IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мистър Шерлок Холмс благодарности че успяхте да разрешите заплетения случай и да проясните лично на мен и на многоуважаемите посетители на кръчмата пъкления план на Леля.
    Нямам план . Камо ли пъклен Планове правят инвеститорите . Аз просто си пия . Наздраве , сър !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Без да съм специалист..., а и не разбирам каква точно растителност визирате във вашия разговор, но...

...имайте предвид, че - ако мислите, че гъбите спадат към растителността, дълбоко грешите...

Та, какво общо имат тия представители на самостоятелна група организми - гъбите - с растенията?

Да обърнем внимание на това, как дамата успокоява /сър/, че и друго може да се бере в гората... Един елементарен пример като доказателство на нейните думи:

http://kachi-snimka.info/images-2013/rgh1572288862g.png
      Макар не от образованите специалисти , зная къде спадат гъбите и не е ставало въпрос за тях . Аз гъби не бера . Ти си гъбарят - профисионалист, с богат доказателствен , снимков материал . Макар , някой да те учи , сравнително скоро , как точно се прави . Нещо не беше се справил много добре , според другият специалист .

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Запивах на гости, а после с гости. Но вече ги проводих и ще може се заема с теб и с Кака, да ви демитологизирам и фрустрирам с с пренебрежение и неглижиране към опитите ви да пуашите народонаселението и да стреската чичетата. Към които не при-на-дле-жа.
        Май си принадлежиш баш към чичетата , щом забравяш , че мен отдавна ме демитологизира и фрустрира . Та сега ти е време се занимаеш с кака ти .

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Без да съм специалист..., а и не разбирам каква точно растителност визирате във вашия разговор, но...

...имайте предвид, че - ако мислите, че гъбите спадат към растителността, дълбоко грешите...

Та, какво общо имат тия представители на самостоятелна група организми - гъбите - с растенията?

Да обърнем внимание на това, как дамата успокоява /сър/, че и друго може да се бере в гората... Един елементарен пример като доказателство на нейните думи:

Мистър Шерлок Холмс благодарности че успяхте да разрешите заплетения случай и да проясните лично на мен и на многоуважаемите посетители на кръчмата пъкления план на Леля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Спокойно , сър ! В гората освен шипкови храсти , има и друга растителност , та може и друго да се бере

Коментар

Запивах на гости, а после с гости. Но вече ги проводих и ще може се заема с теб и с Кака, да ви демитологизирам и фрустрирам с с пренебрежение и неглижиране към опитите ви да пуашите народонаселението и да стреската чичетата. Към които не при-на-дле-жа.
              Алоооу, ученият! Кви са тез сложни терминологии, де ги ползваш!? Не всички дет си пием пиенето у Кръчмата сме толку образовани.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, сал киселини ли те тормозят? Ишиасът не се ли обажда и той?
                Наздраве!
                Долна си тииии, припомняш ми старите болежки, да се обременявам с травмиращи спомени и да предизвикваш възпалителни процеси по невротичните пътеки. Поооодла си тииии...

Коментар

Това е щото запиваш сам . Нямам вина за киселините

https://m.youtube.com/watch?v=00T_pojzqpw

Коментар

Така леко си ме тупнала, че два дена запивам и киселини ме разбиват. Полечка, ма! Аз съм с крехка фигура и душевност. Едно потупване и добивам инерция.
                    Мрънкало, сал киселини ли те тормозят? Ишиасът не се ли обажда и той?
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

Така леко си ме тупнала, че два дена запивам и киселини ме разбиват. Полечка, ма! Аз съм с крехка фигура и душевност. Едно потупване и добивам инерция.
                      Това е щото запиваш сам . Нямам вина за киселините

https://m.youtube.com/watch?v=00T_pojzqpw

Коментар

Толкуз съм шарен, че чак досаден и противен.
                        То затова е шарено . Има всичко . Иначе , ще е едноцветно и скучно

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Малии кво да правя сега.

П.П
                          Явно ще ходим да берем шипки.
                          Спокойно , сър ! В гората освен шипкови храсти , има и друга растителност , та може и друго да се бере

Коментар

Прав си , че е наложително , щото когато дамата сподели , че харесва виртуалното кафе , очаква покана и за реално , АКО кафето е харесало и на господина .
                            Нали ?
                            Наздраве , безимен !
                            Малии кво да правя сега.

П.П
                            Явно ще ходим да берем шипки.

Коментар

Инсект , да те тупна леко , за добро утро , като се излюпиш

https://m.youtube.com/watch?v=ggRD2MN7MbE

Като се замисля и аз имам нужда от изтупване ..

Коментар

По - важно е да си шарена черга ! Голям кеф е цяла палитра да тупаш на туй готино време . Създава настроение
                                Толкуз съм шарен, че чак досаден и противен.

Коментар

Working...
                                X