IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

С една дума, липсата на сексуална конкуренция води до дееволюиране на човешкия мозък. Мани, маниии ...
    Назад, начи, към неандерталците.
    Наздраве!

П.П. В процесът на еволюция, ние доста сме слугували на развитието на мозъка си. За да стане по-голям и да протичат в него съответните биохимични процеси, ние сме жертвали физическата си сила. По-умни сме от едно шимпанзе, например, но то с лекота може да ни пречупи гръбнака.
    Да, и аз бях много изненадан. Една книжка на виден руски антрополог - Сергей Савелиев, преведена и на български съвсем скоро, е посветена цялата на този феномен. Сега правя връзка с Фройд, който по същия начин залага именно на сексуалността. Изследванията са независими едно от друго. Два са основните животински наративи - оцеляване и репродукция. Оцеляването, пише Савелиев, не е довело до по-бърза еволюция на мозъка, той се е развивал със скоростта на соматичната обвивка. И когато оцеляването е било достижима цел, интересна роля за еволюцията на мозъка изиграва именно сексуалната конкуренция. Прочетеш ли тази книга, ще погледнеш по съвсем друг начин на еволюцията. Така стигаме и до колективния ум, въобще - суперинтересна книжка. Затова и светът е мъжки - пак става дума за дълбоко заровена сексуална конкуренция, мъжете доминират при избора на женки, докато те чакат някой да ги качи на каручката. Защо властта е афродизиак? Защото позволява да си по-напред с материала. Властта сама по себе си не е виагра, но е врата към един по-достъпен в сексуално отношение свят.
    Наздраве!
    Last edited by pinoccio; 08.10.2024, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да

Взема химия, има огромен бицепс, на 40+ години.

Имал е и неприятни случки с жените и все на курвички попада. Има и пари, от богато семейство е.

Много държи на модерната визия и на марковите неща.
      само да не е зле прикрит хомо бандит
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мачо ли е
        Не бре ,
        интелектуалец с чувство за хумор.

Коментар

мачо ли е
          Да

Взема химия, има огромен бицепс, на 40+ години.

Имал е и неприятни случки с жените и все на курвички попада. Има и пари, от богато семейство е.

Много държи на модерната визия и на марковите неща.

Коментар

мачо ли е
            Естествено, не ставай смешен. Как иначе ще ти думка мацките!?
            ​​​​​​​Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

Изобщо не харесвам коментарите ти, един колега от тук каза да не се занимаваш с мен и да ме оставиш намира.

Преди време бях коментирал във ф.б., през 2018 г, че от толкова време си търся жена и все не става. Един приятел, които има голям опит с жените и си думка винаги, каза: "Как ще си намериш, като са от боклук до боклук",

На 45 г съм, когато съм късо подстриган и с тен, изглеждам на доста по-малко. Корем също нямам.
              Евго, това е публичен форум и всеки пише каквото реши, на когото реши.
              Ако някой не ти е приятен не гочетеш има си игнор функция, ползвай я, другото, което можеш да направиш е да спреш да пишеш, така няма да ти отговарят, а темата ще отиде в забвение.
              Продължаваш да вярваш на някакви анонимници и фб приятели и да се успокояваш, а не се взираш в причината за неуспехите ти.
              Last edited by polax; 08.10.2024, 12:31.

Коментар

Изобщо не харесвам коментарите ти, един колега от тук каза да не се занимаваш с мен и да ме оставиш намира.

Преди време бях коментирал във ф.б., през 2018 г, че от толкова време си търся жена и все не става. Един приятел, които има голям опит с жените и си думка винаги, каза: "Как ще си намериш, като са от боклук до боклук",

На 45 г съм, когато съм късо подстриган и с тен, изглеждам на доста по-малко. Корем също нямам.
                мачо ли е
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

За ирония да си чувал? Що е то ирония, Евго? Така си се омотал в мрежата, че не си даваш сметка, че те иронизирам.

Задаваш въпроси, които не би трябвало да те интересуват. Наивно отношение ли е това, или има нещо, което остава недоизказано?

Някой в тоя форум - да се е интересувал от нечия възраст (защо Евго.нарушава личното пространство на съфорумниците)?

Някой (мъж) в тоя форум да се е интересувал от това, колко е красив друг мъж (Евго - на почти 50 години - постоянно се възхищава от красиви... мъже)?

Друг мъж в тоя форум да се е втренчвал във "фитнес-манЯците" и "алфа-мъжкарите"? (Евго редовно се възхищава от подобни "качества" на мъжете! )

В същото време Евго "търси" жена и всички дами за него "не стават".

Кой изобщо се интересува от твоите (явно зададени) въпроси в анонимния форум? Може би има интересуващи се - като теб. Защо им помагаш?

