IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    А документът между ЕС и фармацевтичната компания AstraZeneca предварително сваля всякаква отговорност при евентуални странични ефекти, причинени от приема на ваксината, която е все още в процес на разработка.
    При евентуални странични ефекти цялата финансова отговорност ще падне върху правителствата на отделните страни.
    Накратко,въпреки че на пръв поглед звучи грозно астра постъпва правилно!

1)Вирусът мутира и засега т.нар ваксини са с чист рекламен трик и плитък борсов номер без никакъв доказан медицински ефект.

2)Астра не разполага с реална платформа за разработка на ваксини поради факта,че няма или ако има са в ограничен мащаб,разработки в областта на биологичните оръжия където лидерството се държи от сащ и СССР (сега в лицето на Русия).

Трябва да е ясно и друго - 6 -12 месеца са прекалено кратък срок за вземане на правилни решения и броя на жертвите в световен мащаб също е къса извадка!

Много вероятно е догодина да се окаже,че досегашните ваксини са напълно неефикасни и дори работят в полза на увеличаване на жертвите.Затова ценека правилно си връзват гащите за да останат последно изненадани от собствената си недоделка...
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение

Супер ме дразни тази статия. Балтов много добре знае, че голям брой медици в пирогов се заразиха контролирано лятото с цел да имат антитела, когато дойде пика на заразяването и сега поемат по много повече от нужното смени. Да, не носят защитни облекла, защото знаят, че имат имунитет, но някак си, не отива на полит линията на правителството. Ми кажете си го бре, който го изкара и има антитела поне 5-6 месеца напред няма нужда да слага парцал на лицето си. Най-много да си докара някой бактериален проблем.
      Чакай.. щом като много медици са се заразили контролирано лятото, защо не казаха и аз така да направя и след това да си ходя където си искам без маска?
      Всъщност, то ако може така, защо изобщо е необходима ваксина?

ПП. Утре на влизане в магазина ще кажа на охраната да не ме закача, че имам антитела.
      Last edited by perin; 09.11.2020, 22:23.

Коментар

Интересно е, че има лекари в Пирогов, които не искат да носят маски на работното си място.
        Шефът на Пирогов коментира и ....скафандрите за звездния вирус

Имa кoлeги, кoитo нe нocят мacки, нo мoжe eднa мacкa oт увaжeниe към вcички ocтaнaли oт oтдeлeниeтo. В никaкъв cлучaй нe e нужнo дa нocи зaщитнo oблeклo“, кaзa прoф. Бaлтoв.

Впрочем и в американски болници има съпротива от страна на медици, но доколкото знам, въпросът се решава с глоба
        Супер ме дразни тази статия. Балтов много добре знае, че голям брой медици в пирогов се заразиха контролирано лятото с цел да имат антитела, когато дойде пика на заразяването и сега поемат по много повече от нужното смени. Да, не носят защитни облекла, защото знаят, че имат имунитет, но някак си, не отива на полит линията на правителството. Ми кажете си го бре, който го изкара и има антитела поне 5-6 месеца напред няма нужда да слага парцал на лицето си. Най-много да си докара някой бактериален проблем.

Коментар

• Из доклада Счетной палаты России об исполнении федерального бюджета стало известно, что с января по июль 2020 года естественная убыль населения в России выросла на 30 процентов по сравнению с аналогичным периодом 2019 года.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Да това е другия кофти момент.

Зимата ще е страшна, после лятото сигурно ще има намаляване, ако не е отминало вече. Най-вероятно ще премине през доста народ, дали обаче през всички не знам. Сложно е за прогнози.

Обаче незасегнатите ще можем да си я сложим
            Имунолог: Колективният имунитет се получава с ваксина, а не с масово преболедуване
            в България я я сложат 20 %, я не,
            другата зима пак Ковид.
            Last edited by hazard; 09.11.2020, 22:46.

Коментар

Интересно е, че има лекари в Пирогов, които не искат да носят маски на работното си място.

Имa кoлeги, кoитo нe нocят мacки, нo мoжe eднa мacкa oт увaжeниe към вcички ocтaнaли oт oтдeлeниeтo. В никaкъв cлучaй нe e нужнo дa нocи зaщитнo oблeклo“, кaзa прoф. Бaлтoв.

Впрочем и в американски болници има съпротива от страна на медици, но доколкото знам, въпросът се решава с глоба
              Има и строителни работници, а вероятно, и войници, които не искат да носят каски - не знам, дали това е показателно за каквото и да било, освен колко разнообразни са хората.

