If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Манго-джаз разсънва набързо, ама после се чудиш, дали да не си доспиш.
Ми , нали съм слабоумна и веднага се мятам в скута и колкото и слаботелесна да съм , като скоча отгоре ще натежа достатъчно , за разваляне на рахатлъка
Какво, какво ще показваш? Изкъпанка! И на кого ще го показваш? Ако е на онова дъртофелно чиче, язък за урока. То всичко си знае. Особено да задремва в сюблимния момент. Дръж уроците ти да са плодотворни, добронамерени и нацелени в критични зони и уязвими точи. Което не значи, че требва подпреш наш Маджо с колено между краката. Такива работи не съм подстрекавал.
Заспива в сюблимният момент , а дали се събужда навреме ? Или жената го дебне да го върне обратно в обятията на Морфей с точилката ? Уж , като по-безопасно
Права е, ама в хоризонтално положение, що я мързи да стои във вектора на вертикала. Това нейното не се брои. В легнало положение всекакви мисли се насочват към главата, а в изпружено - само най-бързоподвижните, най-подготвените и най-верните.
Карах и прочетох едно и разбрах мислите на кака
Ма сега спрях и видях , че нищо не съм разбрала , щото грешно чета . Явно движението , освен положението , също важно
tnm , освен , че никога не е виновна , винаги е и права ! Лепна ти /мрънкало/ и ти заспа .
Права е, ама в хоризонтално положение, що я мързи да стои във вектора на вертикала. Това нейното не се брои. В легнало положение всекакви мисли се насочват към главата, а в изпружено - само най-бързоподвижните, най-подготвените и най-верните.
Инсект , /ако-мога/ мирише на сделка . Това работа , бре ! Не танц !
А в храма трябва музика и пиене свободно да се лей . Да повдига духа , та с удоволствие да се сбабичкосваме , покрай старците
Наздраве !
Влизам в банята и ако не си се задрямал , докато се явя в цялото си съвършенство , щъ ти покажа как се прави .
Само не разбрах , що па едни не трябва да подбират , а за други не само разрешено , ми и задължително ?!
Какво, какво ще показваш? Изкъпанка! И на кого ще го показваш? Ако е на онова дъртофелно чиче, язък за урока. То всичко си знае. Особено да задремва в сюблимния момент. Дръж уроците ти да са плодотворни, добронамерени и нацелени в критични зони и уязвими точи. Което не значи, че требва подпреш наш Маджо с колено между краката. Такива работи не съм подстрекавал.
Добро утро !
Вярно заспах.... Сънувах как се пличкам във вана...Но съм бебок и една леля ме учи да плувам. Голямо плуване падна.
Жената таз сутрин ми вика - какво сънува, че се мята кът риба на сухо....
Спорен ден !
Наздраве !
Било е само сън . Като заспа , реших да последвам примерът ти и да пропуснем уроците . Освен това , уж аз повтарям , та да не ставам , като порасналите пилци ..
Наздраве , 4i40 !
Добро утро !
Вярно заспах.... Сънувах как се пличкам във вана...Но съм бебок и една леля ме учи да плувам. Голямо плуване падна.
Жената таз сутрин ми вика - какво сънува, че се мята кът риба на сухо....
Сър Събев, това със спортният екип, кросът, закуската и домакинската работа го забрави. Въобще не ми пасва на аурата. Кат се замисля, словосъчетанието " и така нататък" - също.
Наздраве!
Примерно кака става сутрин у тъмна доба слага спортния екип и прави крос по пресечена месност. След това се прибира в къщи прави закуска на съпруга си. Почва с домакинската работа и така нататък.
Сър Събев, това със спортният екип, кросът, закуската и домакинската работа го забрави. Въобще не ми пасва на аурата. Кат се замисля, словосъчетанието " и така нататък" - също.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар