IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
    Имунолог: Колективният имунитет се получава с ваксина, а не с масово преболедуване
    в България я я сложат 20 %, я не,
    другата зима пак Ковид.
    Магарето виждал ли се как се запъва. Ти го плющиш да тръгне, то не ще. Може би когато е изморено, може околната среда да не му харесва. Що си мислиш че разликата между магарето и масите напъплили света като мравки е голяма. даже мисля че магарето е леко отгоре в еволюционното стъпало.
    Last edited by bulgarian lev; 10.11.2020, 03:16.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
      Осемте метода на дресировка!

Образовайте се, бре хора. Нужно е само лекинко да мислите и осъзнавате. Вселената не е само дезифектанти и маски.
      Някои стъпки вече са приложени, други предстоят. От 01.2020 този "театър" се прожектира в мейнстрийма.

Тази статия е измислена и написана, за хора от т.нар. "демократични общества", аз съм соц. чедо и разпознавам евтината пропаганда от километър разстояние.

Коментар

Ника ми е химера за всяване на страх. Защо ти е ваксина за страх? Имаш разум. Използвай го.
        Да ти кажа , до момента логиката ти е железна. Аз се чудя, как първите мъже и жени в Държавата се заразиха, а аз и жена ми дето ежедневно се срещаме със всякакъв отпадък, НЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

За борба срещу Ваше величество.
          Ника ми е химера за всяване на страх. Защо ти е ваксина за страх? Имаш разум. Използвай го.

Коментар

И защо ти е тая ваксина?
            За борба срещу Ваше величество.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
              Колеги, знаете ли откъде и как мога да си поръчам руската ваксина СПУТНИК? В сравнение с тази на Pfizer и bioNtech я предпочитам, макар според вас да сравнявам Лада с Кадилак....
              И защо ти е тая ваксина?

Коментар

• Колеги, знаете ли откъде и как мога да си поръчам руската ваксина СПУТНИК? В сравнение с тази на Pfizer и bioNtech я предпочитам, макар според вас да сравнявам Лада с Кадилак....

Коментар

• Осемте метода на дресировка!

Образовайте се, бре хора. Нужно е само лекинко да мислите и осъзнавате. Вселената не е само дезифектанти и маски.
                  Някои стъпки вече са приложени, други предстоят. От 01.2020 този "театър" се прожектира в мейнстрийма.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

A ako направиш фелацио, брои ли се за интубация...?
                    Прави бре не е забранено, даже може антитела да получиш.
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Когато започнах да публикувам мнения в тази тема се постарах само да споделя познанията си по някои клоновете на биологията като наука Продължавам да смятам, че четящите сами трябва да си създадат представа за вируса и да решат какво ще бъде тяхното действие или бездействие по отношение на него.

Нямам претенциите да съм напълно наясно със ситуацията и дали моята реакция на случващото се е правилна. Но по отношение на близките си смятам да се водя от един от основните принципи на лекарите, въпреки че нямам съответното образование - преди всичко не вреди. Не ми тежи да нося маска, да спазвам дистанция и да използвам дезинфектант.

Възможно е тези мерки да осигуряват някакви си 10 - 15% сигурност срещу вируса, но това са процентите, от които се нуждаят хората, на които държа..
                      Наздраве!
                      Эа да взема тези брутално тежки мерки за мен - носене на маска,по-голямо дистанциране и използване на дезинфектант, и тези мерки подсигуряват дори 1 % по-малка вероятност да навредя на близки и познати,-напълно ми е достатъчен този 1% да се подложа на горепосочените нечовешки изпитания.....Наздраве!
                      Убеден съм ,че и при теб е така...10 -те % са споменати произвоолно,нали?!И пак наздраве!

Коментар

• много готено ми стана днес къв среден пръст забучиха на ZOOM; хоум офис ли, айде моля, стига търкаляне по диваните
                        а демократическите губернатори, по примера на башбаканина демократор взе да ги лови деменция. та дружно вече няма смисъл от локдауни
                        да бяха изчакали една 14 - дневна карантина поне, ама не от първия ден; буахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                          Като си пусна голяма брада и големи мустаци брои ли са за маска ?
                          A ako направиш фелацио, брои ли се за интубация...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            тнм, аз също изпитвам огромно уважение към труда на лекарите - не съм ти казвал, но няколко пъти прабаба ми е била знахарката на село и е била уважавана дори от турците, след като синът ѝ, като единствен грамотен в селото, при откриването на едно съкровище, прочел, че то няма да бъде изровено, докато България не се освободи. Та тя го скрила (сина си, не съкровището) и оттам е селска легенда как оцеляли. Все едно, да не отплесвам

Това ми уважение обаче, по никакъв начин не кореспондира с това да нося някакъв парцал на лицето си - ползата от него е меко казано спорна, но да не влизам и в тази дискусия. Който го кефи, да си носи, ако някой се страхува в мое присъствие, и аз ще нося, няма проблем, ма съм преди всичко човек и ще подържам човешки взаимоотношения с близките си, дори и при смъртна опасност.

Да, историята се пише от оцелелите, както казва един приятел, а не от победителите, но ако не беше мутацията, досега още да бяхме чехълчета и зелени еуглени (някой още са/сме такива в мисленето си ), но и тук да не отплесвам. Докато мога да съм човек и да върша човешките неща, ще ги върша - слагането на маска не е сред тях и грижата за близките ми не намира еманацията си в парцала на лицето ми. Но това си е лично мое мнение

Наздраве!
                            Когато започнах да публикувам мнения в тази тема се постарах само да споделя познанията си по някои клоновете на биологията като наука Продължавам да смятам, че четящите сами трябва да си създадат представа за вируса и да решат какво ще бъде тяхното действие или бездействие по отношение на него.

Нямам претенциите да съм напълно наясно със ситуацията и дали моята реакция на случващото се е правилна. Но по отношение на близките си смятам да се водя от един от основните принципи на лекарите, въпреки че нямам съответното образование - преди всичко не вреди. Не ми тежи да нося маска, да спазвам дистанция и да използвам дезинфектант.

Възможно е тези мерки да осигуряват някакви си 10 - 15% сигурност срещу вируса, но това са процентите, от които се нуждаят хората, на които държа..
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Като си пусна голяма брада и големи мустаци брои ли са за маска ?
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Чакай.. щом като много медици са се заразили контролирано лятото, защо не казаха и аз така да направя и след това да си ходя където си искам без маска?
                                Всъщност, то ако може така, защо изобщо е необходима ваксина?

ПП. Утре на влизане в магазина ще кажа на охраната да не ме закача, че имам антитела.
                                Ми аз така правя, разнасям си хартията и досега никой не ме е върнал.

Коментар

X