IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Сори, Лелче..Майтапих се с липсващите ора в Кръчмата..
    Не искам на никой нито да гори, нито да прегаря или пък да изгаря, каквото и да е било....
    Вярно съм застаряващ идиот, но помня като слон. Когато си чистя печката на вилата, част от пепелта си я сипвам на главата...

Наздраве !
    Малко е. Ръси повече
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Да ! Има обаче начин , мигновено да решим проблема с най-малко щети , за гората . И аз ще ви го осигуря , но от утре . Щото , довечера имам да водя монолог . Днес ще ме изтърпите . Няколко часа , не вярвам да са ви голям проблем , но фона на миналото .
      Lelq, чакай! Нито аз, нито 4i40 /сигурна съм/ искаме да те засегнем. Знаеш, на по-голямата част от наливащите се у Кръчмата търпилото ни е голямо.
      Просто днес така се случи, че ти се оказа на пангара
      Наздраве!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Отдавна, Грую, истински шипков мармалад не съм намирал в магазините тука в Софето. Все е нещо като нищо, пектин, лимонова киселина и оцветители.
        А този мармалад ми е любимият.

Прочее, забелязал съм и други македонски или сръбски продукти, които са "като едно време"; май само за ракия говоря. Не рекламирам тези нации, но не мога да кажа на бялото "черно".
        Виж, то и аз ходя в Югозападна България или Долната земя и там наистина има по-качествени неща на по-ниски цени - и месото, и ориза, и захарта, и боба - абе почти всичко е по-качествено отколкото при нас в Горната земя. Факт е това, наистина, за съжаление. Но причината не е в тях, а в нас - ние свикнахме да ядем л@#на и да не се интересуваме от качеството, а само от цената на даден продукт. Съответно щом има търсене на Л2#на, ще има и предлагане на същите и кръгът се затваря. Докато не бъде забранено със закон и не се вкарват в затвора производителите и търговците на коктейлите от жили, пера и соя с гръмкото название креМвирш, тези с баничките отс мрагарини, палмово масло и т.н., разните пилета с хормони, оцветители, вода и сол и т.н., няма да се оправим.

та не те са добре, ние сме зле и сме си зле, щото сме си такива - ако не се купува, няма да се произвежда. Само че вече никой не бачка, всеки иска да лапа и накрая стигаме до ерзац продукти. Колкото до ракиите им, честно казано пия основно домашна и техните не ми харесват. А и съм пил истинска крушова и истинска дюлева ракия - нищо общо с това, дето ти го предлагат по магазините. Но си е врътня и трябва да си изоставиш турския сериал, за да го направиш, а всеки го мързи.

И те така, не е лично, просто се дразня или както казва ТНМ - паля от четвърт. Наздраве, тук поне сме се събрали ценители - утре съм във Видин и ще хапна един як балък във ваша чест
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наздраве до после, Кръчма !

Коментар

4i40 , слабост моя ! От известно време наблюдавам , че имаш удобни "бели петна". Остаряваш , като всички нас .
            Та , да припомня младостта , питайки - ти от позицията на " света вода " , ли духаш с меха да разпалваш пожара ? Или просто си пироман ? Или щом не е твойта къща , на Вуте - може ?
            Не забравяй , че вятърът , винаги може да се обърне и да палне и твойто .
            Наздраве 4i40 !
            Сори, Лелче..Майтапих се с липсващите ора в Кръчмата..
            Не искам на никой нито да гори, нито да прегаря или пък да изгаря, каквото и да е било....
            Вярно съм застаряващ идиот, но помня като слон. Когато си чистя печката на вилата, част от пепелта си я сипвам на главата...

Наздраве !

Коментар

Добро утро !
              Тоо, вярно, че наздравицата бе към Тянка, но в кръчмата клюкарите сме така ...( пиша в множествено число - аз и Тарантул)
              Ако нЕкой ако се скрие, веднага настървено го започваме...Тарантул с приказки, аз с мераци...

Наздраве !
              Аз никога не се крия ! Нося си отговорност за всичко ! А и макар да пише женски пол , в личната карта, имам топки да се изправям и да казвам какво мисля , гледайки в очите ! Не да чакам , да видя нечии гръб , за да споделя на "уше"

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Досущ кат наводнение или горски пожар
                Наздраве, Lelq!
                Да ! Има обаче начин , мигновено да решим проблема с най-малко щети , за гората . И аз ще ви го осигуря , но от утре . Щото , довечера имам да водя монолог . Днес ще ме изтърпите . Няколко часа , не вярвам да са ви голям проблем , но фона на миналото .

