IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Това как се омъжват е малко личен избор и лична информация. Но иначе младите жени не шетат, не готвят и не чистят и гледат да минат все по допирателната.
    Много обичаш да обобщаваш. Това, че твоя кръг е от такива млади/не съм сигурен, че познаваш въобще млади, щото млади са 20-30 годишни, а ти си по 2 на 20те/ не значи, че всички да такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами точно,щото им е в народопсихологията жената да е девствена е така.Ама да се говори за българките подобно нещо е утопия.
      Сега ако тук списващите дами са се омъжили девствени е друг въпрос,ама не е масово явление, а изключение.
      Това как се омъжват е малко личен избор и лична информация. Но иначе младите жени не шетат, не готвят и не чистят и гледат да минат все по допирателната.

Коментар

При тези етноси, както и при ромите, ако булката не е девствена, тя струва по-малко (купуват я за по-малко) и се води "второ качество".

А ако е с деца, предполагам, че е трето качество.

Всеки ден скролвам Тиндър и ми се струва, че мадамите там са като в другите български сайтове за запознанства, просто няма ромки и неграмотни в Тиндър.
        Ами точно,щото им е в народопсихологията жената да е девствена е така.Ама да се говори за българките подобно нещо е утопия.
        Сега ако тук списващите дами са се омъжили девствени е друг въпрос,ама не е масово явление, а изключение.

Коментар

Сигурно българките вече духовно честни се омъжват. Щото физически не са.Макар,че естествено има изключения. Но не е част от народопсихологията.Виж за туркини и помакини е.Макар,че съм чувал от мъже,че туркините правели анален секс преди да се омъжат,но не знам дали е масово явление.
          При тези етноси, както и при ромите, ако булката не е девствена, тя струва по-малко (купуват я за по-малко) и се води "второ качество".

А ако е с деца, предполагам, че е трето качество.

Всеки ден скролвам Тиндър и ми се струва, че мадамите там са като в другите български сайтове за запознанства, просто няма ромки и неграмотни в Тиндър.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Столетия, столетия, но това е част от народопсихология. Някъде дълбоко скрита, но все още е там.
            Наздраве!
            Сигурно българките вече духовно честни се омъжват. Щото физически не са.Макар,че естествено има изключения. Но не е част от народопсихологията.Виж за туркини и помакини е.Макар,че съм чувал от мъже,че туркините правели анален секс преди да се омъжат,но не знам дали е масово явление.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не виждам логиката
              децата ли ти пречат
              Не ми влиза вече в плановете да имам повече деца. Колкото толкова.

Коментар

....

Тук има прилика с българските мъже, които също искаме много деца.
                .......

Не е вярно, че искаме много деца. Една малка група, самоопределящи се като "български мъже" - само "искат много деца", но глаголите "искам", "правя" и "грижа се" НЕ са синоними.

Ние просто ги правим (децата) и си ги отглеждаме., а други само ги "искат".

Ако се превъзнасяхме по фитнес-манЯците - щяхме да искаме да те има, но вероятно теб нямаше да те има...

Коментар

мисля, че се отнася само за някакви затворени общности
                  във фолклора си има отделен нецензурен жанр посветен на темата
                  Широко разпространено е било. Особено по селата.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

не виждам логиката
                    децата ли ти пречат
                    По БТв Стори дават хубав турски сериал. Главният актьор, на 40-45 г., освен двете деца на жена си, направи още 2 на любовниците си, едната любовница го загуби.

Тук има прилика с българските мъже, които също искаме много деца. Има и други прилики в битов план.

Преди години един чичо на 49 г се развел с първата си жена и отишъл при любовницата си, по-късно се оженили. Въпреки че я работел от 36 годишна, не могла да забременее, защото е правила аборти от партийни другари. И двамата не са живи, така че мога да ги коментирам. Едва ли някой ги помни вече или му пука за тях.

Правили са секс до към 55-60 г, след което чичото беше получил инсулт и живя дълго с частична пареза на едната половина на тялото. И двамата бяха доста стиснати и заедно постихнаха апартамент и вила на селото на жената. Дори шефът му се беше опитал да го вкара в правия път: "Или се върни при първата си жена или ще те пенсионирам." Все пак става сума за социалистическите времена.

