IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хаха, не нзнам каква е тази обсесия по шумадийските повърни - баш пък те ще ти продадат нещо истинско, ама нанай си. Наистина не разбирам родния булгаристанец, който, като чуе шумадия и е готов не само да си свали гащите, ми и отгоре - пропадбала държава, с още по-пропаднал народ, разлигавен като маляките в последните години и с огромно его и мания за величие. Архиврагът на държавата ни, и ти, р1а1 ми ги препоръчваш???? Ай сиктир, нека имаме поне малко себеуважение като пиянки и най-вече като българи! Също като дюлевтите и крушовите им ракии - спирт и есенция. Ако искаш истинско - вариш и правиш сам, всичко друго е бошлаф работа. Иначе може да се намери мармалад от шипки по разните био и екомагазинчета, даже и роден може да се намери, но не е като домашното
    Наздраве
    Пак палиш от четвърт
    Наздраве, хаджи!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Начи, топката е у полето на сър Събев, де се вика.
      Наздраве, 4i40!
      Начии, и Лелчето не бива да бяга мноо бързо....

Ноо, като пише какви планини изкачва и какви морета прескачва, мое и да се изплъзне, за да се наложи да се подхлъзне....

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Хаха, не нзнам каква е тази обсесия по шумадийските повърни - баш пък те ще ти продадат нещо истинско, ама нанай си. Наистина не разбирам родния булгаристанец, който, като чуе шумадия и е готов не само да си свали гащите, ми и отгоре - пропадбала държава, с още по-пропаднал народ, разлигавен като маляките в последните години и с огромно его и мания за величие. Архиврагът на държавата ни, и ти, р1а1 ми ги препоръчваш???? Ай сиктир, нека имаме поне малко себеуважение като пиянки и най-вече като българи! Също като дюлевтите и крушовите им ракии - спирт и есенция. Ако искаш истинско - вариш и правиш сам, всичко друго е бошлаф работа. Иначе може да се намери мармалад от шипки по разните био и екомагазинчета, даже и роден може да се намери, но не е като домашното
        Наздраве
        Отдавна, Грую, истински шипков мармалад не съм намирал в магазините тука в Софето. Все е нещо като нищо, пектин, лимонова киселина и оцветители.
        А този мармалад ми е любимият.

Прочее, забелязал съм и други македонски или сръбски продукти, които са "като едно време"; май само за ракия говоря. Не рекламирам тези нации, но не мога да кажа на бялото "черно".
        Last edited by R1a1; 30.10.2019, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Кака, тука в Софето има един истински шипков мармалад, србско производство, 680 грама за 7 лева.
          Истински.

"Джем от шипурак".
          Наздраве
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
            Мии, ако "изтръска" добре шипката, може и да направят....

Наздраве със шипково вино !
            Начи, топката е у полето на сър Събев, де се вика.
            Наздраве, 4i40!
            Мечо

Коментар

Сър Събев, а после шипков мармалад ще правите ли?

Питам, щот съм му почитателка, ама ме мързи да го правя.
              Добро утро !
              Мии, ако "изтръска" добре шипката, може и да направят....

Наздраве със шипково вино !

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Кака, тука в Софето има един истински шипков мармалад, србско производство, 680 грама за 7 лева.
                Истински.

"Джем от шипурак".
                Като се замисля, поне от 3 години не съм правила. Голяма играчка е приготвянето му - чистиш семките, вариш, пасираш, прецеждаш през марля, слагаш захар, сгъстяваш ... Девет дни път с камили. Май предпочитам да го купя готов.
                Наздраве, R1a1!

П.П. Не си спомням точно, но мисля, че от 10 килограма шипки се пълнеха около десетина бурканчета от конфитюр.
                Мечо

Коментар

Истински.

"Джем от шипурак".
                  Last edited by R1a1; 29.10.2019, 21:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Малии кво да правя сега.

П.П
                    Явно ще ходим да берем шипки.
                    Сър Събев, а после шипков мармалад ще правите ли?

Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Крой термин не ти е ясен - гости ли? Гости се наричат хора, де се настаняват нашироко у вас, ядат, пият и се хилят на домакина кога рече да свърши некоя работа. Ама то при теб това невъзможно. Ни гости да черпиш, ни работа пред тях да вършиш.
                      Колко прозорлив си станал напоследък ...
                      Наздраве, Мрънкало!

П.П. Нал знайш, че кога се обърка някой да ми дойде на гости, веднага го натирвам при комшиите - да види как се посрещат навлеци.
                      Мечо

Коментар

Кака продава селскостопанска продукция и след това купува парцел, че мрази да държи оборотни пари.
                        Наздраве, Мрънкало!
                        Ето, за какво ще му е на Кака оборотна пара, като не й се налага да черпава, още по-малко гости да поканва. Сите пари у активи влага, та да я мислат за активистка. Наздраве, Дрънактивке!

Коментар

Алоооу, ученият! Кви са тез сложни терминологии, де ги ползваш!? Не всички дет си пием пиенето у Кръчмата сме толку образовани.
                          Наздраве!
                          Крой термин не ти е ясен - гости ли? Гости се наричат хора, де се настаняват нашироко у вас, ядат, пият и се хилят на домакина кога рече да свърши некоя работа. Ама то при теб това невъзможно. Ни гости да черпиш, ни работа пред тях да вършиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

И за двете има време и сте в списъка с постоянната клиентела. Какиното обаче нещо се укри по избите, та ти поемай обгрижването и се оплаквай после на арменската попадия.
                            Кака продава селскостопанска продукция и след това купува парцел, че мрази да държи оборотни пари.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Last edited by tnm; 29.10.2019, 14:36.
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Май си принадлежиш баш към чичетата , щом забравяш , че мен отдавна ме демитологизира и фрустрира . Та сега ти е време се занимаеш с кака ти .
                              И за двете има време и сте в списъка с постоянната клиентела. Какиното обаче нещо се укри по избите, та ти поемай обгрижването и се оплаквай после на арменската попадия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Нямам план . Камо ли пъклен Планове правят инвеститорите . Аз просто си пия . Наздраве , сър !
                                Ма, ти не се ли обаждаш от Пъклото? Все се надявах там с Кака да си пиете ромчето с други грешници, вещи типове и коварни индивиди. Ако не сте там, ще идете някои ден. На екскурзия. Из библейските забележителности. И с весели аниматори с тризъбци в ръце, с опащки, с рогца. Черни... или поне тъмно мургави. Да не вземете ме сбъркате, че съм аз. Нема да съм аз. Само роднини.

Коментар

Working...
                                X