.Нещо което твърдя от ден 1 !!!!
                2-3 жени имаше,те избягаха.И като цяло,името на тези тема е много подвеждащо
                А вашите постове са едни от малкото адекватни в темата
                забелязва се, че откак жените "избягаха"от темата
                ти трайно се настани в нея
                Last edited by X_Y; 10.10.2024, 20:14.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                  Някой в тоя форум - да се е интересувал от нечия възраст (защо Евго.нарушава личното пространство на съфорумниците)?
                  Някой (мъж) в тоя форум да се е интересувал от това, колко е красив друг мъж (Евго - на почти 50 години - постоянно се възхищава от красиви... мъже)?
                  Друг мъж в тоя форум да се е втренчвал във "фитнес-манЯците" и "алфа-мъжкарите"? (Евго редовно се възхищава от подобни "качества" на мъжете! )
                  В същото време Евго "търси" жена и всички дами за него "не стават".
                  Има още един,предлагаш услуги на ЛС.И това не е лъжа !
                  Общо взето меките китки(осъзнати или не) в тази тема преобладават.Нещо което твърдя от ден 1 !!!!
                  2-3 жени имаше,те избягаха.И като цяло,името на тези тема е много подвеждащо
                  А вашите постове са едни от малкото адекватни в темата
                  Last edited by X_Y; 10.10.2024, 20:14.

Коментар

Изобщо не харесвам коментарите ти, един колега от тук каза да не се занимаваш с мен и да ме оставиш намира.

Преди време бях коментирал във ф.б., през 2018 г, че от толкова време си търся жена и все не става. Един приятел, които има голям опит с жените и си думка винаги, каза: "Как ще си намериш, като са от боклук до боклук",

На 45 г съм, когато съм късо подстриган и с тен, изглеждам на доста по-малко. Корем също нямам.

Ясно е, че тоят "приятел" притежава "опита", за да те "учи", но дори на тая (твоя) възраст все още не си научил, че "боклук до боклук" има от двете страни на барикадата.

Проблемът с външния вид изобщо не е на дневен ред, но ти няма как да разбереш това. Голямото болшинство от дамите НЕ СА "боклук до боклук", а при повечето от тях - нашето отношение може да ги смачка до неузнаваемост.

"Аз съм красавец - ненагледен, а те са боклуци!"

Не може те да не усещат подобно отношение от страна на "красавеца" в твое лице, Евго. Напълно закономерно е нещата да са такива. Колкото повече злобееш срещу всички жени - по-трудно ще ти се случват нещата.

Усмихвала ли ти се е скоро жена? А, разсмивал ли си скоро жена? Сам си отговори. Ако отговорът ти е отрицателен - ти жена изобщо не търсиш.

Чудно ми е, как един мъж търси жена, в същото време определя жената срещу себе си като боклук и дори не опитва да предизвика усмивката на нейното лице...

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение

Едно кратко питане ( не като на бай Мико... творчествата)...
                      Тези ордурми на късно уиски или на ранно кафе ги разисквахте...?
                      По време на вечерен чат той го написа като коментар.

Коментар

Изобщо не харесвам коментарите ти, един колега от тук каза да не се занимаваш с мен и да ме оставиш намира.

Преди време бях коментирал във ф.б., през 2018 г, че от толкова време си търся жена и все не става. Един приятел, които има голям опит с жените и си думка винаги, каза: "Как ще си намериш, като са от боклук до боклук",

На 45 г съм, когато съм късо подстриган и с тен, изглеждам на доста по-малко. Корем също нямам.
                        Едно кратко питане ( не като на бай Мико... творчествата)...
                        Тези ордурми на късно уиски или на ранно кафе ги разисквахте...?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

само да не е зле прикрит хомо бандит
                          Не е.

Интересното е, че много педали го тормозят във ф.б. и му се предлагат и си искат. И му правят комплименти.

Друг момент е, че като видиш някой здравеняк, жените си мислят, че ще има xxl, а мъжът се интересува от специални манджи и от тренировки. Много често е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Тоз галантен мурафет, само по френските ширини ще да си го усвоил.

Пинокчо, защо мислиш, че в съвремието липсва сексуална конкуренция?
                            Не се бях замислял, но това го пишеше в посочената от мен книжка. Видният учен казваше с една дума, колкото и нецензурно да звучи - по някаква причина хората се изпедерасиха.

Коментар

Да

Взема химия, има огромен бицепс, на 40+ години.

Имал е и неприятни случки с жените и все на курвички попада. Има и пари, от богато семейство е.

Много държи на модерната визия и на марковите неща.
                              Каква случайност.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Между другото, оказва се, че мозъкът еволюира съвсем отделно от всичко друго в тялото. и се е развил много по-бързо. И познай - това се е случило благодарение на сексуалната конкуренция. И се предполага, че съвременният човек е видимо оглупял заради все по-очертаващата се липса на такава. Човек се конкурира да каже все по-голяма глупост, но не и да прояви малко въображение да спечели и напердаши едно убаво някоя жена по един по-художествен и достоен за уличната поезия начин. Не помагат нито високи технологии, нито висенето в темата.
                                Тоз галантен мурафет, само по френските ширини ще да си го усвоил.

Пинокчо, защо мислиш, че в съвремието липсва сексуална конкуренция?

Коментар

Working...
                                X