Коментар

То по същата логика българите като сме били рая в Османската империя турците са можели да изчукат всяка българка, която пожелаят.Не че не се е случвало, ама не е било редовно явление. Щото все пак властите са наясно, че подобни действия ще доведат до огромно недоволство и са ограничавали подобни своеволия.Същото се е случвало и в Руската империя. А и там редовно е имало селски въстания,та изобщо не е било както го описваш.Друг въпрос е,че в момента е голяма рядкост жена да се омъжи за първият мъж,с когото прави секс.Ти описваш практики отпреди столетия, а сега нещата са много различни.
                      Иначе наистина жените харесват високи мъже,но много повече харесват мъже, които знаят как да се държат с тях. Нито Казанова,нито Дон Жуан са били високи.А и по мои наблюдения най-големите свалячи,които познавам са със среден ръст.Може би,защото нямат предимството на високият ръст и търсят други начини да впечатлят жените. И в един момент като разберат какво искат жените и нещата стават много лесни.
                      Столетия, столетия, но това е част от народопсихология. Някъде дълбоко скрита, но все още е там.
                      Наздраве!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Това за рускините и украинките беше повече на майтап.А и си смених приоритетите. По едно време мислех да създам ново семейство и други деца.Обаче не си е работа мъж на почти 50 години да се занимава с бебета.Ако се разделя с жена си,ще си хвана някоя жена 40 плюс и ще си прекарваме времето само двамата, а не да се занимаваме с деца. А такива жени в България колкото щеш.Пък и се котирам доста в тая възрастова група.
                        Пак не ми отговаряш на въпроса обаче
                        Last edited by Selena2024; 29.05.2024, 14:17.

Коментар

Това за рускините и украинките беше повече на майтап.А и си смених приоритетите. По едно време мислех да създам ново семейство и други деца.Обаче не си е работа мъж на почти 50 години да се занимава с бебета.Ако се разделя с жена си,ще си хвана някоя жена 40 плюс и ще си прекарваме времето само двамата, а не да се занимаваме с деца. А такива жени в България колкото щеш.Пък и се котирам доста в тая възрастова група.
                          не виждам логиката
                          децата ли ти пречат
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе, моме хубава, нали само миналата година орева орталъка. В сега кажи ако жена ти легне болна ще я гледаш ли? Или ще я смениш веднага с друга “жена до теб”?

Коментар

Коя точно ми е фантазията?И ако стигна някога на етап от живота си да ми сменят памперси,просто няма да живея. Егати и живота щом ще съм безпомощен инвалид.Да се мъча себе си и околните. Имах такъв чичо и знам каква мъка беше.Умря човека и се отърва от мъките, както и майка ми и баща ми,които бяха обременени с грижите за него.
                              Абе, моме хубава, нали само миналата година орева орталъка. В сега кажи ако жена ти легне болна ще я гледаш ли? Или ще я смениш веднага с друга “жена до теб”?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мале, малееее, какви изводи.
                                Ти въобще не си запознат с културната идентичност на различните народи. Дамите, които коментираме са наследници на крепостни селяни. При тях жената е била стока. Минал помещика, харесал девойката. Взел я за една нощ. Ако я хареса я оставя за определено време, ако ли не - връща я. Проблеми няма, намира се кой да я вземе за жена.
                                А ако българката се омъжи без да е девствена, знаеш ли какво се е случвало? Сигурна съм, че си чувал, това - онова. Но, ако не си да ти кажа.
                                До края на живота си е трябвало да слага на масата още един прибор за хранене. Та всички, дори и децата й да знаят какво е направила. Вярно, можело е роднините й да откупят "греха" й, но това е било по- скоро рядкост. В този ред на мисли няма база за сравнение. Каквото и да е, възпитанието и светогледът ни е различен.
                                Наздраве!

Между другото, прави ми впечатление, че един мъж около 1.90 м, дори и с наднормено тегло се харесва повече на жените, от някой пигмей, пък бил той и с поддържано тяло. Явно има връзка с еволюцията и желанието за продължаването на рода с възможно най-силния самец, който се наблюдава наблизо
                                мисля, че се отнася само за някакви затворени общности
                                във фолклора си има отделен нецензурен жанр посветен на темата
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X