If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кухо или плътно запълнено? При липса на гънки сивото вещество запълва всички ниши и место за разхождане на мисли не устава. Само през ушните канали отвън се провират песнички разни. Благодаря за сливачката. Наскоро не съм кусал.
Там е работата , че и резултатите от СРС - та не дават инфо . Всичко си е на място с нужните плътност или кухини / където трябва/ , даже и гънки има за разходка , не само за вмъкващи се песнички , ама като се чукнеш , няма "дзъннн" . Мистерия някаква .. Ма важното е песничките да продължават да се вмъкват , та да се пие с настроение .
Инсект , фотото обаче е сериозна работа ! Спри се вече с тез компромати ! Избори , избори , ма ако не се озаптиш и не си прибереш СРС - та , ще отстрелям поне дрона , дето кръжи постоянно
Как се разпозна в образа на Чичака? Явно от малка си харесала ролята на Мата Космата.
Вчера , предизвиках такъв нАучен интерес в един господин , че не можеш да си представиш реакцията му Само отровният ми език и чаровна усмивка , ме спаси от поставяне веднага в терариум , под карантина . Ма и той със СРС-та се заигра . Професионални . Не кат твойте Не виждал такъв дзвер , човека . По всички канони не би трябвало и да има , ма ей на , има ! Па и хапе, енергично и отровно .
Сигурно , заради кухината в главата
На здраве , инсект !
Кухо или плътно запълнено? При липса на гънки сивото вещество запълва всички ниши и место за разхождане на мисли не устава. Само през ушните канали отвън се провират песнички разни. Благодаря за сливачката. Наскоро не съм кусал.
Не, не, оставката не се приема, изпълнявай си задълженията.
Вчера , предизвиках такъв нАучен интерес в един господин , че не можеш да си представиш реакцията му Само отровният ми език и чаровна усмивка , ме спаси от поставяне веднага в терариум , под карантина . Ма и той със СРС-та се заигра . Професионални . Не кат твойте Не виждал такъв дзвер , човека . По всички канони не би трябвало и да има , ма ей на , има ! Па и хапе, енергично и отровно .
Сигурно , заради кухината в главата
На здраве , инсект !
Инсект , фотото обаче е сериозна работа ! Спри се вече с тез компромати ! Избори , избори , ма ако не се озаптиш и не си прибереш СРС - та , ще отстрелям поне дрона , дето кръжи постоянно
Искаше да кажеш с чаши, може би Там ограничение , като при главите , по два пъти , няма . Пък и богоугодно за Храма и няма да ти разнасят паяжините из заведението и масите
Наздраве , инсект !
Аз останах с впечатлението, че кънти глухо и тъпо, затова реших, че сте чукали главите.
Аааа , отказах се от тоя отдел . Вземи го ти . Мисля да се ориентирам в отдел "Дегустация и иновации" , по престижно звучи . Сигурно и по- платено . Да видим , дали там ще се впиша
Не, не, оставката не се приема, изпълнявай си задълженията.
Ми, трябваше да направиш видеорепортаж. Нали завеждаш отдел "Образователно-рационализаторски" в Кръчмата.
Аааа , отказах се от тоя отдел . Вземи го ти . Мисля да се ориентирам в отдел "Дегустация и иновации" , по престижно звучи . Сигурно и по- платено . Да видим , дали там ще се впиша
Ако се чукнете веднъж, трябва и втори път, за да не ядете бой. Това за главите става дума, де. Да не си помислите нещо друго. Ше ме разнасят после, че съм развалял и разлагал дисциплината на спекулантите.
Искаше да кажеш с чаши, може би Там ограничение , като при главите , по два пъти , няма . Пък и богоугодно за Храма и няма да ти разнасят паяжините из заведението и масите
Наздраве , инсект !
Коментар