Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не съм правил тест,за да не влизам в системата и да не ме следят къде ходя,не се знае реално,но е странно,особено това с обонянието и вкуса,липсата на всякакви усещания.
Коментар
-
Само спокойно момчета! Има един нов и сигурен начин да разбереш дали имаш Ковид и то без да плащаш сто и кусур лева.
Поставяш си показалеца на лявата ръка в устата, а показалеца на дясната в г.за. Държиш така една минута. След това им сменяш местата. Ако не почувстваш разлика, трябва да се поставиш под карантина, ковид е.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ето ви още една МАНИПУЛАЦИЯ.
Фитнес инфлуенсър отричаше съществуването на COVID-19, почина от вируса
33-годишният Дмитрий Стужук имал 1 млн. последователи в Instagram
Прочети още на: https://www.dnes.bg/zvezdi/2020/10/1...-virusa.466538
Назобана батка със сърдечни проблеми. Що ли си мисля че и бъбречни е имал ...
Ето ви и от България. Здрав като канара
https://lupa.bg/news/covid-19-umori-...68834news.htmlНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Дрисляк аз всеки месец съм по болниците. Преди 1 година всяка седмица ....
Мислиш ли че имам изгода да няма здравеопазване?
Капут нещастен
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Според мен не си и прави но се самокарантинирай за да не вредиш на други хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Това че има грипни вируси и Коронавируси от милиарда години, няма никакво значение в този случай. КОВИД 19 е нов за нас хората и като такъв ние все още нямаме изграден имунитет към него, следователно той е опасен за нас. Лъжите в медийте до сега, бяха основно в обратната посока, че е безопасен, че маските не вършат никаква работа и че е просто грип и настинка, това бяха лъжите. Подценяването на вируса няма да го направи по-безопасен, нито ще го направи по-лесен за преодоляване. А най-голямата лъжа е тази за стадния имунитет, давайки територия на вируса да мутира свободно колкото си иска, ние го правим още по-опасен. Да вируса може да не стане по-смъртоносен, но може да мутира в щам който (например) да инвалидизира населението. Никой не знае в каква посока ще поеме този вирус, ние нямаме опит в най-новата си история с нещо подобно, нашият опит с подобни заболявания е от времена в които на практика не е имало наука. Единственият ни по-съвременен опит е с Испанския грип от 1920а година, но грипа са съвсем друга група вируси и нямат общо с коронавирусите. (*Има много снимки и схеми на двата вируса, ако искаш да ги сравниш... изглеждат съвсем различно.)
Никой не унищожава здравеопазването умишлено специално заради КОВИД 19, нашето здравеопазване върви надолу в последните 30 години. А хора като теб искат да намалят бдителноста на останалите и когато някой попадне в болница, заради КОВИД 19 (защото не е просто грип-че). Тогава да се сблъска с нашата реалност, където ако нямаш връзки, няма да има кой и чаша вода да ти поднесе в болницата... не лечение, а чаша вода. При положение че лекуването в болница е абсолютно противопоказно за повечето хора (защото нямат нито персонал нито човечност). Такива като теб продължават да твърдят, че се внася някаква умишлена паника... не няма никаква умишлена паника, просто хората трябва да внимават повече от обикновено, защото на много хора влезли в болницата това ще им е края... и не заради КОВИД, а заради условията в нашите болници. Трябва ли заради това че повечето млади го карат леко, да избием всички старци, що за изроди сме ние като общество. Трябва ли защото не всеки изложен на вируса умира, да измрат десетки хиляди хора тази зима в България?! Що за безумие, спазвай мерките или отиди доброволец в някоя болница, след като смяташ, че не е чак толкова опасен. Толкова ли е трудно да го разбереш, не някаква "конспирация", а вируса препълва болниците... и ще продължава да ги пълни, докато има безотговорни хора, които не спазват мерките, защото си мислят че вируса е конспирация.
Мислиш ли че имам изгода да няма здравеопазване?
Капут нещастенНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКОГА СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ НЯМА ВИРУС.
КАЗВАМ ЧЕ ЛЪЖАТ УМИШЛЕНО.
ВСЯВАТ ПАНИКА И СТРАХ УМИШЛЕНО.
УНИЩОЖАВАТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО УМИШЛЕНО
Грипни и корона вируси има от милиони години, да не кажа МИЛИАРДИ.
Това че има грипни вируси и Коронавируси от милиарда години, няма никакво значение в този случай. КОВИД 19 е нов за нас хората и като такъв ние все още нямаме изграден имунитет към него, следователно той е опасен за нас. Лъжите в медийте до сега, бяха основно в обратната посока, че е безопасен, че маските не вършат никаква работа и че е просто грип и настинка, това бяха лъжите. Подценяването на вируса няма да го направи по-безопасен, нито ще го направи по-лесен за преодоляване. А най-голямата лъжа е тази за стадния имунитет, давайки територия на вируса да мутира свободно колкото си иска, ние го правим още по-опасен. Да вируса може да не стане по-смъртоносен, но може да мутира в щам който (например) да инвалидизира населението. Никой не знае в каква посока ще поеме този вирус, ние нямаме опит в най-новата си история с нещо подобно, нашият опит с подобни заболявания е от времена в които на практика не е имало наука. Единственият ни по-съвременен опит е с Испанския грип от 1920а година, но грипа са съвсем друга група вируси и нямат общо с коронавирусите. (*Има много снимки и схеми на двата вируса, ако искаш да ги сравниш... изглеждат съвсем различно.)
