Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Да ! Има обаче начин , мигновено да решим проблема с най-малко щети , за гората .И аз ще ви го осигуря , но от утре . Щото , довечера имам да водя монолог . Днес ще ме изтърпите . Няколко часа , не вярвам да са ви голям проблем , но фона на миналото .
Просто днес така се случи, че ти се оказа на пангара
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Отдавна, Грую, истински шипков мармалад не съм намирал в магазините тука в Софето. Все е нещо като нищо, пектин, лимонова киселина и оцветители.
А този мармалад ми е любимият.
Прочее, забелязал съм и други македонски или сръбски продукти, които са "като едно време"; май само за ракия говоря. Не рекламирам тези нации, но не мога да кажа на бялото "черно".
та не те са добре, ние сме зле и сме си зле, щото сме си такива - ако не се купува, няма да се произвежда. Само че вече никой не бачка, всеки иска да лапа и накрая стигаме до ерзац продукти. Колкото до ракиите им, честно казано пия основно домашна и техните не ми харесват. А и съм пил истинска крушова и истинска дюлева ракия - нищо общо с това, дето ти го предлагат по магазините. Но си е врътня и трябва да си изоставиш турския сериал, за да го направиш, а всеки го мързи.
И те така, не е лично, просто се дразня или както казва ТНМ - паля от четвърт. Наздраве, тук поне сме се събрали ценители - утре съм във Видин и ще хапна един як балък във ваша честNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
4i40 , слабост моя ! От известно време наблюдавам , че имаш удобни "бели петна". Остаряваш , като всички нас .
Та , да припомня младостта , питайки - ти от позицията на " света вода " , ли духаш с меха да разпалваш пожара ? Или просто си пироман ? Или щом не е твойта къща , на Вуте - може ?
Не забравяй , че вятърът , винаги може да се обърне и да палне и твойто .
Наздраве 4i40 !
Не искам на никой нито да гори, нито да прегаря или пък да изгаря, каквото и да е било....
Вярно съм застаряващ идиот, но помня като слон. Когато си чистя печката на вилата, част от пепелта си я сипвам на главата...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Добро утро !
Тоо, вярно, че наздравицата бе към Тянка, но в кръчмата клюкарите сме така ...( пиша в множествено число - аз и Тарантул)
Ако нЕкой ако се скрие, веднага настървено го започваме...Тарантул с приказки, аз с мераци...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Досущ кат наводнение или горски пожар
Наздраве, Lelq!И аз ще ви го осигуря , но от утре . Щото , довечера имам да водя монолог . Днес ще ме изтърпите . Няколко часа , не вярвам да са ви голям проблем , но фона на миналото .
Коментар
-
Добро утро !
Мии, ако "изтръска" добре шипката, може и да направят....
Наздраве със шипково вино !
Та , да припомня младостта , питайки - ти от позицията на " света вода " , ли духаш с меха да разпалваш пожара ? Или просто си пироман ? Или щом не е твойта къща , на Вуте - може ?
Не забравяй , че вятърът , винаги може да се обърне и да палне и твойто .
Наздраве 4i40 !
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
Гледам говорите си сладко , та и аз да кажа нещо, като нищо .
Първо , смятам , че сър Събев е достатъчно разумен и добре информиран , да знае , че топка няма . И гледам , че съм права . Та няма нужда със сухото , да гори и суровото .
Макар , всеизвестен факт да е че , когато глутницата се настърви в защита на беззащитните малки , не подбира и набира инерция , която отнема време да стихне .
Наздраве , tnm !
Тоо, вярно, че наздравицата бе към Тянка, но в кръчмата клюкарите сме така ...( пиша в множествено число - аз и Тарантул)
Ако нЕкой ако се скрие, веднага настървено го започваме...Тарантул с приказки, аз с мераци...
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Отдавна, Грую, истински шипков мармалад не съм намирал в магазините тука в Софето. Все е нещо като нищо, пектин, лимонова киселина и оцветители.
А този мармалад ми е любимият.
Прочее, забелязал съм и други македонски или сръбски продукти, които са "като едно време"; май само за ракия говоря. Не рекламирам тези нации, но не мога да кажа на бялото "черно".
Наздраве !
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
Първо , смятам , че сър Събев е достатъчно разумен и добре информиран , да знае , че топка няма . И гледам , че съм права . Та няма нужда със сухото , да гори и суровото .
Макар , всеизвестен факт да е че , когато глутницата се настърви в защита на беззащитните малки , не подбира и набира инерция , която отнема време да стихне .
Наздраве , tnm !
Наздраве, Lelq!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Айде нема нужда да се спъва и лъзка , че земе да изкълчи некой глезен и ще трябва да носим на гръб на обратно.
По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.
[ATTACH=CONFIG]n3513128[/ATTACH]
Наздраве, за нейно здраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Начи, топката е у полето на сър Събев, де се вика.
Наздраве, 4i40!
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Ако теренът не е лъзгав, мое пък да се спъне /евентуално/
Наздраве, 4i40!
По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.
Коментар
-
Начии, и Лелчето не бива да бяга мноо бързо....
Ноо, като пише какви планини изкачва и какви морета прескачва, мое и да се изплъзне, за да се наложи да се подхлъзне....
Наздраве !
Ако теренът не е лъзгав, мое пък да се спъне /евентуално/
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар