If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Радват се хората , че са нормални и откачалката е друга , при това на безопасно разстояние , затворена в консерва . Голям е страха , някой да не пипне лудост . Много е заразно . Да !
Добра вечер , Кръчма !
Кръчмата е заспала. И аз почти, та дори не ми идва те издразня. Ама и утре е ден.
Че си улава, улава си си. Че им се смееш, това е ясно защо. Ама те защо ти се смеят, наместо да те гледат смаяно и да въртят палец на слепоочието? Развали се тоя народ, една адекватна реакция не може да извади. Още малко и ще изскочат от колите, па ше почнат и те да се кълчотят.
Радват се хората , че са нормални и откачалката е друга , при това на безопасно разстояние , затворена в консерва . Голям е страха , някой да не пипне лудост . Много е заразно . Да !
Добра вечер , Кръчма !
Много яко ! Благодаря !
В задръстването , на околните им изглеждам , като луда и ми се смеят
И аз им се смея
Че си улава, улава си си. Че им се смееш, това е ясно защо. Ама те защо ти се смеят, наместо да те гледат смаяно и да въртят палец на слепоочието? Развали се тоя народ, една адекватна реакция не може да извади. Още малко и ще изскочат от колите, па ше почнат и те да се кълчотят.
Ми женска му работа ! Нали трябва да се фръцне с полата , да види колко се повдига .
Аз по - късно ще мога да пея , щото сега съм заета да дивея в колата , на музиката дет черпиш .
Ми , нали съм слабоумна и веднага се мятам в скута и колкото и слаботелесна да съм , като скоча отгоре ще натежа достатъчно , за разваляне на рахатлъка
Коментар