If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тъй като споделяте нещата тук, надявам се да ви се случват и реално. Реалното кафе, изпито с някого - гарантира правилната посока на развитие на отношенията.
Виртуалното "харесване" е нещо, което трудно се разбира, ако продължи прекалено дълго... Поне при мъжа е така...
Все пак, ако сте на етапа виртуално харесване - което дамата решава да споделя тук, пред всички, както и ако същата дама НЕ Е на 12 години, то може би е добре тя да потърси реалната връзка на лични съобщения с въпросния "сър"?
/с извинения за подсказката, но при непълнолетните това е наложително.../))
Прав си , че е наложително , щото когато дамата сподели , че харесва виртуалното кафе , очаква покана и за реално , АКО кафето е харесало и на господина .
Нали ?
Наздраве , безимен !
Наздраве на мен С биричка ! Наздраве и на теб ! Хареса ми да пием кафе заедно :)
Тъй като споделяте нещата тук, надявам се да ви се случват и реално. Реалното кафе, изпито с някого - гарантира правилната посока на развитие на отношенията.
Виртуалното "харесване" е нещо, което трудно се разбира, ако продължи прекалено дълго... Поне при мъжа е така...
Все пак, ако сте на етапа виртуално харесване - което дамата решава да споделя тук, пред всички, както и ако същата дама НЕ Е на 12 години, то може би е добре тя да потърси реалната връзка на лични съобщения с въпросния "сър"?
/с извинения за подсказката, но при непълнолетните това е наложително.../ ))
https://m.youtube.com/watch?v=tMui4IVW0BM
Следвай сърцето си ! То е най-важно ! То знае ! Аз така правя ! Следвам моето , вече години . И без значение лесно ли ми е или трудно .
https://m.youtube.com/watch?v=tMui4IVW0BM
Следвай сърцето си ! То е най-важно ! То знае ! Аз така правя ! Следвам моето , вече години . И без значение лесно ли ми е или трудно .
Едвам се излюпих . Един дъъъълъг сън , като ме беше сграбчил и не пуска . Не , че и аз се дърпах , даже се натисках
Сега светът прекрасен и отивам на кафе и бира в парка
Да ви е пълен денят , с дълги кафета , дълги усмивки , дълги питиета , готини хора и животни ( това , покрай регионалния кучешки проблем на , tnm )
Едвам се излюпих . Един дъъъълъг сън , като ме беше сграбчил и не пуска . Не , че и аз се дърпах , даже се натисках
Сега светът прекрасен и отивам на кафе и бира в парка
Да ви е пълен денят , с дълги кафета , дълги усмивки , дълги питиета , готини хора и животни ( това , покрай регионалния кучешки проблем на , tnm )
Коментар