If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно дето кльощавия е издънка от стар еснафски род, ама все ми се струва, че едва ли ще е уместно да й подари добитъка веднъж за рождения ден и после отново дай го подари за Нова Година.
Наздраве, сър!
Добре де че прескочи Нова Година и ще го подари за следващия Рожден Ден. То без туй кучето нема да има нищо общо с кутрето от предишния Рожден Ден.
Наздраве.
Нема страшно че го подари. на девойката за Нова Година ако не за тази може за некои от следващите.
Наздраве.
Вярно дето кльощавия е издънка от стар еснафски род, ама все ми се струва, че едва ли ще е уместно да й подари добитъка веднъж за рождения ден и после отново дай го подари за Нова Година.
Наздраве, сър!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тянка в умопомрачение. Доведоха й да бави ретривъра на девойката. Преди два месеца беше една пуфкава топка, сега - 12 кила. Каквото докопа и го накъсва на малки парченца. По-кльощавият вече олекна с една мишка за лаптопа.
Дебелото псе сърдито и силно възмутено. Лае и хапе наред, не си дава територията. Мъника нахален като листна въшка - не му пука от нищо и на всичкото отгоре пикае където го настигне нуждата. Ужаст!!!
Сипете нещо по-силно и в по-големи дози, че нервите ми взеха да се късат.
Наздраве!
Нема страшно че го подари. на девойката за Нова Година ако не за тази може за некои от следващите.
Добро утро !
Лелче, имаш многозначително поставяне на запетайките в текста...
На въпроса - " Някой да не е вкарал" ще ти отговоря - мина петък вечер, та е напълно възможно...
За продължението - "менте и да сте се натръшкали " - не е менте при мен ...при Тарантул, не гарантирам....
За мърдането си мноо праа - и да не е гот, пак си требва ( даже Тянка мое ма подкрепи, но нещо се е затрила по БалканЯ, да пуца прасета)
Наздраве, Лелче ! Много ме развесели !
Тянка в умопомрачение. Доведоха й да бави ретривъра на девойката. Преди два месеца беше една пуфкава топка, сега - 12 кила. Каквото докопа и го накъсва на малки парченца. По-кльощавият вече олекна с една мишка за лаптопа.
Дебелото псе сърдито и силно възмутено. Лае и хапе наред, не си дава територията. Мъника нахален като листна въшка - не му пука от нищо и на всичкото отгоре пикае където го настигне нуждата. Ужаст!!!
Сипете нещо по-силно и в по-големи дози, че нервите ми взеха да се късат.
Наздраве!
Мечо
Баси , с тез оптики дето имате , трябва повече да внимавам !
Имаше още текст. Стори ми се излишен , ама при бърсането съм я забравила . После видях, но ме домързя да влизам и редактирам . Пък ми хареса и новото звучене , на което направи анализ . А и разчитах на преклонната възраст на обитателите или пък да са достатъчно високо на черешата , та да не забележат
Наздраве , 4i40 !
И готин ден !
пп . Тянка ми се цупи
Няма таквоз нещо.
Наздраве, Lelq!
Мечо
Добро утро !
На въпроса - " Някой да не е вкарал" ще ти отговоря - мина петък вечер, та е напълно възможно...
За продължението - "менте и да сте се натръшкали " - не е менте при мен ...при Тарантул, не гарантирам....
За мърдането си мноо праа - и да не е гот, пак си требва ( даже Тянка мое ма подкрепи, но нещо се е затрила по БалканЯ, да пуца прасета)
Баси , с тез оптики дето имате , трябва повече да внимавам !
Имаше още текст. Стори ми се излишен , ама при бърсането съм я забравила . После видях, но ме домързя да влизам и редактирам . Пък ми хареса и новото звучене , на което направи анализ . А и разчитах на преклонната възраст на обитателите или пък да са достатъчно високо на черешата , та да не забележат
Наздраве , 4i40 !
И готин ден !
Добра нощ , Кръчма !
Някой да не е вкарал , менте и да сте се натръшкали , та е толкоз тихо ? То верно Храм , ама езически . Не католически ! Мръднете малко , като във вица , да се види , че ви е гот да се наслаждавате на отбраните питиета , компания , мезета и т.н.
Нали - кеф , цена няма?!
Добро утро !
Коментар