IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Така е то, габровец като чуе, че требва да плаща сметки, гледа да се претрепа и оконтузи. Браво на момчето!
    Кое "браво", бре!? Ти четеш, ама не осмисляш. Контузен не контузен - пак плати сметката. Не мое някъв колибарин от маалата, де през зимата мечките се спускат по задник, че да стигнат до чертите на града, да ми се бара на по-габровец от мен.
    Наздраве, Мрънкало!

П.П. Преди месец заснеха мечка в двора на ПМГ-то, където кльощавият взе диплома за средно образование. Напоследък много ученолюбиви станаха дивите зверове.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Колко прозорлив си станал напоследък ...
      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Нал знайш, че кога се обърка някой да ми дойде на гости, веднага го натирвам при комшиите - да види как се посрещат навлеци.
      Лубезни ли са тез съседи? Да не ме върнат при теб и така да си ме прехвърляте цела седмица? Щом са навикнали на навлеци, може да имат специална програма за тях. Като например трапезата на Грую. Оххх, мъча се леко да се ограничавам, щото в тия месеци се трупат килца като за зимен сън. Ала вълшебни покривчици като груювата ме разстройват и насочват да надничам у хладилника. Наздраве, Дръндомакинке!

Коментар

А на мен денят ми започна с усмивки
        Имах среща с едно приятелче за сутришно кафе. В девет часа, на центърът на хабитата - дзверо да види свят и свят да вид дзвер.

Стана точният час, минаха още 15 минути, господинът го няма. Мина половин час, прочетох де що вестници имаше из кафенето - младежът продължи да липсва. Реших, че е време да го стресна, вземе да побърза.

Звъннах му и го запитах, по кой часови пояс има намерение в 9 часа да е до мен, за да ми плати кафето, а той ми изхленчи нещо по телефона. Сега остана и сама да си платя сметката!?!?!?

Обаче, реших да го изчакам още известно време. Не минаха 15 минути и господинът пристигна целият обвит с бинтове кат мумията на Тутанкамон и леко накуцвайки. Малеееей! Ко стана!?

Понеже мързелив и не му се изкарва колата от гаража, тръгнал със скутера към кафенето. Някой му подсвирнал, той се обърнал, помахал за "здравей" и след миг усетил твърдия сблъсък със стената на отсрещната къща. Около него автоматически се събрала тълпа, сякаш всеки момент ще започне да раздава по 100 български лефа на череп за предстоящите балотажи на местните избори ...

Добре се намерил някой с добро сърце, та го закарал до Бърза помощ да го превържат. Това долни и горни крайници бая се били рендосали.

Аз се смея, той се жалва и охка ... Поне черпи и едно парче торта, де се е отървал без да се почупи.
        Наздраве!
        Така е то, габровец като чуе, че требва да плаща сметки, гледа да се претрепа и оконтузи. Браво на момчето!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Хм, не че нещо, ма що си се намусила, Лелче? И без това сте ни само двенки с ТНМ, та сега сал на нейните вещ(ерск)и умения ли ни оставяш? Не знам какво е станало и защо се сърдиш, но ако аз съм виновен с нещо, моменталически се извинявам и слагам трапеза за почерпка - и на мен ми е крив ден днес, а трябва да ида и до Плевен, ако и да е с шофьор.
          Наздраве!

Леля пък щом не ще да яде, взема аз да поседна на тази прелестна трапеза. Ако случайно леличката не се е отказала, ще се правя на разсеян и ще муам, докато се възмути и напусне. После пак ще муам. И по-нататък пак. Да си жив и здрав, Груич! Пък глей още да се слагаш на дамите в кръчмата и да слагаш такива трапези. Ний, младежите, ще гравитираме, ще наобикаляме, ще сателитизираме и хоп, на масата на централно място. Хак да ни е.

Коментар

• А, да, и аз "Наздраве!".

Да не си помислите, че съм от непиещите - обикновено некачествени - хора.

Коментар

За тези малоумните с тротинетки те - с две ръце за. Наздраве
              Просто трябват велосипедни алеи.
              Ама къде ти пространство в тази презастроена и отесняла вече повече от век София?..

Коментар

• За тези малоумните с тротинетки те - с две ръце за. Наздраве
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груьо,
                  мисля, че тротинетьорите трябва да бъдат задължени да карат с пластмасови твърди обемни наколенници, налакътници и, може би, касчица неква.

За тяхно добро, щото се врат между ахтонóбилите, най-малко.