Никой не унищожава здравеопазването умишлено специално заради КОВИД 19, нашето здравеопазване върви надолу в последните 30 години. А хора като теб искат да намалят бдителноста на останалите и когато някой попадне в болница, заради КОВИД 19 (защото не е просто грип-че). Тогава да се сблъска с нашата реалност, където ако нямаш връзки, няма да има кой и чаша вода да ти поднесе в болницата... не лечение, а чаша вода. При положение че лекуването в болница е абсолютно противопоказно за повечето хора (защото нямат нито персонал нито човечност). Такива като теб продължават да твърдят, че се внася някаква умишлена паника... не няма никаква умишлена паника, просто хората трябва да внимават повече от обикновено, защото на много хора влезли в болницата това ще им е края... и не заради КОВИД, а заради условията в нашите болници. Трябва ли заради това че повечето млади го карат леко, да избием всички старци, що за изроди сме ние като общество. Трябва ли защото не всеки изложен на вируса умира, да измрат десетки хиляди хора тази зима в България?! Що за безумие, спазвай мерките или отиди доброволец в някоя болница, след като смяташ, че не е чак толкова опасен. Толкова ли е трудно да го разбереш, не някаква "конспирация", а вируса препълва болниците... и ще продължава да ги пълни, докато има безотговорни хора, които не спазват мерките, защото си мислят че вируса е конспирация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Честно казано, почна да ми омръзва всяко леке да ми се заяжда, със чувство на заслужено превъзходство, понеже благодарение на ненадминатия си интелект е разплел световната конспирация, и сега е заслужил правото да седи на облак и да ни се подиграва на нас, недораслите за неговата интелектуална висота.
Коментар
-
Чудя се тва дет искам да го кажа дали е за тази тема или за тема политика, но тук ще го напиша. Начи с тва частично затваряне на някои мероприятия на открито Бойко Вожда Тиквата направо и директно загуби гласовете на около 10 000 тъмнозелени от етноса. Тва по груби мой изчисления. Тия щяха да гласуват за него на следващите избори догодина, ся вече - НЕ. И няма да успее да им купи гласа за 100 лв. с 2 кифтета и 2 бири
Ся ще обясня, в страната затвориха битаците. Те се провеждат на открито, като цяло хората се пазят, ходят с маски, има организация, на входа има охрана и стриктно дава инструкции и прочие. Дори най- голямата тарапана и навалица от хора в час пик на битак не е по- голяма отколкото навалицата в централна улица в София. Продавачите основно 90 % са от тъмнозелените. Тва е огромен бизнес. Една сергия тоест един микробус храни цяла фамилия от по 12 - 15 човека. Отделно големите играчи разпределят стоката на други по- малки и т.н. Отделно други от босовете вкарват цели тирове и стоката се разпределя надолу по веригата между други и т.н. , , цяла огромна паяжина е от хора. Зная как стоят нещата щот съм в тия неща. Част от бизнеса ми е да обикалям битаците и в БГ и в Европа, основно Германия и Белгия да си търся антиките. Имам представа каква е мафиотската им организация щото имам много контакти между тях и знам в тия структури колко много народ е включен. Направо си имат военна структура, от редници до генерали, патроните им.
И ся тиквоча ги затвори. А тъмнозелените са направо бесни, ама направо са бесни полудели, новините между тях се разпространяват с скоростта на светлината, никой няма да гласува за него. Никой. Ще гласуват за БСП-то както ми викат или за Славито
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това е класическо ОКР - обсесивно компулсивно разстройство. Китайците ядат хлебарки и са на път да станат номер едно.
- 1 like
Коментар
-
Кои щуротии точно визираш, генийче мое ненагледно? Че си мия наплютите и полазени от мишки и хлебарки буркани ли?
Коментар
-
Ами какво да кажеш друго след щуротиите, дето ги ръсиш като отпуснати по европейски програми.
- 1 like
Коментар
-
Честно казано, виждал съм по-забавни неща на дъното на забравен буркан в хладилника. Радвам се, че си начесваш чувството за хумор, но е доста рудиментарно. И моето 8 годишно дете чувства, че е готово за сцената, оттам да представи невероятните си способности да забавлява, но успявам да му обясня, че още е рано. И ти имаш нужда някой да те позадържжи, да поработиш още над шегите, и тогава да пробваш пред публика.
Коментар
-
Вирусът много обича да гнезди в ушите. Друго негово любимо място е да се крие под ноктите и най-ефективният начин за противодействие е човек да си ги гризе непрекъснато и да вади пръстите от устата си. Изглежда доста налудничаво, но пък така си гарантира здравето.
Коментар
Коментар