IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Не знам за температурите, но сме с най-мръсния въздух в Европа. Срам.
    Имайки предвид, че нямаме сериозна промишленост, срамът става тотален.
    Трябва да се вземат драстични мерки, поне мургавелковците да не горят каучуци, гуми и всякакви буклуци, събирани из сметищата.
    Пием за да сме под упойка и да преглътнем циганията
    Темата е дълга и няма да ни остане време за пиене. Като оставим настрана братчедите, дизеловите автомобили и твърдите горива, мое да фърлим едно око и на разните други фактори - например климат и география.

Земя като една човешка длан ... с изключително разнообразен релеф за малката си площ. Котловини полета, оградени с високи планини, устойчива атмосферна стратификация, предпоставка за инверсия... Липса на големи реки, които да създават естествени въздушни коридори, пречистващи въздуха.

Климат, клонящ към средиземноморски - малко валежи, малко ветрове, но с характерните за континенталния мъгли. Тоест, липсата на дъжд и вятър и наличието на синята мъгла увеличават задържането на фините прахови частици у въздуха.

Наздраве!

П.П. Хаджи Грую мое ме допълни.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Удриии, Како! Удри го у слабините и у слабостите. Тамън ка бумеранг ще се халосаш като негова слабост.
      Пак аз таях надежда, че съм твоя слабост ... Не мога се излегна сега на дивана и и да си гледам спокойно хисторито след това ти писание.
      Наздраве, Мрънкало!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, и как е метеорологичната обстановка в градчето с едни от най-големите температурни аномалии на България!?
        Наздраве, хаджи!
        Не знам за температурите, но сме с най-мръсния въздух в Европа. Срам.
        Имайки предвид, че нямаме сериозна промишленост, срамът става тотален.
        Трябва да се вземат драстични мерки, поне мургавелковците да не горят каучуци, гуми и всякакви буклуци, събирани из сметищата.
        Пием за да сме под упойка и да преглътнем циганията
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Сериозно , ме хвана . Ще дремна малко

Като каза мухата , нали знаеш - една жена може да сбърка , но една муха - никога !
          Кой ще ми е пример , решавам аз
          Обичам да ми е свободно , около врата , гледам и ти . Не случайно си в моят ъгъл .

До по-къдно . Молете се , като се излюпя , да няма махмурлук . Дано !
          Мдааа, мухите кацат по сладките, разкапани круши, де не падат по далеч от дървото. Не се разкарват като пчеличките по гори и поляни. Право на най-сладкото налитат.

Коментар

Ей , габровска жила ! Стига гледал от кака ти ! Не мож я стигна и срещу нея да тичаш ! Мисля , си прилично шарен , та да се оглеждам за други черги ! Па и като съсед , си на ръка разтояние . Тупам , кога искам , само кат се протегна
            И аз гледам от кака
            Глей я ти, откога се настани в ъгъла, откога почна да отупва старите обитатели. Не толкова стари като онова, де му играят хоро "Чичовото". Ти, ти да не си некоя пиявица, некой кърлеж, некое... некое плъхче, де гледа да обезпокои кротко хъркащия домакин и да му отмъкне рахатя. А?

Коментар

Тянка запомни не само клетвите, но дори и дата, на която бяха произнесени. Подготвяй се психически и физически за ответ.
              Наздраве!
              Удриии, Како! Удри го у слабините и у слабостите. Тамън ка бумеранг ще се халосаш като негова слабост.

Коментар

Утре пак съм в същото кафене, ама с друг представител на физически по-силната част от човешкия род. Има още торти за опитване.
                Наздраве, Мрънкало!
                Малеййй, таа е работна пчеличка. Прелита от цвят на цвят, събира медец и бега към хралупата да дразни мечока. Сака да му гледа ръченицата, щото забраниха на братята на Ромул да го разиграват с гъдулка в ръка. Наздраве, Дрънзяпачке!

Коментар

Хммм, и как е метеорологичната обстановка в градчето с едни от най-големите температурни аномалии на България!?
                  Наздраве, хаджи!
                  По-топло е от Русе
                  наздраве, тнм
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Начи, седнал съм в някаква селска кръчма в Кнежа, заръчал съм си пържила с пържени картофи и една ракия и съм си рахат. Опознай родината, за да я обикнеш
                    наздраве
                    Наздраве, хаджи!
                    Мечо

Коментар

• Начи, седнал съм в някаква селска кръчма в Кнежа, заръчал съм си пържила с пържени картофи и една ракия и съм си рахат. Опознай родината, за да я обикнеш
                      наздраве
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Как няма да плати? Сигурно си го заплашила с карабина, с казан, с мечка дори. Та човекът скокнал от леглото, изскочил от болницата и беж при теб. За да не вземеш ти да прибегаш при него. С некоя гарота. Наздраве, Дрънинквизицийке!
                        Утре пак съм в същото кафене, ама с друг представител на физически по-силната част от човешкия род. Има още торти за опитване.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Мечо

Коментар

Ей , габровска жила ! Стига гледал от кака ти ! Не мож я стигна и срещу нея да тичаш ! Мисля , си прилично шарен , та да се оглеждам за други черги ! Па и като съсед , си на ръка разтояние . Тупам , кога искам , само кат се протегна
                          И аз гледам от кака
                          Кака тиха, кака сговорчива, кака истински пример за подражание ..., затова ще се въздържи от коментар
                          Наздраве, Lelq!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти нещо си се объркАла....
                            Клетвите ми бяха към Тянка и те бяха свързани с гадни, нахални и корумпирани институции.....
                            Тарантул бе писал, че е скръндза, та малко да и поарча имането ....

Наздраве !
                            Тянка запомни не само клетвите, но дори и дата, на която бяха произнесени. Подготвяй се психически и физически за ответ.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Делим ъгъла, ма гледай целия да не го завладея. Затова те пробутвам на отрезвителя. Дано си намериш по-шарен и наливен ъгъл с много нови другарчета, от младежи до старчета, с които да си наливате и да споделяте апчетата. На съсед вера да нямаш, че не се знае как ще се възползва.
                              И аз гледам от кака
                              Last edited by Lelq; 31.10.2019, 15:51.

Коментар

Ма, верно те е фанало. Почна ти се губи логиката, че и приличието, та реши на мен да заприличаш. Не съм аз за пример. От Чиче гледай - бръснат, лъснат, в кръста блъснат, седи си в люлеещия стол и внимателно наблюдава мухата, дали ще му кацне на главата.
                                Сериозно , ме хвана . Ще дремна малко

Като каза мухата , нали знаеш - една жена може да сбърка , но една муха - никога !
                                Кой ще ми е пример , решавам аз
                                Обичам да ми е свободно , около врата , гледам и ти . Не случайно си в моят ъгъл .

До по-къдно . Молете се , като се излюпя , да няма махмурлук . Дано !

Коментар

Working...
                                X