Коментар

Добро утро !
                  Мии, ако "изтръска" добре шипката, може и да направят....

Наздраве със шипково вино !
                  4i40 , слабост моя ! От известно време наблюдавам , че имаш удобни "бели петна". Остаряваш , като всички нас .
                  Та , да припомня младостта , питайки - ти от позицията на " света вода " , ли духаш с меха да разпалваш пожара ? Или просто си пироман ? Или щом не е твойта къща , на Вуте - може ?
                  Не забравяй , че вятърът , винаги може да се обърне и да палне и твойто .
                  Наздраве 4i40 !

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                    Гледам говорите си сладко , та и аз да кажа нещо, като нищо .
                    Първо , смятам , че сър Събев е достатъчно разумен и добре информиран , да знае , че топка няма . И гледам , че съм права . Та няма нужда със сухото , да гори и суровото .
                    Макар , всеизвестен факт да е че , когато глутницата се настърви в защита на беззащитните малки , не подбира и набира инерция , която отнема време да стихне .
                    Наздраве , tnm !
                    Добро утро !
                    Тоо, вярно, че наздравицата бе към Тянка, но в кръчмата клюкарите сме така ...( пиша в множествено число - аз и Тарантул)
                    Ако нЕкой ако се скрие, веднага настървено го започваме...Тарантул с приказки, аз с мераци...

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Отдавна, Грую, истински шипков мармалад не съм намирал в магазините тука в Софето. Все е нещо като нищо, пектин, лимонова киселина и оцветители.
                      А този мармалад ми е любимият.

Прочее, забелязал съм и други македонски или сръбски продукти, които са "като едно време"; май само за ракия говоря. Не рекламирам тези нации, но не мога да кажа на бялото "черно".
                      Прав си , че не може , а и не трябва , на бялото да се казва черно ! Съгласна съм с изброеното . Само , като учен , ме учудва , че си забравил да споменеш една малка подробност . Всичко това , важи и за всички останали нации ! Даже при някои , положението с истинските продукти , като от "едно време " е доста по - зле , от изброените от теб , сигурно защото и тогава не са произвеждали такива , както сега .
                      Наздраве !

Коментар

Добро утро , Кръчма !
                        Първо , смятам , че сър Събев е достатъчно разумен и добре информиран , да знае , че топка няма . И гледам , че съм права . Та няма нужда със сухото , да гори и суровото .
                        Макар , всеизвестен факт да е че , когато глутницата се настърви в защита на беззащитните малки , не подбира и набира инерция , която отнема време да стихне .
                        Наздраве , tnm !
                        Досущ кат наводнение или горски пожар
                        Наздраве, Lelq!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Айде нема нужда да се спъва и лъзка , че земе да изкълчи некой глезен и ще трябва да носим на гръб на обратно.

По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.

[ATTACH=CONFIG]n3513128[/ATTACH]

Ба, штъ носи. Най-много да та срита из храсталаците
                          Наздраве, за нейно здраве!
                          Мечо

Коментар

Начи, топката е у полето на сър Събев, де се вика.
                            Наздраве, 4i40!
                            Добро утро , Кръчма !
                            Наздраве , tnm !

Коментар

Ако теренът не е лъзгав, мое пък да се спъне /евентуално/
                              Наздраве, 4i40!
                              Айде нема нужда да се спъва и лъзка , че земе да изкълчи некой глезен и ще трябва да носим на гръб на обратно.

По - добре да се отплесне и бере разни трънки и глогинки, ама да не се навежда много че разходката ще свърши бързо бързо. Даже и по лошо може да се наложи да ме носи тя на гръб към реанимацията на кардиологията.

Click image for larger version

Name:	karnavalen-kostum-chervenata-shapchica.jpg
Views:	1
Size:	21.3 КБ
ID:	3513128

Коментар

Начии, и Лелчето не бива да бяга мноо бързо....

Ноо, като пише какви планини изкачва и какви морета прескачва, мое и да се изплъзне, за да се наложи да се подхлъзне....

Наздраве !

Ако теренът не е лъзгав, мое пък да се спъне /евентуално/
                                Наздраве, 4i40!

Мечо

Коментар

Working...
                                X