IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За да пишеш на някоя, трябва да имате съвпадение (match).

Т.е. да си наясно мадамите какво са чеквали в списъка - трябва да се изберат неща, свързани с любовта,
    Точно де-това е голяма глупост.Щото някоя може да ти хареса снимката и дотам. Същевременно мадами не се свалят толкова с външен вид(давал съм пример с моя състудент културиста,който не можа да свали нито една жена за 5 години)колкото с приказки. И така от Тиндър лишават мъжете от възможността да пишат на жени, които харесват. Това си е направо сайт,създаден за жени.Щото жените лайкват някого и чакат той да им отвърне ама ако мъжете само лайкнат някоя жена, вероятността да им върже е малка. Друго си е да им въртиш пичи мохабед.
    Ето кака ти Селенка е достатъчно да си разголи деколтето и баджаците,да им се усмихне и мъжете сами ще припкат при нея. Ама ако аз си сложа тясна тениска и издуя мускулите някои жени като ме видят може и да ме харесат,ама никоя няма да дойде и да ме покани на среща.Може да ми дадат знак,че ме харесват,ама ще чакат аз да направя първата стъпка. Та затова и тоя сайт все едно е създаден за жени. Та да им пишат САМО мъже,които те харесват .Мошеници са.
    Last edited by mirodes; 31.05.2024, 16:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Пишеш на куков ден.Тия са големи тарикати.Може да пишеш само на жени,които са ти харесали профила.Аз като бях регистриран веднъж видях,че 30 жени са ми харесали профила. Викам си ще купя абонамент все някоя ще става. А то бяха все едни майка плаче. И спрях да се занимавам.
      За да пишеш на някоя, трябва да имате съвпадение (match).

Т.е. да си наясно мадамите какво са чеквали в списъка - трябва да се изберат неща, свързани с любовта,

Коментар

• А и от мен добро утро
        Радю що все го трият?

Коментар

И каква точно вина имам аз, че ДРУГ се е пошегувал както с жената,така и с мен?И то бъзика беше с мен,щото изобщо не я познаваше.
          изтече ти наказанието
          може вече да пишеш
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Show some respect man. Тая черта не ти я харесвам.
            И каква точно вина имам аз, че ДРУГ се е пошегувал както с жената,така и с мен?И то бъзика беше с мен,щото изобщо не я познаваше.
            Last edited by mirodes; 29.05.2024, 22:28.

Коментар

Веднъж правих секс с една девствена. И един приятел ме спука от бъзик.Вика ми:"По принцип на жените винаги си вторият,ама тая те е видяла,че си голям балък и те е излъгала, че си й първият".
              Show some respect man. Тая черта не ти я харесвам.

Коментар

Пишеш на куков ден.Тия са големи тарикати.Може да пишеш само на жени,които са ти харесали профила.Аз като бях регистриран веднъж видях,че 30 жени са ми харесали профила. Викам си ще купя абонамент все някоя ще става. А то бяха все едни майка плаче. И спрях да се занимавам.
                Аз съм от скоро там и не съм плащал за абонамент.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

втория, бай мико, втория.
                  винаги си втори, като в онова състезание
                  сам бягам втори финиширам
                  Веднъж правих секс с една девствена. И един приятел ме спука от бъзик.Вика ми:"По принцип на жените винаги си вторият,ама тая те е видяла,че си голям балък и те е излъгала, че си й първият".

Коментар

разбира ги мирко и това си е
                    В Тиндър се отбелязва местоположението,където се намираш.И миналото лято на морето профила ми прегря от лайкове.Както от българки, така и от чужденки. Пълно е със загорели мадами.Аз с моя лош късмет бях семейно там.
                    Та Евго да ходи на морето,ама не на вилата в Балчик, а на Слънчев бряг и да си включва Тиндъра.Гаранция ,че ще му вържат.Оттам нататък от него си зависи.
                    Last edited by mirodes; 29.05.2024, 20:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Евго за експерт ли минава, за да се произнася по подобни хипотези, касаещи жени? Той е заявил, че е спец в областта на алфа-мъжкарите

Гаранция, че на всички жени (в тоя сайт) си им първият!

Изключението е, ако вече имат 1-2 деца. В тоя случай си вторият мъж в живота им.

.
                      втория, бай мико, втория.
                      винаги си втори, като в онова състезание
                      сам бягам втори финиширам
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ама жените трета уппотреба ли са?
                        Евго за експерт ли минава, за да се произнася по подобни хипотези, касаещи жени? Той е заявил, че е спец в областта на алфа-мъжкарите

Гаранция, че на всички жени (в тоя сайт) си им първият!

Изключението е, ако вече имат 1-2 деца. В тоя случай си вторият мъж в живота им.

.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Браво, Мире, най-после експерт. Аман от аматьори.
                          разбира ги мирко и това си е
                          препоръка е

Коментар

И като се сетиш, че половината от тях са фейк профили...

Изкуствения интелект напредва, а фотошопа бледнее пред него. Надявам се, че съфорумците вече са усетили накъде отиват нещата.
                            Last edited by Bad_Bear; 29.05.2024, 19:41.

Коментар

Браво, Мире, най-после експерт. Аман от аматьори.

Коментар

това да не е нещо като самозодоволител?
                                мисля да започна и аз учтиво да го използвам
                                Не точно. Ама в сегашния контекст

Коментар

Working...
                                X