IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мале, малееее, какви изводи.
    Ти въобще не си запознат с културната идентичност на различните народи. Дамите, които коментираме са наследници на крепостни селяни. При тях жената е била стока. Минал помещика, харесал девойката. Взел я за една нощ. Ако я хареса я оставя за определено време, ако ли не - връща я. Проблеми няма, намира се кой да я вземе за жена.
    А ако българката се омъжи без да е девствена, знаеш ли какво се е случвало? Сигурна съм, че си чувал, това - онова. Но, ако не си да ти кажа.
    До края на живота си е трябвало да слага на масата още един прибор за хранене. Та всички, дори и децата й да знаят какво е направила. Вярно, можело е роднините й да откупят "греха" й, но това е било по- скоро рядкост. В този ред на мисли няма база за сравнение. Каквото и да е, възпитанието и светогледът ни е различен.
    Наздраве!

Между другото, прави ми впечатление, че един мъж около 1.90 м, дори и с наднормено тегло се харесва повече на жените, от някой пигмей, пък бил той и с поддържано тяло. Явно има връзка с еволюцията и желанието за продължаването на рода с възможно най-силния самец, който се наблюдава наблизо
    мисля, че се отнася само за някакви затворени общности
    във фолклора си има отделен нецензурен жанр посветен на темата
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

То по същата логика българите като сме били рая в Османската империя турците са можели да изчукат всяка българка, която пожелаят.Не че не се е случвало, ама не е било редовно явление. Щото все пак властите са наясно, че подобни действия ще доведат до огромно недоволство и са ограничавали подобни своеволия.Същото се е случвало и в Руската империя. А и там редовно е имало селски въстания,та изобщо не е било както го описваш.Друг въпрос е,че в момента е голяма рядкост жена да се омъжи за първият мъж,с когото прави секс.Ти описваш практики отпреди столетия, а сега нещата са много различни.
      Иначе наистина жените харесват високи мъже,но много повече харесват мъже, които знаят как да се държат с тях. Нито Казанова,нито Дон Жуан са били високи.А и по мои наблюдения най-големите свалячи,които познавам са със среден ръст.Може би,защото нямат предимството на високият ръст и търсят други начини да впечатлят жените. И в един момент като разберат какво искат жените и нещата стават много лесни.
      трудна работа
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

То туй мировата фантазия е хубаво нещо. Да сравняваш ябълки с круши също може.

Ама нещо не ми отговаря на въпроса кой ще му сменя памперсите не дай Боже …
        Коя точно ми е фантазията?И ако стигна някога на етап от живота си да ми сменят памперси,просто няма да живея. Егати и живота щом ще съм безпомощен инвалид.Да се мъча себе си и околните. Имах такъв чичо и знам каква мъка беше.Умря човека и се отърва от мъките, както и майка ми и баща ми,които бяха обременени с грижите за него.

Коментар

Ти въобще не си запознат с културната идентичност на различните народи. Дамите, които коментираме са наследници на крепостни селяни. При тях жената е била стока. Минал помещика, харесал девойката. Взел я за една нощ. Ако я хареса я оставя за определено време, ако ли не - връща я. Проблеми няма, намира се кой да я вземе за жена.
          А ако българката се омъжи без да е девствена, знаеш ли какво се е случвало? Сигурна съм, че си чувал, това - онова. Но, ако не си да ти кажа.
          До края на живота си е трябвало да слага на масата още един прибор за хранене. Та всички, дори и децата й да знаят какво е направила. Вярно, можело е роднините й да откупят "греха" й, но това е било по- скоро рядкост. В този ред на мисли няма база за сравнение. Каквото и да е, възпитанието и светогледът ни е различен.
          Наздраве!

Между другото, прави ми впечатление, че един мъж около 1.90 м, дори и с наднормено тегло се харесва повече на жените, от някой пигмей, пък бил той и с поддържано тяло. Явно има връзка с еволюцията и желанието за продължаването на рода с възможно най-силния самец, който се наблюдава наблизо
          То туй мировата фантазия е хубаво нещо. Да сравняваш ябълки с круши също може.

Ама нещо не ми отговаря на въпроса кой ще му сменя памперсите не дай Боже …

Коментар

Наздраве!

