IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Не знам къде е . Ще тряцва да пратите някой да ме прибере .
    Ма какво само ме пробутваш тук-там ?!
    Делиш ъгъла с мен , ще ме обгрижваш ти !
    И ще си пръцкаме заедно, обгазявайки Кръчмата
    Делим ъгъла, ма гледай целия да не го завладея. Затова те пробутвам на отрезвителя. Дано си намериш по-шарен и наливен ъгъл с много нови другарчета, от младежи до старчета, с които да си наливате и да споделяте апчетата. На съсед вера да нямаш, че не се знае как ще се възползва.

Коментар

Ти да не се мислиш за богоизбран ? И аз мога да пръцкам ! И от нахалството не мож се спаси ! Колко щеш жалби си пускай на Груича !
      А и ще струват пари Па ти си СКРЪНДЗА !
      Ма, верно те е фанало. Почна ти се губи логиката, че и приличието, та реши на мен да заприличаш. Не съм аз за пример. От Чиче гледай - бръснат, лъснат, в кръста блъснат, седи си в люлеещия стол и внимателно наблюдава мухата, дали ще му кацне на главата.

Коментар

Мани майтапа , ма верно ме хвана . Ще трябва дремна , преди работа , че как ме кълна снощи , може някой катаджия да се обърка ме приюти на топло и да се лишите от присъствието ми
        Ама НЯМА ! Ще ме търпите !
        Ти нещо си се объркАла....
        Клетвите ми бяха към Тянка и те бяха свързани с гадни, нахални и корумпирани институции.....
        Тарантул бе писал, че е скръндза, та малко да и поарча имането ....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не тъй срам! Напила се от заранта. Отрезвител за теб, май в Павлово беше. Като се върнеш, ще ти проведем другарски съд, за де се напиваш на всеослушание и излагаш кръчмарското ни братство. Ходи сега подсмърчай в Павлово.
          Не знам къде е . Ще тряцва да пратите някой да ме прибере .
          Ма какво само ме пробутваш тук-там ?!
          Делиш ъгъла с мен , ще ме обгрижваш ти !
          И ще си пръцкаме заедно, обгазявайки Кръчмата

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кое "браво", бре!? Ти четеш, ама не осмисляш. Контузен не контузен - пак плати сметката. Не мое някъв колибарин от маалата, де през зимата мечките се спускат по задник, че да стигнат до чертите на града, да ми се бара на по-габровец от мен.
            Наздраве, Мрънкало!

П.П. Преди месец заснеха мечка в двора на ПМГ-то, където кльощавият взе диплома за средно образование. Напоследък много ученолюбиви станаха дивите зверове.
            Как няма да плати? Сигурно си го заплашила с карабина, с казан, с мечка дори. Та човекът скокнал от леглото, изскочил от болницата и беж при теб. За да не вземеш ти да прибегаш при него. С некоя гарота. Наздраве, Дрънинквизицийке!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Лелчето нагледно доказа благотворното влияние на алкохола....
              Все така да е !

Наздраве !
              Мани майтапа , ма верно ме хвана . Ще трябва дремна , преди работа , че как ме кълна снощи , може някой катаджия да се обърка ме приюти на топло и да се лишите от присъствието ми
              Ама НЯМА ! Ще ме търпите !

Коментар

Ти да си мълчиш. Да не си се правила на Сърдитка Петка с Празната Торбичка. Оп, я да се поизтегна... и да пръцна, че да поразгоня нахалните женоря, де налитат на мойта трапеза. Който протестира, при Груича да внесе писмена жалба. А Груича да въведе такса за завеждане на жалба. Айде, че нещо ме унася от обилното прехранване.
                Ти да не се мислиш за богоизбран ? И аз мога да пръцкам ! И от нахалството не мож се спаси ! Колко щеш жалби си пускай на Груича !
                А и ще струват пари Па ти си СКРЪНДЗА !

Коментар

• Лелчето нагледно доказа благотворното влияние на алкохола....
                  Все така да е !

Наздраве !

Коментар

Верно де напих . На гладно . Като алкохолиците . Някой , да ме взима и отнесе . Може инсекта да ме пашкулова , да ми е топличко и уютно и да ме носи в нашият ъгъл .
                    Тарантулите , правят ли паяжини ?
                    Не тъй срам! Напила се от заранта. Отрезвител за теб, май в Павлово беше. Като се върнеш, ще ти проведем другарски съд, за де се напиваш на всеослушание и излагаш кръчмарското ни братство. Ходи сега подсмърчай в Павлово.

Коментар

Възмутена съм ! Не те е срам ! Насред трапезата си се изпружил , заоблил коремчето , доволно похъркващ ! Ставай , да казваш , кое е вкусно , да не се мина с нещо . Гледам солетки има , а на мен месо ми трябва !
                      Ти да си мълчиш. Да не си се правила на Сърдитка Петка с Празната Торбичка. Оп, я да се поизтегна... и да пръцна, че да поразгоня нахалните женоря, де налитат на мойта трапеза. Който протестира, при Груича да внесе писмена жалба. А Груича да въведе такса за завеждане на жалба. Айде, че нещо ме унася от обилното прехранване.

Коментар

• Верно де напих . На гладно . Като алкохолиците . Някой , да ме взима и отнесе . Може инсекта да ме пашкулова , да ми е топличко и уютно и да ме носи в нашият ъгъл .
                        Тарантулите , правят ли паяжини ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Айде нема нужда да се спъва и лъзка , че земе да изкълчи некой глезен и ще трябва да носим на гръб на обратно.

По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.

[ATTACH=CONFIG]n3513128[/ATTACH]

Ако ракията , дето пих е от трънки , ща нося ! Отиваме да берем !

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                            А, да, и аз "Наздраве!".

Да не си помислите, че съм от непиещите - обикновено некачествени - хора.
                            То с лозунги и декларации не става ! Действие трябва !

Сутринта , отидох със сестра ми на Витоша и ти да видиш приключение ! От мъглата изникна хижа , ама била хотел . Влязохме за вода и не успяхме да си направим поръчката , щото изникна един човек и реши да ни показва апартамента . Решихме дружно , че е хижарят и ходихме на оглед . Похвали се , слязохме за водата и се сдобихме с ракия ! Кой не пие , бе ? От десет часа съм напред със 100 грама .
                            Не обичам много , ма тази ми хареса . Пивка и ароматна , ма не споделиха каква е , освен домашна . След което , се появи хижарят и излязохме от заблудата . Господинът , дето ни беше домакин , се оказа гост на хотела . При това маг . Та , инсект , това с гостите , много сложно . Не знаеш кой гост , кой домакин . Забавно беше . Сега , трябва да работя
                            Наздраве на пиещите ! Хлъц !
                            Май ме хвана

Коментар

Леля пък щом не ще да яде, взема аз да поседна на тази прелестна трапеза. Ако случайно леличката не се е отказала, ще се правя на разсеян и ще муам, докато се възмути и напусне. После пак ще муам. И по-нататък пак. Да си жив и здрав, Груич! Пък глей още да се слагаш на дамите в кръчмата и да слагаш такива трапези. Ний, младежите, ще гравитираме, ще наобикаляме, ще сателитизираме и хоп, на масата на централно място. Хак да ни е.
                              Възмутена съм ! Не те е срам ! Насред трапезата си се изпружил , заоблил коремчето , доволно похъркващ ! Ставай , да казваш , кое е вкусно , да не се мина с нещо . Гледам солетки има , а на мен месо ми трябва !

Коментар

• Добро утро , Кръчма !
                                Ако сме си мислели , че сме се отървали , лъгали сме се

Коментар

Working...
                                X