Нали имаш претенциите да разбираш от лични данни? Защо са ти необходими част от тях? Според Закона за защита на личните данни - като физическо лице - нямаш право да събираш и обработваш лични данни, нито пък да ги правиш достояние на други хора..

Дали си доволен от отговора ми, или да продължавам? (вече съм ти обяснявал всичко горе, как така си забравил?)

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Между другото, оказва се, че мозъкът еволюира съвсем отделно от всичко друго в тялото. и се е развил много по-бързо. И познай - това се е случило благодарение на сексуалната конкуренция. И се предполага, че съвременният човек е видимо оглупял заради все по-очертаващата се липса на такава. Човек се конкурира да каже все по-голяма глупост, но не и да прояви малко въображение да спечели и напердаши едно убаво някоя жена по един по-художествен и достоен за уличната поезия начин. Не помагат нито високи технологии, нито висенето в темата.
                    С една дума, липсата на сексуална конкуренция води до дееволюиране на човешкия мозък. Мани, маниии ...
                    Назад, начи, към неандерталците.
                    Наздраве!

П.П. В процесът на еволюция, ние доста сме слугували на развитието на мозъка си. За да стане по-голям и да протичат в него съответните биохимични процеси, ние сме жертвали физическата си сила. По-умни сме от едно шимпанзе, например, но то с лекота може да ни пречупи гръбнака.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Между другото, оказва се, че мозъкът еволюира съвсем отделно от всичко друго в тялото. и се е развил много по-бързо. И познай - това се е случило благодарение на сексуалната конкуренция. И се предполага, че съвременният човек е видимо оглупял заради все по-очертаващата се липса на такава. Човек се конкурира да каже все по-голяма глупост, но не и да прояви малко въображение да спечели и напердаши едно убаво някоя жена по един по-художествен и достоен за уличната поезия начин. Не помагат нито високи технологии, нито висенето в темата.
                      Няма ли да ни разкажеш в твоята спалничка с камина колко често идват гостеники и доволен ли си като цяло. И от къде си ги намираш?

Писа, че се занимаваш със строитлество, но не е така, защото правиш анализи като човек, учил хуманитарна специалност (висше).

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Обикновено, когато няма достатъчно химия, се получава така. Не знам по акъла на кое пик-ъп гуру се подведоха всички мъже, че нон-стоп се използва тази скучна пътека - кафе/ресторант/вкъщи и т.н.

Този жалък шорткът към секса с нулева инвестиция и от двете страни, няма как да доведе до трайна връзка.

И на голяма част от мъжете именно от самото начало им личи, че нито са креативни, нито могат да предложат нещо интересно. При така изброените обстоятелства, трагичния резултат е в унисон с тях.

Виж, когато един мъж вече си е набелязал определена жена и тя наистина има стойност за него, подхода става друг. Затова е хубаво човек да има реален контакт преди да се пускат каквито и да било оферти. Само тогава, може да знае със сигурност дали конкретната мадама го кефи, или не.

Коментар

• Иронията е висш пилотаж /и за хора с чувство за хумор/! Евго е сухар.

За какво го карах да ми разкаже виц, така че да ме разсмее - нъцки!

Коментар

Ти от къде знаеш за него?

За ирония да си чувал? Що е то ирония, Евго? Така си се омотал в мрежата, че не си даваш сметка, че те иронизирам.

Задаваш въпроси, които не би трябвало да те интересуват. Наивно отношение ли е това, или има нещо, което остава недоизказано?

Някой в тоя форум - да се е интересувал от нечия възраст (защо Евго.нарушава личното пространство на съфорумниците)?

Някой (мъж) в тоя форум да се е интересувал от това, колко е красив друг мъж (Евго - на почти 50 години - постоянно се възхищава от красиви... мъже)?

Друг мъж в тоя форум да се е втренчвал във "фитнес-манЯците" и "алфа-мъжкарите"? (Евго редовно се възхищава от подобни "качества" на мъжете! )

В същото време Евго "търси" жена и всички дами за него "не стават".

Кой изобщо се интересува от твоите (явно зададени) въпроси в анонимния форум? Може би има интересуващи се - като теб. Защо им помагаш?

Нали имаш претенциите да разбираш от лични данни? Защо са ти необходими част от тях? Според Закона за защита на личните данни - като физическо лице - нямаш право да събираш и обработваш лични данни, нито пък да ги правиш достояние на други хора..

Дали си доволен от отговора ми, или да продължавам? (вече съм ти обяснявал всичко горе, как така си забравил?)

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не стига, че е набор 90, но е и фитнес-манЯк!

(дамите и така не стават...)

Ти от къде знаеш за него?

Коментар

+1

Прав си.

А ти набор 1990 ли си?

Не стига, че е набор 90, но е и фитнес-манЯк!

(дамите и така не стават...)

Коментар

Working...
                                X