То по същата логика българите като сме били рая в Османската империя турците са можели да изчукат всяка българка, която пожелаят.Не че не се е случвало, ама не е било редовно явление. Щото все пак властите са наясно, че подобни действия ще доведат до огромно недоволство и са ограничавали подобни своеволия.Същото се е случвало и в Руската империя. А и там редовно е имало селски въстания,та изобщо не е било както го описваш.Друг въпрос е,че в момента е голяма рядкост жена да се омъжи за първият мъж,с когото прави секс.Ти описваш практики отпреди столетия, а сега нещата са много различни.
            Иначе наистина жените харесват високи мъже,но много повече харесват мъже, които знаят как да се държат с тях. Нито Казанова,нито Дон Жуан са били високи.А и по мои наблюдения най-големите свалячи,които познавам са със среден ръст.Може би,защото нямат предимството на високият ръст и търсят други начини да впечатлят жените. И в един момент като разберат какво искат жените и нещата стават много лесни.
            Last edited by mirodes; 29.05.2024, 12:17.

Коментар

Не коментирам твоят личен живот и не ме интересува. Въпросът е,че вие със Селена постоянно обобщавате. А хората са различни. Щом били украинки едва ли не свалят гащите пред всеки срещнат, а българките са светици.Девствени се омъжват и никога не изневеряват.
              Аналогията с вълци и кучета също е неадекватна.Някой мъж,който тежи 130 кг и с мъка се придвижва бил вълк, щото бил верен на жена си,а някой мъж,който се поддържа и е атрактивен за жените, бил куче,щото откликвал на женското внимание.Пак женска логика, която няма общо с реалността.
              Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пак нищо не зацепваш. Това с Евго в някои отношения сте като братя близнаци.
                Ние все пак сме с разлика 3 г. и майките ни са учителки. И двамата сме свестни мъже, мито се дрогираме, нито сме утрепки, завършили сме трудни специалности, с учене. Миродес успешно се е справил с това да създаде поколение. Аз пък съм работил повече и на втора работа, паралелно с основната. Много жалко че само лелки оценяват хубавите ми качества.

Относно дебелите мъже, 130 кг на мъж 2 м. не са толкова много (те дори не личат много, само около корема личи) и той може да върши всякаква мъжка работа много добре. Иначе не е здравословно и е предпоставка за болести.

И жените хич не харесват голям корем и не искат такива мъже (дори да е висок и с хубаво лице), особено ако е без пари, един приятел ми се оплака за това !!!

Коментар

Мисля, коментирахме дами от определена националност, която Евго разшири в етнолингвистична група.
                  Колкото до мен /за Селена нямам право да коментирам/, аз съм вълчица, омъжена за вълк. Дали това ще е за цял живот, само времето може да покаже.
                  Наздраве!

п.п. В Природата е така - един е вълк, друг е домашно куче. Всекиму според възможностите.

Не коментирам твоят личен живот и не ме интересува. Въпросът е,че вие със Селена постоянно обобщавате. А хората са различни. Щом били украинки едва ли не свалят гащите пред всеки срещнат, а българките са светици.Девствени се омъжват и никога не изневеряват.
                  Аналогията с вълци и кучета също е неадекватна.Някой мъж,който тежи 130 кг и с мъка се придвижва бил вълк, щото бил верен на жена си,а някой мъж,който се поддържа и е атрактивен за жените, бил куче,щото откликвал на женското внимание.Пак женска логика, която няма общо с реалността.
                  Колко от тия мъже,които са атрактивни за жените не се възползват ако имат възможност?1 или 2 процента.Сещам се за футболиста Меси,който е пословично верен на жена си.Ама имаше интервю на някаква жена, която била преспала с него и се изказа доста негативно за представянето му в секса.И веднага се навързват нещата защо той не ходи при други жени. Иначе най-богатите мъже уж пример за перфектни семейства докато не лъсне връзката с друга жена. И при Бил Гейтс,и при Безос,и при Илон Мъск.Явно най-успешните мъже в света са домашни кучета.
                  Last edited by mirodes; 29.05.2024, 11:29.

