IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    КВОООО? На некоя майка изгоре момчето!
    Наздраве при това положение!
    Наздраве , дедо !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Иначе , свърши тая с ролите ......Леля се омъжи
      КВОООО? На некоя майка изгоре момчето!
      Наздраве при това положение!
      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Трябваше да е синьо Джони. Специална резерва, ма не се е получило. Иначе поздрави не отказвам и празнувам постоянно - поводи бол
        Да си здрав , усмихнат и успешен (макар и не действащ) ! Както винаги ! Все пак си от нашият отбор - на умните и красивите
        Наздраве , Грую !

Коментар

Синтезира го в два реда - не ставаш за юрист наздраве, дедо, жив и здрав и ти
          Миналия век се наложи да "поканя" двама юристи да си изяснят някои неща, за да намалим съдебни препирни. Та тогава единия изока - Е, то като сме двама юристи тук, нормално е да има четири варианта!
          Гледам Мустафа обади, че каубоят пратил 500К гущера. Къде ли да си търся моите 10 цента .... При арменския поп ли, при ходжата ли ...
          Хайде по едно Дъмпълче за будните, докато намериш тийнейджърчето! Наздраве!
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Наздраве! На всички - весели празници, здраве и много усмивки!

Пазете се, хора! Не рискувайте излишно, но и не мислете, че сме крехки като ЕЙцата! Стават разни неща по света, но българинът е як, издРЪжлив, но и РАЗУМЕН, действащ с премерени рискове!

Ще ни бъде! Още в началото съм го казал: форумът, в тоя му вид /пишещи и четящи/ - ще се съхрани!

Леля да си влиза в ролята - и да поздравява всички - наред! Така де - кара я "през куп - за грош" - уж наред, а прескача... ))

Мен пък ме зарежда и това, спомням си за плажове и романтика:

https://www.youtube.com/watch?v=LYG5l9SQLp8

Наздраве на целокупната Кръчма ! Да сте здрави !

https://m.youtube.com/watch?v=RLxIE9IQOJs

Иначе , свърши тая с ролите ......Леля се омъжи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не мога да разбера, в моя монитор ли е проблема или в теб. Щото спомена нещо за почерпка, а нийде се не види ни шише, ни чаша.
              За твое здраве!

П.П. Доколкото си спомням ти беше споменел, че си завършил право, ама не работиш кат адвокатин ..., за разлика от съпругата си. Кви поздрави издирваш тогаз!?
              Трябваше да е синьо Джони. Специална резерва, ма не се е получило. Иначе поздрави не отказвам и празнувам постоянно - поводи бол
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве
                Не мога да разбера, в моя монитор ли е проблема или в теб. Щото спомена нещо за почерпка, а нийде се не види ни шише, ни чаша.
                За твое здраве!

П.П. Доколкото си спомням ти беше споменел, че си завършил право, ама не работиш кат адвокатин ..., за разлика от съпругата си. Кви поздрави издирваш тогаз!?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

На мене све що е юрист ми звучи като от едно просто нещо да направиш два сложни проблема
                  Наздраве и все така устремен към .... каквото си наумиш!!!
                  Синтезира го в два реда - не ставаш за юрист наздраве, дедо, жив и здрав и ти
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Наздраве , безимен !
                    Хубави празници !

https://m.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU
                    Наздраве! На всички - весели празници, здраве и много усмивки!

Пазете се, хора! Не рискувайте излишно, но и не мислете, че сме крехки като ЕЙцата! Стават разни неща по света, но българинът е як, издРЪжлив, но и РАЗУМЕН, действащ с премерени рискове!

Ще ни бъде! Още в началото съм го казал: форумът, в тоя му вид /пишещи и четящи/ - ще се съхрани!

Леля да си влиза в ролята - и да поздравява всички - наред! Така де - кара я "през куп - за грош" - уж наред, а прескача... ))

Мен пък ме зарежда и това, спомням си за плажове и романтика:

https://www.youtube.com/watch?v=LYG5l9SQLp8

Коментар

никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве
                      На мене све що е юрист ми звучи като от едно просто нещо да направиш два сложни проблема
                      Наздраве и все така устремен към .... каквото си наумиш!!!
                      И това ще мине ...

Коментар

• никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве

Коментар

Старост - нерадост! Аз мислех, че това са прашки, които прикриват определена област, около бедрата..., затова - до сега съм се чудил на позицията и откъде ми щукна, че това е боди? Сигурна ли си, че това не са прашки?

Това, че не чупиш яйцата - също не го вЕрвам! С поглед го правиш - и дори не се замисляш!

