If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имунолог: Колективният имунитет се получава с ваксина, а не с масово преболедуване
в България я я сложат 20 %, я не,
другата зима пак Ковид.
Магарето виждал ли се как се запъва. Ти го плющиш да тръгне, то не ще. Може би когато е изморено, може околната среда да не му харесва. Що си мислиш че разликата между магарето и масите напъплили света като мравки е голяма. даже мисля че магарето е леко отгоре в еволюционното стъпало.
Образовайте се, бре хора. Нужно е само лекинко да мислите и осъзнавате. Вселената не е само дезифектанти и маски.
Някои стъпки вече са приложени, други предстоят. От 01.2020 този "театър" се прожектира в мейнстрийма.
Тази статия е измислена и написана, за хора от т.нар. "демократични общества", аз съм соц. чедо и разпознавам евтината пропаганда от километър разстояние.
Ника ми е химера за всяване на страх. Защо ти е ваксина за страх? Имаш разум. Използвай го.
Да ти кажа , до момента логиката ти е железна. Аз се чудя, как първите мъже и жени в Държавата се заразиха, а аз и жена ми дето ежедневно се срещаме със всякакъв отпадък, НЕ!
Колеги, знаете ли откъде и как мога да си поръчам руската ваксина СПУТНИК? В сравнение с тази на Pfizer и bioNtech я предпочитам, макар според вас да сравнявам Лада с Кадилак....
Колеги, знаете ли откъде и как мога да си поръчам руската ваксина СПУТНИК? В сравнение с тази на Pfizer и bioNtech я предпочитам, макар според вас да сравнявам Лада с Кадилак....
Образовайте се, бре хора. Нужно е само лекинко да мислите и осъзнавате. Вселената не е само дезифектанти и маски.
Някои стъпки вече са приложени, други предстоят. От 01.2020 този "театър" се прожектира в мейнстрийма.
Когато започнах да публикувам мнения в тази тема се постарах само да споделя познанията си по някои клоновете на биологията като наука Продължавам да смятам, че четящите сами трябва да си създадат представа за вируса и да решат какво ще бъде тяхното действие или бездействие по отношение на него.
Нямам претенциите да съм напълно наясно със ситуацията и дали моята реакция на случващото се е правилна. Но по отношение на близките си смятам да се водя от един от основните принципи на лекарите, въпреки че нямам съответното образование - преди всичко не вреди. Не ми тежи да нося маска, да спазвам дистанция и да използвам дезинфектант.
Възможно е тези мерки да осигуряват някакви си 10 - 15% сигурност срещу вируса, но това са процентите, от които се нуждаят хората, на които държа..
Наздраве!
Эа да взема тези брутално тежки мерки за мен - носене на маска,по-голямо дистанциране и използване на дезинфектант, и тези мерки подсигуряват дори 1 % по-малка вероятност да навредя на близки и познати,-напълно ми е достатъчен този 1% да се подложа на горепосочените нечовешки изпитания.....Наздраве!
Убеден съм ,че и при теб е така...10 -те % са споменати произвоолно,нали?!И пак наздраве!
много готено ми стана днес къв среден пръст забучиха на ZOOM; хоум офис ли, айде моля, стига търкаляне по диваните
а демократическите губернатори, по примера на башбаканина демократор взе да ги лови деменция. та дружно вече няма смисъл от локдауни
да бяха изчакали една 14 - дневна карантина поне, ама не от първия ден; буахаха
тнм, аз също изпитвам огромно уважение към труда на лекарите - не съм ти казвал, но няколко пъти прабаба ми е била знахарката на село и е била уважавана дори от турците, след като синът ѝ, като единствен грамотен в селото, при откриването на едно съкровище, прочел, че то няма да бъде изровено, докато България не се освободи. Та тя го скрила (сина си, не съкровището) и оттам е селска легенда как оцеляли. Все едно, да не отплесвам
Това ми уважение обаче, по никакъв начин не кореспондира с това да нося някакъв парцал на лицето си - ползата от него е меко казано спорна, но да не влизам и в тази дискусия. Който го кефи, да си носи, ако някой се страхува в мое присъствие, и аз ще нося, няма проблем, ма съм преди всичко човек и ще подържам човешки взаимоотношения с близките си, дори и при смъртна опасност.
Да, историята се пише от оцелелите, както казва един приятел, а не от победителите, но ако не беше мутацията, досега още да бяхме чехълчета и зелени еуглени (някой още са/сме такива в мисленето си ), но и тук да не отплесвам. Докато мога да съм човек и да върша човешките неща, ще ги върша - слагането на маска не е сред тях и грижата за близките ми не намира еманацията си в парцала на лицето ми. Но това си е лично мое мнение
Наздраве!
Когато започнах да публикувам мнения в тази тема се постарах само да споделя познанията си по някои клоновете на биологията като наука Продължавам да смятам, че четящите сами трябва да си създадат представа за вируса и да решат какво ще бъде тяхното действие или бездействие по отношение на него.
Нямам претенциите да съм напълно наясно със ситуацията и дали моята реакция на случващото се е правилна. Но по отношение на близките си смятам да се водя от един от основните принципи на лекарите, въпреки че нямам съответното образование - преди всичко не вреди. Не ми тежи да нося маска, да спазвам дистанция и да използвам дезинфектант.
Възможно е тези мерки да осигуряват някакви си 10 - 15% сигурност срещу вируса, но това са процентите, от които се нуждаят хората, на които държа..
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Чакай.. щом като много медици са се заразили контролирано лятото, защо не казаха и аз така да направя и след това да си ходя където си искам без маска?
Всъщност, то ако може така, защо изобщо е необходима ваксина?
ПП. Утре на влизане в магазина ще кажа на охраната да не ме закача, че имам антитела.
Ми аз така правя, разнасям си хартията и досега никой не ме е върнал.
Коментар