IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А добър ден! Сега почвай да мислиш кои са “другите неща” Не са глупостите, които си изредил.

Най-общо - ако ти се обади в два през нощта, защото се е уплашила от паяк на стената да скочиш, да навлечеш гащите, да отидеш и веднага да утрепеш паяка

Паякът е фигуративен. Да не вземаш само паяк да чакаш
    Да ти кажа, винаги съм се държал културно с колежки и съученички, и дори с комшийки. И съм им помагал.

Но насреща не съм получавал някакви благини,

Нали знаеш, че в днешно време човек за човека е вълк.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

А добър ден! Сега почвай да мислиш кои са “другите неща” Не са глупостите, които си изредил.

Най-общо - ако ти се обади в два през нощта, защото се е уплашила от паяк на стената да скочиш, да навлечеш гащите, да отидеш и веднага да утрепеш паяка

не може ли някой просто да ни каже
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
        Има мъже, които не са готини и не са секси, но са си намерили половинка.

Явно не е само до външност, а има и други неща. Да си добър ловец, да я преследваш, да си нахален и настоятелен. И тя да го поиска.

Last edited by Selena2024; 14.10.2024, 14:51.

Коментар

Има мъже, които не са готини и не са секси, но са си намерили половинка.

Явно не е само до външност, а има и други неща. Да си добър ловец, да я преследваш, да си нахален и настоятелен. И тя да го поиска.
          има и други мъже, малко смотани, но в женските очи са перспективни
          те са дивеч за женските ловци
          препоръка е

Коментар

• Има мъже, които не са готини и не са секси, но са си намерили половинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не.На тоя етап имам проблеми със здравето и не ми е до такива неща.
              OK

И аз имам проблеми от 2 седмици, но не искам да споделям тук. Здрав съм, но е друго.

Коментар

А ти като имаш повече свободно време последните месеци, не вкара ли джипа в нечий гараж няколко пъти?
                Не.На тоя етап имам проблеми със здравето и не ми е до такива неща.

Коментар

Възможно е,защото просто не им харесваш. Това не означава, че не са отишли там да търсят мъже.В такъв случай отиваш при тия,които те харесват.Аз си имам тактика като ходя в нощен клуб, та да не си губя времето.Минавам покрай група жени и ги оглеждам. Те много добре ме виждат и ако някоя отвърне на погледа ми,отивам при нея и я заговарям.
                  А ти като имаш повече свободно време последните месеци, не вкара ли джипа в нечий гараж няколко пъти?

Коментар

+1

OK

Но е възможно няколко жени да си пият питиета на бара цяла вечер и да не поглеждат към мен и да не искат да ме допуснат.

Това, което сме гледали в "Секса и града" като нощен живот, не е точно така в София.
                    Възможно е,защото просто не им харесваш. Това не означава, че не са отишли там да търсят мъже.В такъв случай отиваш при тия,които те харесват.Аз си имам тактика като ходя в нощен клуб, та да не си губя времето.Минавам покрай група жени и ги оглеждам. Те много добре ме виждат и ако някоя отвърне на погледа ми,отивам при нея и я заговарям.

Коментар

Ами то точно по нощните заведения ходят жени,които си търсят връзка било за една нощ,било сериозна.В един от големите европейски градове, не помня точно кой,били открили нощен клуб само за жени с идеятата да не ги притесняват мъже. И работил само един месец преди да затвори, щото нямало посетителки. Което показва, че жените ходят по такива заведения за среща с мъже.
                      +1

OK

Но е възможно няколко жени да си пият питиета на бара цяла вечер и да не поглеждат към мен и да не искат да ме допуснат.

Това, което сме гледали в "Секса и града" като нощен живот, не е точно така в София.

Коментар

Купих нова книжка "Пинокио", с твърди корици и същата като старото издание, и я подарих на малчуганите.

Нали ти споделих, че не обичам да ходя по нощен живот и няма с кого.

Вчера по БНТ1 (сутринта) коментираха за липсата на репродукция в целия ЕС. Пуснете си го на запис, ако не сте го гледали.

Наистина жените много не ги вълнуват мускулите, обаче доста атлетични мъже с хубаво тяло си намериха жени рано, на 25-30 г. Все пак, някои жени харесват и избират такива мъже,
                        Ами то точно по нощните заведения ходят жени,които си търсят връзка било за една нощ,било сериозна.В един от големите европейски градове, не помня точно кой,били открили нощен клуб само за жени с идеятата да не ги притесняват мъже. И работил само един месец преди да затвори, щото нямало посетителки. Което показва, че жените ходят по такива заведения за среща с мъже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Сигурно е излязъл с 'алфа-мъжкари', с които са се успокоявали взаимно, що не стигат до срещи!?

Снощи хванах един коментар на Есилката по НоваТв (изглежда от малкото чалгарки, дето все пак има нещо у главата си), та тя каза: "Мъжете си мислят, че жените като ги видят с мускули и сами ще им се предложат, само че жените това изобщо не ги интересува! Същото както и жените си мислят, че като си напомпат джуките - и мъжете ще дотичат, а тях това не ги вълнува!"

Та още едно доказателство, че въпросните 'алфа-мъжкари' на Евго са само едни алфа-глупаци!
                          Напротив-интересува ги,но жените никога няма първи да проявяват инициатива за среща.Дават знаци-погледи,усмивки, поглаждания на косата,но чакат мъжа да предприеме първата стъпка.

Коментар

Ти купуваш ли редовно презервативи,
                            Е,за маструбация за какво са му?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Евго, целта изисква жертви. Излез от зоната си на комфорт и стига с това обичам, не обичам.
                              Въобще не е нужно да е нощен живот, просто бира или коктейл в заведение с жени и в 23ч може отново да си в леглото.

Подчинени сме на човешката (ни) природа. Всички сме така: ту обичаме - ту спираме да обичаме. Евго не прави изключение.

Обаче, има вариант - и без "жертви". Дори той няма да напуска зоната си на комфорт.

Достатъчно е в заведението да присъства една 100 % - ва жена (имотната инвеститорка - мама)! На място - мама може да (си) хареса гадже, което (гадже) да допадне и на Евго.

Пропускаме още един важен момент: не се знае кой ще плати накрая сметката! Трябва да има точно такъв фонд в този форум на инвеститорите! Защо да не се възползва от този фонд - най-нуждаещият се от него - Евго?

И за бакшиш ще трябва да се ръси - защо? Семейството не хвърля пари на вятъра!

И съвсем неусетно Евгича ще заобича дори "нощния живот"....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Може, то всичко може ама дай първо да упражняваме запознанство и разговор с жени, че виж кви въпроси ти задава.
                                не виждам нищо лошо евго да се опитва да сравни разхода си на презервативи с пинокчо
                                но би трябвало първи да сподели колко бройки къса месечно
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X