Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Евго, целта изисква жертви. Излез от зоната си на комфорт и стига с това обичам, не обичам.
Въобще не е нужно да е нощен живот, просто бира или коктейл в заведение с жени и в 23ч може отново да си в леглото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Купих нова книжка "Пинокио", с твърди корици и същата като старото издание, и я подарих на малчуганите.
Нали ти споделих, че не обичам да ходя по нощен живот и няма с кого.
Вчера по БНТ1 (сутринта) коментираха за липсата на репродукция в целия ЕС. Пуснете си го на запис, ако не сте го гледали.
Наистина жените много не ги вълнуват мускулите, обаче доста атлетични мъже с хубаво тяло си намериха жени рано, на 25-30 г. Все пак, някои жени харесват и избират такива мъже,
Въобще не е нужно да е нощен живот, просто бира или коктейл в заведение с жени и в 23ч може отново да си в леглото.
- 1 like
Коментар
-
В този апартамент не държим книги.
Иначе имаме страхотна библиотека, и по езици, и по професии, и художествена, класически признати автори.....
На мен ми е интересно да зная, ти наистина ли се изживяваш като инвеститор?
От къде тръгва съмнението ми?
От множественото число, което ползваш, напр. в цитата горе:
1. "В този апартамент НЕ ДЪРЖИМ книги". (колко общо наследници не държите там книги? - мама, брат ти, ти....)
2. "Иначе ИМАМЕ страхотна библиотека..." (КОИ СТЕ ВИЕ, които имате САМО ЕДНА "страхотна" библиотека? - колко човека се хвалите с тая - ЕДНА ""страхотна" библиотека? )
3. ВСИЧКИ собственици на тая СТРАХОТНА библиотека ли сте се снимали на фона на ТАЯ библиотека, или чакате ред, за да се снимате пред нея?
Само питам, неангажиращо.
- 1 like
Коментар
-
......и нямаш "Пинокио" при толкова богата библиотека?!?!
Сериозно ли задаваш този въпрос?
Има нещо сбъркано в главата ти. Да не се отидеш сега.
Петък вечер и снощи излиза ли на по питие някъде?
Запозна ли се с нови жени?
Нали ти споделих, че не обичам да ходя по нощен живот и няма с кого.
Вчера по БНТ1 (сутринта) коментираха за липсата на репродукция в целия ЕС. Пуснете си го на запис, ако не сте го гледали.
Наистина жените много не ги вълнуват мускулите, обаче доста атлетични мъже с хубаво тяло си намериха жени рано, на 25-30 г. Все пак, някои жени харесват и избират такива мъже,
Коментар
-
......и нямаш "Пинокио" при толкова богата библиотека?!?!
Снощи хванах един коментар на Есилката по НоваТв (изглежда от малкото чалгарки, дето все пак има нещо у главата си), та тя каза: "Мъжете си мислят, че жените като ги видят с мускули и сами ще им се предложат, само че жените това изобщо не ги интересува! Същото както и жените си мислят, че като си напомпат джуките - и мъжете ще дотичат, а тях това не ги вълнува!"
Та още едно доказателство, че въпросните 'алфа-мъжкари' на Евго са само едни алфа-глупаци!
- 4 Харесвания
Коментар
-
В този апартамент не държим книги.
Иначе имаме страхотна библиотека, и по езици, и по професии, и художествена, класически признати автори.
Дори съм разчиствал разни тъпи книги от миналото - за комунизъм и разни книжки, раздавани безплатно.
Ти купуваш ли редовно презервативи,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами нямам. Ти чел ли си "Пинокио"? Уж имаш голяма библиотека в двустайния на баба ти.
Иначе имаме страхотна библиотека, и по езици, и по професии, и художествена, класически признати автори.
Дори съм разчиствал разни тъпи книги от миналото - за комунизъм и разни книжки, раздавани безплатно.
Ти купуваш ли редовно презервативи,
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Има в мечтите и понякога в сънищата си
Евгич,в тази тема са само женчовци и осъзнати и не толкова меки китки.Внимавай кой ник за какъв го мислиш.Истината е различна,както почваш да установяваш и сам.Ако знаеш това,което аз знам за някои списващи тук ще се уплашиш.Наивността ти е голяма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНали нямаше жена? Противоречиш си.
Евгич,в тази тема са само женчовци и осъзнати и не толкова меки китки.Внимавай кой ник за какъв го мислиш.Истината е различна,както почваш да установяваш и сам.Ако знаеш това,което аз знам за някои списващи тук ще се уплашиш.Наивността ти е голяма.Last edited by danetha; 13.10.2024, 05:10.
Коментар
-
Нали нямаше жена? Противоречиш си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не мисля, че има нещо користно в това. Едва ли има някакви задни мисли в тази ситуация, ако изключим съответната поза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
користни цели, бай мико означава,
че тъщата иска да скърца в леглото на кандидат зетя
без изобщо щерка и да знае, че има такъв
ако ме разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ам'чи потърси де!
Хич ти бива ли такава незаинтересованост?!?
Има топ-участнички, които могат да възклицават на цели 3 езика: уау, уоу и авъййй !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не думай! Ще ме караш сега да търся какво се случва
Хич ти бива ли такава незаинтересованост?!?
Има топ-участнички, които могат да възклицават на цели 3 езика: уау, уоу и авъййй !Last edited by Julius_BG; 12.10.2024, 16:45.
Коментар
Коментар