Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Не мисля, че има нещо користно в това. Едва ли има някакви задни мисли в тази ситуация, ако изключим съответната поза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
користни цели, бай мико означава,
че тъщата иска да скърца в леглото на кандидат зетя
без изобщо щерка и да знае, че има такъв
ако ме разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ам'чи потърси де!
Хич ти бива ли такава незаинтересованост?!?
Има топ-участнички, които могат да възклицават на цели 3 езика: уау, уоу и авъййй !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не думай! Ще ме караш сега да търся какво се случва
Хич ти бива ли такава незаинтересованост?!?
Има топ-участнички, които могат да възклицават на цели 3 езика: уау, уоу и авъййй !Last edited by Julius_BG; 12.10.2024, 16:45.
Коментар
-
Събрали са най-моралните, чистите и духовно извисени личности в Бг.
С една дума елита на нацията!
пп.
... а както знаем такива неопетнени личности не вдигат продажбите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Напълно възможно е, но ТЕ НАИСТИНА го харесват! Не може да оспориш този факт.
От едната страна стоят "боклуците", а от другата - "младите и красиви, загорели от слънцето"... Трудно ми е да се ориентирам в така определените "користни цели"
Да вземете да си уеднаквите терминологията, защото дискусията пропада по причината, че не можем да гадаем дали "користни цели" (от страна на тъщата) е синоним на "скърцащото легло", към което се стреми зетят (свързано с използването на женските прелести от страна на "младежа")
че тъщата иска да скърца в леглото на кандидат зетя
без изобщо щерка и да знае, че има такъв
ако ме разбирашпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може да го харесват с користни цели
От едната страна стоят "боклуците", а от другата - "младите и красиви, загорели от слънцето"... Трудно ми е да се ориентирам в така определените "користни цели"
Да вземете да си уеднаквите терминологията, защото дискусията пропада по причината, че не можем да гадаем дали "користни цели" (от страна на тъщата) е синоним на "скърцащото легло", към което се стреми зетят (свързано с използването на женските прелести от страна на "младежа")
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не говоря за имоти изобщо, освен ако тя не подхване темата. И тогава никога не разказвам ние какво имаме, а какво е на пазара и че имам някакъв опит.
А може би трябваше да се хваля и някоя щеше да се излъже.
А двустайния на баба ми съм го стягал за двойки и семейства. Една женица го хареса и неремонтиран. След това го ремонтирах и пак го хареса.
Дори успях да го изчистя от всички непотребни и ненужни неща, събирани през годините.
А ти нали търсиш някоя перфектна Ганка, да е домакиня и къщовница. А сега излиза, че си имал жена. Обясни, моля те,
аз мислех, че този, който си купилпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не го лъжи! Първо смолоотделяш, докато се залепи някоя мома. А после след теб пълно със стърготина и талаш. Цех за пелети можеш да откриеш
Наздраве, pinus montana!
някои смолоотделят
други слюноотделят
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
По принцип не виждам никакъв проблем за това, че някой е харесван от "по зрели жени" (и майки).
Със сигурност, тия харесващи някого "зрели" майки имат и "достатъчно зрели" дъщери.
Какво по добро от това - чрез харесваща го майка - мъжът да достигне до привлекателната дъщеря?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
........
Предпочитам да не ровим в моя случай, а да коментираме нещата по принцип.
Харесват ме по-зрели жени, които могат да са ми майки, дори когато бях на 20+ отново ме харесваха жени над 45 г.
.....
Със сигурност, тия харесващи някого "зрели" майки имат и "достатъчно зрели" дъщери.
Какво по добро от това - чрез харесваща го майка - мъжът да достигне до привлекателната дъщеря?
Коментар
-
Аз като съм малко, дървено човече и гърбът ми целият е на чворове, а майстор Джепето ми закачи едни кибритени клечки за бицепси - как си намирам жена? И даже са се наредили на опашка пред вратата и жена ми само ги гони. Знаеш ли защо? Защото им разказвам приказките, дето татко Карло ми ги разказваше на мен. Важно е устата да ти работи, но за неща, които те не знаят, но от които и ти нямаш много понятие. Всичко е въпрос на възприятия и гонитба с тях. А ти им разказваш за двустайния на баба ти - една статична и скучна картина, на която само в imot.bg ще й обърнат внимание.
Наздраве, pinus montana!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Това са две взаимно изключващи се понятия!
В момента в който чуя "голям бицепс/гръб" и ми е ясно че е някакъв фитнес-пън, който само дъмбели и магнезий са му в кратуната. Жените това не ги вълнува...
пп. А като се замисля даже и в нашата мъжка компания нямаме такива- скукаааа.................
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Аз като съм малко, дървено човече и гърбът ми целият е на чворове, а майстор Джепето ми закачи едни кибритени клечки за бицепси - как си намирам жена? И даже са се наредили на опашка пред вратата и жена ми само ги гони. Знаеш ли защо? Защото им разказвам приказките, дето татко Карло ми ги разказваше на мен. Важно е устата да ти работи, но за неща, които те не знаят, но от които и ти нямаш много понятие. Всичко е въпрос на възприятия и гонитба с тях. А ти им разказваш за двустайния на баба ти - една статична и скучна картина, на която само в imot.bg ще й обърнат внимание.
А може би трябваше да се хваля и някоя щеше да се излъже.
А двустайния на баба ми съм го стягал за двойки и семейства. Една женица го хареса и неремонтиран. След това го ремонтирах и пак го хареса.
Дори успях да го изчистя от всички непотребни и ненужни неща, събирани през годините.
А ти нали търсиш някоя перфектна Ганка, да е домакиня и къщовница. А сега излиза, че си имал жена. Обясни, моля те,
Коментар
Коментар