Аз и затова директно си купувам яйцата - сварени и боядисани от Лидъл... Какво улеснение само, е да де - разминавам се с традицията, но пък може да е за добро: такива стряскащи погледи имат героините във филмите напоследък, че - и на нормалните да нямаш вяра...

......................................

Гледам - клипчето, което сте направили с гаджето - тоя път е съвсем нормално... Малко в повече са каскадите, ама с такова момче до теб - струва си всичко да изживееш...

Завиждаме му - както се казва - благородно!

Аз пък се поувлякох от аква-терапията, която препоръчва една дама, която се изживява като русалка...

https://www.youtube.com/watch?v=iXV8sUQJaJ0
                          Наздраве , безимен !
                          Хубави празници !

https://m.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU

Коментар

В някакъв момент , като ме гепи критиката , може и аз да се сдобия с брада , но едва ли и тогава ще се пакетирам в боди . Сигурно ще е неудобно с памперса .
                            А с яйцата , много внимавам и не чупя .

Ма ще ти оценят съветите , не дадените

https://m.youtube.com/watch?v=osb9JNYj55U

Старост - нерадост! Аз мислех, че това са прашки, които прикриват определена област, около бедрата..., затова - до сега съм се чудил на позицията и откъде ми щукна, че това е боди? Сигурна ли си, че това не са прашки?

Това, че не чупиш яйцата - също не го вЕрвам! С поглед го правиш - и дори не се замисляш!

Аз и затова директно си купувам яйцата - сварени и боядисани от Лидъл... Какво улеснение само, е да де - разминавам се с традицията, но пък може да е за добро: такива стряскащи погледи имат героините във филмите напоследък, че - и на нормалните да нямаш вяра...

......................................

Гледам - клипчето, което сте направили с гаджето - тоя път е съвсем нормално... Малко в повече са каскадите, ама с такова момче до теб - струва си всичко да изживееш...

Завиждаме му - както се казва - благородно!

Аз пък се поувлякох от аква-терапията, която препоръчва една дама, която се изживява като русалка...

https://www.youtube.com/watch?v=iXV8sUQJaJ0

Коментар

• В ТОРА БОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ...........

Todor Sabev
                              Member

Вчера, 15:58

2020 ГОДИНА

Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение

Ислямските фундаменталисти доволно поглаждат бради:
                              - по естествен начин отпадна забраната за носене на фередже в някои страни,
                              - жените християнки сложиха фереджета,
                              - мъжете християни сложиха фереджета!

2030 ГОДИНА

Ислямските фундаменталисти се споглеждат отново и доволно поглаждат бради:

След като чумата по свинете мутира и почна да е прехвърля на хора.

- Християнското население отказа свинското.

- Освен християнското население и останалата част от населението на земята отказ свинското.

2050 ГОДИНА

Ислямски фундаменталиски се поглеждат срамежливо над фереджетата с влажен поглед.

- След като като две години откакто вируса убиец покоси 99 процента от мъжкото население на планетата.

- Бе приет закон за многоженство, като за харемите жените и момичетата се избираха с лотария.

Last edited by Todor Sabev; Вчера, 19:04.

Last edited by Todor Sabev; 16.04.2020, 20:36.

Коментар

Под забавната маска - на леля - бодито ли се вижда? Аууу, че хубаво бяло! Бялото ми е любим цвят! )) Браво на леля! Такова снежно-бяло отдавна не бях виждал! Вдигна ми се настроението! ))

Само дето малко ми изглежда нахъсанаааа... Най-вероятно първите две яйца ги е счупила "по невнимание" и оттук да тръгва лошото настроение...

Не давам съвети, но този път ми се ще - да бях давал /съвети/... )) Затова са приятелите: независимо какво точно боядисват - да ги подкрепяме - и яйцата им да боядисваме /инкрустираме и т.н./..., после - да се чукаме с тях - и да ни се случват хубави неща - дори и по време на забавната карантина, както и след нея...

Това наричам аз приятелство, но всеки има свои разсъждения по този повод...

Хубави празници на всички!

........................................

Извън горното, днес София отново е "работещ" град /или така изглежда/..., задръствания, хора от всички възрасти и малцинствени групи /без маски, разбира се - ама ниЯ па не сме си болни!/, не личи да има някаква извънредна ситуация... Не е много на добре... Дано греша!
                                В някакъв момент , като ме гепи критиката , може и аз да се сдобия с брада , но едва ли и тогава ще се пакетирам в боди . Сигурно ще е неудобно с памперса .
                                А с яйцата , много внимавам и не чупя .

Ма ще ти оценят съветите , не дадените

https://m.youtube.com/watch?v=osb9JNYj55U

Коментар

Working...
                                X