Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ти да не се мислиш за богоизбран ? И аз мога да пръцкам ! И от нахалството не мож се спаси ! Колко щеш жалби си пускай на Груича !
А и ще струват париПа ти си СКРЪНДЗА !
Коментар
-
Мани майтапа , ма верно ме хвана . Ще трябва дремна , преди работа , че как ме кълна снощи , може някой катаджия да се обърка ме приюти на топло и да се лишите от присъствието ми
Ама НЯМА ! Ще ме търпите !
Клетвите ми бяха към Тянка и те бяха свързани с гадни, нахални и корумпирани институции.....
Тарантул бе писал, че е скръндза, та малко да и поарча имането ....
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не тъй срам! Напила се от заранта. Отрезвител за теб, май в Павлово беше. Като се върнеш, ще ти проведем другарски съд, за де се напиваш на всеослушание и излагаш кръчмарското ни братство. Ходи сега подсмърчай в Павлово.
Ма какво само ме пробутваш тук-там ?!
Делиш ъгъла с мен , ще ме обгрижваш ти !
И ще си пръцкаме заедно, обгазявайки Кръчмата
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Кое "браво", бре!? Ти четеш, ама не осмисляш. Контузен не контузен - пак плати сметката. Не мое някъв колибарин от маалата, де през зимата мечките се спускат по задник, че да стигнат до чертите на града, да ми се бара на по-габровец от мен.
Наздраве, Мрънкало!
П.П. Преди месец заснеха мечка в двора на ПМГ-то, където кльощавият взе диплома за средно образование. Напоследък много ученолюбиви станаха дивите зверове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛелчето нагледно доказа благотворното влияние на алкохола....
Все така да е !
Наздраве !Мани майтапа , ма верно ме хвана . Ще трябва дремна , преди работа , че как ме кълна снощи , може някой катаджия да се обърка ме приюти на топло и да се лишите от присъствието ми
Ама НЯМА ! Ще ме търпите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеТи да си мълчиш. Да не си се правила на Сърдитка Петка с Празната Торбичка. Оп, я да се поизтегна... и да пръцна, че да поразгоня нахалните женоря, де налитат на мойта трапеза. Който протестира, при Груича да внесе писмена жалба. А Груича да въведе такса за завеждане на жалба. Айде, че нещо ме унася от обилното прехранване.Ти да не се мислиш за богоизбран ? И аз мога да пръцкам ! И от нахалството не мож се спаси ! Колко щеш жалби си пускай на Груича !
А и ще струват париПа ти си СКРЪНДЗА !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеВерно де напих . На гладно . Като алкохолиците . Някой , да ме взима и отнесе . Може инсекта да ме пашкулова , да ми е топличко и уютно и да ме носи в нашият ъгъл .
Тарантулите , правят ли паяжини ?
Коментар
-
Възмутена съм ! Не те е срам ! Насред трапезата си се изпружил , заоблил коремчето , доволно похъркващ ! Ставай , да казваш , кое е вкусно , да не се мина с нещо . Гледам солетки има , а на мен месо ми трябва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Айде нема нужда да се спъва и лъзка , че земе да изкълчи некой глезен и ще трябва да носим на гръб на обратно.
По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.
[ATTACH=CONFIG]n3513128[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеА, да, и аз "Наздраве!".
Да не си помислите, че съм от непиещите - обикновено некачествени - хора.
Сутринта , отидох със сестра ми на Витоша и ти да видиш приключение ! От мъглата изникна хижа , ама била хотел . Влязохме за вода и не успяхме да си направим поръчката , щото изникна един човек и реши да ни показва апартамента .Решихме дружно , че е хижарят и ходихме на оглед . Похвали се , слязохме за водата и се сдобихме с ракия ! Кой не пие , бе ? От десет часа съм напред със 100 грама .
Не обичам много , ма тази ми хареса . Пивка и ароматна , ма не споделиха каква е , освен домашна . След което , се появи хижарят и излязохме от заблудата . Господинът , дето ни беше домакин , се оказа гост на хотела .При това маг .
Та , инсект , това с гостите , много сложно . Не знаеш кой гост , кой домакин . Забавно беше . Сега , трябва да работя
Наздраве на пиещите ! Хлъц !
Май ме хвана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеЛеля пък щом не ще да яде, взема аз да поседна на тази прелестна трапеза. Ако случайно леличката не се е отказала, ще се правя на разсеян и ще муам, докато се възмути и напусне. После пак ще муам. И по-нататък пак. Да си жив и здрав, Груич! Пък глей още да се слагаш на дамите в кръчмата и да слагаш такива трапези. Ний, младежите, ще гравитираме, ще наобикаляме, ще сателитизираме и хоп, на масата на централно място. Хак да ни е.
Коментар
Коментар