Коментар

Жени колкото щеш.Ако някоя е достатъчно тъпа да изневерява на мъжа си шут отзад и друга идва.Вие със Селена така ги представяте нещата все едно като се ожениш или имаш връзка и това е за цял живот. Ами не е.
                    Мисля, коментирахме дами от определена националност, която Евго разшири в етнолингвистична група.
                    Колкото до мен /за Селена нямам право да коментирам/, аз съм вълчица, омъжена за вълк. Дали това ще е за цял живот, само времето може да покаже.
                    Наздраве!

п.п. В Природата е така - един е вълк, друг е домашно куче. Всекиму според възможностите.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Наскоро четох един виц.Една жена казала на приятелката си:"Повече няма да споделям на мъжа ми за проблемите си,щото той търси логично решение на тях, вместо да ги драматизира заедно с мен".
                      то това изобщо не е виц
                      то си е самата истина
                      жените не търсят решение на проблема
                      те просто искат някой да им съчувства и да драматизират заедно
                      и колкото по-силно се вайкат заедно, толкова по-добре се чувстват
                      а проблема, така или иначе мъжа трябва да го реши
                      Last edited by ratten; 29.05.2024, 10:30.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е как бе, как да не важИ?
                        Тотално зомбирано мислене в стил "аз съм най, аз съм велик - мъШ" Човек, имаш доста комплекси и май си във форума да ги избиваш.
                        Това което важи за мъжа със същата сила важи и за жената. Чувствата и действията са валидни и за двата пола. Обикновено, когато нещо не върви вина имат и двамата партньори, всичко друго е заблуда....
                        Не давай съвети на Евго, че няма да му помогнеш.
                        Не ми отговаряй!
                        Жив и здрав!
                        Ами не важи в еднаква степен. Щото жените са от Венера,мъжете от Марс.Ако една жена е правила секс с 100 мъже,тя няма да е атрактивна за мъжете да им стане съпруга. И обратно ако един мъж е плейбой той стои много по-високо в женската класация от някой девственик.При мъжете е обратно.
                        Женското и мъжкото мислене е различно. Затова и има мъже,които не могат да свалят жени.Щото не могат да им разберат мисленето .
                        И съветите, които давам на Евго 100 процента ще му донесат успех сред жените. Ама той не ги спазва .
                        Last edited by mirodes; 29.05.2024, 10:18.

Коментар

Не важи в еднаква степен. Женската изневяра съсипва мъжа, докато за жените е по-важно мъжът да е във връзка с тях,така че не приемат чак толкова негативно изневярата.Единствено в случай, че мъжът започне да ги пренебрегва заради други жени и тогава става голям проблем.
                          Е как бе, как да не важИ?
                          Тотално зомбирано мислене в стил "аз съм най, аз съм велик - мъШ" Човек, имаш доста комплекси и май си във форума да ги избиваш.
                          Това което важи за мъжа със същата сила важи и за жената. Чувствата и действията са валидни и за двата пола. Обикновено, когато нещо не върви вина имат и двамата партньори, всичко друго е заблуда....
                          Не давай съвети на Евго, че няма да му помогнеш.
                          Не ми отговаряй!
                          Жив и здрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а, дОбър ден
                            Наскоро четох един виц.Една жена казала на приятелката си:"Повече няма да споделям на мъжа ми за проблемите си,щото той търси логично решение на тях, вместо да ги драматизира заедно с мен".

Коментар

Напротив-зацепвам.Колкото и да са умни и образовани жените, пак са склонни да вярват в някакви мистични сили,а не в логиката.
                              Ти постоянно пишеш за зодии, сега пък Господ бил ми пратил болестта.И чумата,която е избила 500 милиона души ли я е пратил Господ?
                              Ако някой е дебел и го удари инфаркт, пак ли Господ го я направил?
                              да, но за да не го заподозрат, първо го е накарал да надебелее

препоръка е

Коментар

Викаш Господ праща болестите.Ами тогава защо са ни болници и лекари?Отиваш в църквата и се молиш и всичко е точно.
                                Подобно мислене показва,че и най-умните жени нямат рационално мислене, а вярват в мистични сили,астрология и тем подобни глупости.
                                а, дОбър ден
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X