А младежта стана и доста игнорантна, незнаеща, нечувстваща и неразбираща най-основни физически закони - освен вечно характерната ѝ безгрижност.

Коментар

Мдъ ... Един дофтур - дерматолог преди време ми каза, че съвършенство се крие в изпипването на детайлите. Пречупвайки думите му по отношение на виртуала, аз смятам, че успешната комуникация в един форум донякъде се дължи точно на търпимостта.
                    Наздраве!
                    С избягването , въобще на комуникацията , се премахва нуждата от търпимост . Наздраве !

Коментар

Хм, не че нещо, ма що си се намусила, Лелче? И без това сте ни само двенки с ТНМ, та сега сал на нейните вещ(ерск)и умения ли ни оставяш? Не знам какво е станало и защо се сърдиш, но ако аз съм виновен с нещо, моменталически се извинявам и слагам трапеза за почерпка - и на мен ми е крив ден днес, а трябва да ида и до Плевен, ако и да е с шофьор.
                      Наздраве!

А на мен денят ми започна с усмивки
                      Имах среща с едно приятелче за сутришно кафе. В девет часа, на центърът на хабитата - дзверо да види свят и свят да вид дзвер.

Стана точният час, минаха още 15 минути, господинът го няма. Мина половин час, прочетох де що вестници имаше из кафенето - младежът продължи да липсва. Реших, че е време да го стресна, вземе да побърза.

Звъннах му и го запитах, по кой часови пояс има намерение в 9 часа да е до мен, за да ми плати кафето, а той ми изхленчи нещо по телефона. Сега остана и сама да си платя сметката!?!?!?

Обаче, реших да го изчакам още известно време. Не минаха 15 минути и господинът пристигна целият обвит с бинтове кат мумията на Тутанкамон и леко накуцвайки. Малеееей! Ко стана!?

Понеже мързелив и не му се изкарва колата от гаража, тръгнал със скутера към кафенето. Някой му подсвирнал, той се обърнал, помахал за "здравей" и след миг усетил твърдия сблъсък със стената на отсрещната къща. Около него автоматически се събрала тълпа, сякаш всеки момент ще започне да раздава по 100 български лефа на череп за предстоящите балотажи на местните избори ...

Добре се намерил някой с добро сърце, та го закарал до Бърза помощ да го превържат. Това долни и горни крайници бая се били рендосали.

Аз се смея, той се жалва и охка ... Поне черпи и едно парче торта, де се е отървал без да се почупи.
                      Наздраве!
                      Last edited by tnm; 30.10.2019, 19:22.
                      Мечо

Коментар

• Хм, не че нещо, ма що си се намусила, Лелче? И без това сте ни само двенки с ТНМ, та сега сал на нейните вещ(ерск)и умения ли ни оставяш? Не знам какво е станало и защо се сърдиш, но ако аз съм виновен с нещо, моменталически се извинявам и слагам трапеза за почерпка - и на мен ми е крив ден днес, а трябва да ида и до Плевен, ако и да е с шофьор.
                        Наздраве!

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да тъ изръсят от Агенцията по горите, Мин на земеделието, НАП, ДОО, Пожарната и накрая да одиш да пишеш в Полицията..... ( кълнем кът стара вещица )

Наздраве !
                          Забрави най-важното министерство - това на Околната среда.
                          Наздраве!

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Никой не ме е засегнал
                            Просто , няма смисъл , да си разваляме взаимно рахатлъка . Зряли и презряли хора сме , не е нужно да се търпим .
                            Наздраве !
                            Мдъ ... Един дофтур - дерматолог преди време ми каза, че съвършенство се крие в изпипването на детайлите. Пречупвайки думите му по отношение на виртуала, аз смятам, че успешната комуникация в един форум донякъде се дължи точно на търпимостта.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Lelq, чакай! Нито аз, нито 4i40 /сигурна съм/ искаме да те засегнем. Знаеш, на по-голямата част от наливащите се у Кръчмата търпилото ни е голямо.
                              Просто днес така се случи, че ти се оказа на пангара
                              Наздраве!
                              Никой не ме е засегнал
                              Просто , няма смисъл , да си разваляме взаимно рахатлъка . Зряли и презряли хора сме , не е нужно да се търпим .
                              Наздраве !

Коментар

Малко е. Ръси повече
                                Наздраве!
                                Да тъ изръсят от Агенцията по горите, Мин на земеделието, НАП, ДОО, Пожарната и накрая да одиш да пишеш в Полицията..... ( кълнем кът стара вещица )

Наздраве !

Коментар

X