Всички се заприказваха за цвета на косите и за усмивката - има ли я или я няма. Никой обаче не каза нищо за циците, а бас ловя, че всеки един мъж ги е разгледал много внимателно и ги е окачествил по десетобалната система. Та то какво да видиш в една жена? Това там отдолу няма как да се види, пък и е почти едно и също, но виж циците - всеки може да ги огледа много внимателно и да ги прецени, особенно след като жените с удоволствие ги показват почти целите на сульо и пульо.
И тука идва размера, малки, средни или големи. На мацките от снимката всички гърди са с идеалния размер, все едно че са ги подбирали. Има обаче едно но - ако ги видим без сутиен, веднага ще си проличи кои са провиснали и кои - стегнати. И тука според мене безспорен победител е номер 2. Та ако ще си ги делим - тази си я запазвам за мене.
Иначе ако бях млад и трябваше да се оженя за някоя от снимката, щях да се оженя за първата, която се съгласи да си легне с мене ...
Ресърча обаче щях да го започна от номер 2, след това номер 6, след това номер 5 и след това останалите. 
ПП: Та такива са мъжете. Първо си мислят как да си легнат с някоя жена, а след това тя ги оплита в мрежите си и в един момент няма връщане назад - искаш или не, ще се жениш ...
Дори и това много важно за жените решение мъжете го вземат много бързо и лесно - какво пък, имам си гарантиран секс, а после деца - ами ще им се радвам и ще ги отглеждам ...
И тука идва размера, малки, средни или големи. На мацките от снимката всички гърди са с идеалния размер, все едно че са ги подбирали. Има обаче едно но - ако ги видим без сутиен, веднага ще си проличи кои са провиснали и кои - стегнати. И тука според мене безспорен победител е номер 2. Та ако ще си ги делим - тази си я запазвам за мене.
Иначе ако бях млад и трябваше да се оженя за някоя от снимката, щях да се оженя за първата, която се съгласи да си легне с мене ...

ПП: Та такива са мъжете. Първо си мислят как да си легнат с някоя жена, а след това тя ги оплита в мрежите си и в един момент няма връщане назад - искаш или не, ще се жениш ...

Коментар