Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Все пак не е ясно хората които умират, как участват в конспирацията?!.... или си мислиш, че ние сме лесни за манипулация, все едно вярващите в коронавируса са някаква еднородна маса. Някои от тях са лесни за манипулация някои не.
Моите източници са най-разнородни още от самото начало, но тези които си мислят, че всичко е конспирация, искат някакъв абсолютно точен модел как ще се развива болеста и ако не познаеш всичко точно, според тяхната логика е конспирация. Е няма как аз като един обикновен човек да дам някаква абсолютно точна прогноза. Освен това дори когато на някой такъв човек, близки хора се разболеят, ако не го изкарат много тежко, неговата теория на конспирацията само се затвърждава. Общо взето безсмислена кауза.
Моите първи коментари в тази тема са от февруари месец, когато вируса беше доста далеч от България. Сега вируса е сред нас, има вече доста болни хора и тн. Аз лично очаквах, че на пролет няма да има никакви мерки и вируса още тогава ще се разпространи безпрепятствено... но нашето правителство, както никога досега, напролет действа адекватно и най-важното убедително. Може да беше плашещо за хората но им подейства, дори подейства твърде добре, защото почти никой не се разболя, което е нормално за предварително взети мерки, в Китай също почти никой не се разболя там където затвориха рано (единствно в Ухан бяха изпуснали положението). Но повечето хора не знаят нищо за Китай, защото не следят техните медии, повечето хора си мислят че и в Китай "яко лъжат" и вируса си тръшка всичко наред и в момента или другия вариант, вирус изобщо не е имало и затова сега в Китай всичко е наред.
На повечето хора нашите ранни мерки им се сториха пресилени и си помислиха, че "няма такъв вирус". Сега общо взето "берем плодовете" на глупостта на Българина и докато населението като цяло не се осъзнае, ще продължаваме да "берем тези плодове". В момента "конспираторите", чакат да обявят новият президент на САЩ... то все едно на вируса му "пука" за САЩ и техните избори... На всичко отгоре, новият президент на САЩ вече е ясен и това ще е Джо Байдън за "ужас" на конспираторите. Те изпитват "тих ужас" от Байдън, защото човека се готви да се бори с вируса.... което веднага е причина да бъде "анатемосан" от конспираторите. Забелязвам и нещо друго интересно от привържениците на Байдън много малко са привържениците на теорията на конспирацията, че "няма такъв вирус" или "това е просто един грип", за разлика от поддръжниците на Тръмп, които са силно изместени в посока на всякакви конспирации... и не само вируса, всякакви конспирации, включително тази за "фалшификация на изборите", "5G технологиите" и т.нар "чипиране чрез ваксиниране".
Относно изборите в САЩ, аз бях по-скоро неутрален преди да започнат, но сега смятам, че Байдън е един доста по-разумен човек. Тръмп се държи като малко дете, през последните няколко дни. Човек трябва да умее и да губи понякога. Не исках да задълбавам в политика, защото смятам, че вируса не бива да се политизира, КОВИД 19 е враг на всички независимо от техните политически убеждения. Но конспираторите включиха изборите в САЩ поради някаква причина и смятат, че след като бъде избран новият президент, вируса магически ще изчезне. Ето две прогнози от мен. 1-ва. прогноза, Вируса няма да "изчезне" независимо кой ще е президент. 2-ра прогноза. Джо Байдън ще е бъдещият президент на САЩ.
Коментар