IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Абе, имало евтин калкан. Питай и омитай. Ако се окаже, че нещо не е читав, ще замиташ. Оня ден си купих лин на промоция. А па един приятел почна ме дразни, че вероятно е от натровения вир "Пчелина". Сега се чудя, сам ли да си го ям или да поканя верни другари от Кръчмата - Кака, Чичю, Ляля, ти и други лубители на крехко рибешко месце, дообогатено.
    Ми евтин, калкан порция - 32 кинта в “Рибката”. Ама хубав де, къде ти такива благини в София. Сега тръгвам за Благоев, че и там ме чакат на маса. Айде наздраве
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Чакай , да пална клечицата и тук

https://m.youtube.com/watch?v=-kmm5VXtLi0

Наздраве , на твърдите пиянки с мек , кехлибарен алкохол !

Коментар

• Добра нощ , Кръчма !
        Някой да не е вкарал , менте и да сте се натръшкали , та е толкоз тихо ? То верно Храм , ама езически . Не католически ! Мръднете малко , като във вица , да се види , че ви е гот да се наслаждавате на отбраните питиета , компания , мезета и т.н.
        Нали - кеф , цена няма?!

Коментар

Не мога да го видя в момента

​​​​​​https://m.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Същински син божии
            С една риба , цяла кръчма храни
            Добро утро , Кръчма !
            Алилуя!
            https://sviatost.com/video?vid=401

Коментар

Абе, имало евтин калкан. Питай и омитай. Ако се окаже, че нещо не е читав, ще замиташ. Оня ден си купих лин на промоция. А па един приятел почна ме дразни, че вероятно е от натровения вир "Пчелина". Сега се чудя, сам ли да си го ям или да поканя верни другари от Кръчмата - Кака, Чичю, Ляля, ти и други лубители на крехко рибешко месце, дообогатено.
              Същински син божии
              С една риба , цяла кръчма храни
              Добро утро , Кръчма !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Добро утро !
                Като младеж си мислех, че ако доживея милениума, ще съм супер....
                Сега си мечтая за следващия...

Приятен ден !
                Сърдечно ти го пожелаваме! Малко до там ти остава. Изкачи и тоз връх бодър и весел.

Коментар

Неее, там пише "хиуадоутния", ще рече за наш чичка се отнася.
                  Добро утро !
                  Като младеж си мислех, че ако доживея милениума, ще съм супер....
                  Сега си мечтая за следващия...

Приятен ден !

Коментар

харесах за себе си голфа, ма се отказах , че размерът не отговаря . Чичака , готин Ма , Мата ми пасна , като ръкавица . Същата рошла
                    Неее, там пише "хиуадоутния", ще рече за наш чичка се отнася.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Наздраве от Бургас - Чернокопче и стралджанска мускатова

Коментар

Наздраве !
                        Да донесеш някоя мида в Кръчмата или рапан , да чуем морето
                        салата с рапани ми е любима, но после много ме боли стомаха, а нали не пия узо и утече. Продължавам с джеймисън

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          Наздраве от Бургас - Чернокопче и стралджанска мускатова
                          Наздраве !
                          Да донесеш някоя мида в Кръчмата или рапан , да чуем морето

Коментар

• Наздраве от Бургас - Чернокопче и стралджанска мускатова

Коментар

Как се разпозна в образа на Чичака? Явно от малка си харесала ролята на Мата Космата.
                              харесах за себе си голфа, ма се отказах , че размерът не отговаря . Чичака , готин Ма , Мата ми пасна , като ръкавица . Същата рошла

Коментар

Кухо или плътно запълнено? При липса на гънки сивото вещество запълва всички ниши и место за разхождане на мисли не устава. Само през ушните канали отвън се провират песнички разни. Благодаря за сливачката. Наскоро не съм кусал.
                                Там е работата , че и резултатите от СРС - та не дават инфо . Всичко си е на място с нужните плътност или кухини / където трябва/ , даже и гънки има за разходка , не само за вмъкващи се песнички , ама като се чукнеш , няма "дзъннн" . Мистерия някаква .. Ма важното е песничките да продължават да се вмъкват , та да се пие с настроение .

https://m.youtube.com/watch?v=q47lj8M6dGE

Пп. Сливачката , няма да пиеш сам ! Ще я употребим в тандем . Аз ще викам - наздраве , ти - дзъннн . Всичко да е как си трябва Наздраве , Инсект !

Коментар

Working...
                                X