Коментар

• [QUOTE=Xman1;n3674499]

Аз мисля че вируса вече ще е мутирал до тогава... и за нас пак "ядец", както винаги... т.е. едните ще имат естествен имунитет срещу стария щам... и ваксината за стария щам ще дойде, но сезон 20 - 21 ще е с нов щам и пак ще сме в същото положение.

Баси и апокалиптика си хиксменауан, е няма такова мислене, то равния, матейко и още някои са насрали гащите, ама ти си дънамбъруан.
                Ако те барне ковида, по-скоро ще умреш от притеснения и страх от колко усложнения от вируса.

Коментар

• Интересно е, че има лекари в Пирогов, които не искат да носят маски на работното си място.

Коментар

• За сключени договори в Америка за ваксина не знам подробности, за Европа е известно, че цел на ЕС на 1ви етап са 40% от населението.
                    А документът между ЕС и фармацевтичната компания AstraZeneca предварително сваля всякаква отговорност при евентуални странични ефекти, причинени от приема на ваксината, която е все още в процес на разработка.
                    При евентуални странични ефекти цялата финансова отговорност ще падне върху правителствата на отделните страни.

Договорът между ЕС и фармацевтичната компания AstraZeneca - в подлинк тук
                    ​​https://ec.europa.eu/commission/pres.../bg/ip_20_1524

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      клопче, а не ти ли идват малко нножко съвпаденията, или викаш всичко е точно. Явно си млад човек, промит от Мейнстрийм медиите
                      Съвпадения да искаш - но за кое точно пишеш сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Това тая ваксина ли е, която преди четири месеца обещаха, че ще е готова до пет месеца ?
                        клопче, а не ти ли идват малко нножко съвпаденията, или викаш всичко е точно. Явно си млад човек, промит от Мейнстрийм медиите

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ще опитам да се обясня правилно, самата идея, че ваксината е скрита от седмици, и сега са я извадили, и някой в България, във форума на Инвестор, знае за това - изглежда ми наивно и забавно.
                          А това ли е . Ами той турчина от бионтех си каза, че ще са готови по-рано с фазата, някъде преди 16 дена се очакваше. Понеже съм сложил пари в акции на няколко фарма компании и следя през терминала всичките. Днес имаше подмятане, че е изкарано след изборите за да не влияят на резултата, все пак файцер наливат голямата пара, а те са американска компания. Никаква конспирация няма, само големи пари и политика.

Коментар

Като човек, който е изкарал вируса, включително цялото ми семейство, някой симптомно, други безсимптомно ще ти кажа, че шегата е неуместна. Някои го минават леко, други тежко, понякога странно нетипично млади хора го докарват до болница.
                            Сигурен съм, че процентите не са по-лоши от грипа, просто това е го изкарат наистина всички и ще мине през 70% от населението.

Да не се бъзикаме с ония горе и да се опитаме да минем по тънката лайсна.
                            Ще опитам да се обясня правилно, самата идея, че ваксината е скрита от седмици, и сега са я извадили, и някой в България, във форума на Инвестор, знае за това - изглежда ми наивно и забавно.
                            ПП и още, тая работа със ваксината ще е готова след малко - напомня ми за началото на "Гепи", един образ печеше наденички, и другия го пита "кога ще са готови?" а образа казва, "пет минути, Турчин" пък другия се чуди "нали каза вече пет минути, преди десет минути..." та така.
                            Last edited by cyclop; 09.11.2020, 20:11.

Коментар

Ааа, разбрах, това е истинската ваксина срещу фалшивия вирус, която deep state е скрил. Конспирационен inception 50то ниво!

ПП само ми седи малко постно без руска връзка.
                              Като човек, който е изкарал вируса, включително цялото ми семейство, някой симптомно, други безсимптомно ще ти кажа, че шегата е неуместна. Някои го минават леко, други тежко, понякога странно нетипично млади хора го докарват до болница.
                              Сигурен съм, че процентите не са по-лоши от грипа, просто това ще го изкарат наистина всички и ще мине през 70% от населението.

Да не се бъзикаме с ония горе и да се опитаме да минем по тънката лайсна.
                              Last edited by absfresh; 09.11.2020, 20:07.

Коментар

Таз е истинска, готова е от 2 седмици, но я криха заради изборите в щатско.
                                Ааа, разбрах, това е истинската ваксина срещу фалшивия вирус, която deep state е скрил. Конспирационен inception 50то ниво!

ПП само ми седи малко постно без руска връзка.

Коментар

Working...
                                X