Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3511667[/ATTACH]
Вчера , предизвиках такъв нАучен интерес в един господин , че не можеш да си представиш реакцията муСамо отровният ми език и чаровна усмивка , ме спаси от поставяне веднага в терариум , под карантина . Ма и той със СРС-та се заигра .
Професионални . Не кат твойте
Не виждал такъв дзвер , човека . По всички канони не би трябвало и да има , ма ей на , има ! Па и хапе, енергично и отровно .
Сигурно , заради кухината в главата
На здраве , инсект !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Тъй, тъй...
И кухината ще запълня и музиката в ушите ще звучи...
Наздраве !
пп Пих една ракия ( 50 гр ...) и съм кът на циганска сватба - обещавам...обещавам....
50 = 2 x 25gr (+-1 индрише)
Коментар
-
Успокои ме ! Значи има искра надежда , да се запълни кухината и да зазвъни .
https://m.youtube.com/watch?v=DbFao4M2_os
И кухината ще запълня и музиката в ушите ще звучи...
Наздраве !
пп Пих една ракия ( 50 гр ...) и съм кът на циганска сватба - обещавам...обещавам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не, не, оставката не се приема, изпълнявай си задълженията.
Вчера , предизвиках такъв нАучен интерес в един господин , че не можеш да си представиш реакцията муСамо отровният ми език и чаровна усмивка , ме спаси от поставяне веднага в терариум , под карантина . Ма и той със СРС-та се заигра .
Професионални . Не кат твойте
Не виждал такъв дзвер , човека . По всички канони не би трябвало и да има , ма ей на , има ! Па и хапе, енергично и отровно .
Сигурно , заради кухината в главата
На здраве , инсект !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеРазпознайте се!
Коментар
-
Аз останах с впечатлението, че кънти глухо и тъпо, затова реших, че сте чукали главите.Успокои ме ! Значи има искра надежда , да се запълни кухината и да зазвъни .
https://m.youtube.com/watch?v=DbFao4M2_os
Коментар
-
Искаше да кажеш с чаши, може биТам ограничение , като при главите , по два пъти , няма .
Пък и богоугодно за Храма и няма да ти разнасят паяжините из заведението и масите
Наздраве , инсект !
Коментар
-
Аааа , отказах се от тоя отдел . Вземи го ти .Мисля да се ориентирам в отдел "Дегустация и иновации" , по престижно звучи . Сигурно и по- платено .
Да видим , дали там ще се впиша
Коментар
-
Ми, трябваше да направиш видеорепортаж. Нали завеждаш отдел "Образователно-рационализаторски" в Кръчмата.Мисля да се ориентирам в отдел "Дегустация и иновации" , по престижно звучи . Сигурно и по- платено .
Да видим , дали там ще се впиша
Коментар
-
Ако се чукнете веднъж, трябва и втори път, за да не ядете бой. Това за главите става дума, де. Да не си помислите нещо друго. Ше ме разнасят после, че съм развалял и разлагал дисциплината на спекулантите.Там ограничение , като при главите , по два пъти , няма .
Пък и богоугодно за Храма и няма да ти разнасят паяжините из заведението и масите
Наздраве , инсект !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро !
Сутринта присъствах на много образователна лекция . Видовете казани за ракия , чушкопеци и т.н.
Слънчев ден !
https://m.youtube.com/watch?v=yoSMAMffnYQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Наздраве, Лелче !
пп Така си е ...Чукането е здраве !
Коментар
-
Кво се плезиш ?Ай се чукнем за здраве - наздраве, 4i40 !
пп Така си е ...Чукането е здраве !
Коментар
Коментар