IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Чак пък толку ...!? Дума не съм казвала за патка
    Наздраве, Мрънкало!
    Затова и благодара. Днес цел ден поста с рибена чорба, та съм малко гладен, изпит и зъл. Наздраве, Дрънпатенце! Жълтичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Покорно благодара за комплимента! Наздраве, Дрънгардже!
      Чак пък толку ...!? Дума не съм казвала за патка
      Наздраве, Мрънкало!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Много тъмнозелени има и не ме кефи, а и още не са оправени довеждащи пътища към тангентата, та не е за мен на село се появили млади девойки покрай грипа, абе страшна работа. Имаме маски няма, ма мацки има. Обаче забраниха кръчмите и те така
        Там ром-бовете са измежду богатите и влиятелните. Не са баш тежък случай. Дори съм имал служебен досег с някои от тарторите. Мисля, че и не се крадне там. Шосето го оправиха и направиха три кръгови.Но на излизане от София Ломско тепърва ще го правят. Градчето има магазини, заводи, паркове, дори язовир. Не е лошо, но мъглите явно са тегави. И почвата е с високи води. Сърбеха ме ръцете да заменя София, но Ковида съвсем обърка пазара и всеки изчаква. Иначе почнах се заглеждам в посока Панчарево. В София вече не се живее от колите, а около Панчарево само комини душат. Около половин година. Но има бриз около езерото.

Коментар

Нещо си търсеше жилище там, ама май се е отказала. И аз реших, че не е за моите дробове.
          Много тъмнозелени има и не ме кефи, а и още не са оправени довеждащи пътища към тангентата, та не е за мен на село се появили млади девойки покрай грипа, абе страшна работа. Имаме маски няма, ма мацки има. Обаче забраниха кръчмите и те така
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

По-добре рошава гарга, отколкото голяма сиво-бяла птица / патарок/ като теб.
            Наздраве, Мрънкало!
            Покорно благодара за комплимента! Наздраве, Дрънгардже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              кво за Костинброд? Кметът ми е аверче от едно врене, ниши че сега се е пооял
              Нещо си търсеше жилище там, ама май се е отказала. И аз реших, че не е за моите дробове.

Коментар

Лелче, кво стана с Костинброд? Не си се похвалила нещо. Мен ме отказаха, че мъгли много имало.
                кво за Костинброд? Кметът ми е аверче от едно врене, ниши че сега се е пооял

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Подмазваш му се, че е петле ли? Явно се надаш да почерпи. Надай са. Похвали Кака, че е прелестна рошава гарга. Веднага ште почерпи. И мен, и мен.
                  По-добре рошава гарга, отколкото голяма сиво-бяла птица / патарок/ като теб.
                  Наздраве, Мрънкало!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бре Емо !
                    Кво е туй каве в 6.30 ч .. ?
                    Само петлите пеят по това време. Кокошките още спят....

Малийй, колко е готино навън !!!
                    Подмазваш му се, че е петле ли? Явно се надаш да почерпи. Надай са. Похвали Кака, че е прелестна рошава гарга. Веднага ште почерпи. И мен, и мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Мойта романтика се изчерпа до снимката на високият, униформен мъж и обяснението за работните му задължения . Още тогава споделих , че историята с музея , не ми харесва, макар да оцених , бизнес идеята . Та , като отида там , едва ли ще го посетя

Мисля , забелязал си , че много красиви неща , се раждат и виреят около голяма вода . Сигурно е свързано с далечният хоризонт .
                      И ние си имаме традиции , ма нали сме идеалисти , та залагаме повече на печалбата от емоции , отколкото на кеш .

Има легенда , една . В стари времена , млад мъж , седял на пост в нощта и се чувствал безкрайно самотен , под звездите . С изгрева , се родила мечта - повече никой на този ден , да не посреща слънцето сам .
                      Всичко почнало , от една полянка до морският бряг , под носа на властта . Мисля , полянката още съществува , макар в по-млади времена , мечтата на този мъж да живее на други , знакови места . Не знам , дали той е отминал , но тя е жива , въпреки възрастта и Не вярвам и короната да я погребе

Усмихнат ден , безимен ! И здраве !

https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA

МноооооО сме далеч от реалността, но въпреки това има и мнооооооО истини в казаното от теб:

1. Харесваме легендите - мноооО готин жанр. Там нещата са винаги поучителни и винаги осветляват героя откъм добрите му страни... Ама - разбира се, че той /героят/ е лишен от лоши качества! Кои са лоши - няма и да уточняваме, защото те се формулират светкавично и в движение...

2. Млад мъж "седял" на пост /да не се впускаме в подробности, но между "седял" и "стоял" - разликата е огромна: в конкретния случай /на пост/ - седи и спи са синоними... А, познай кО става, ако спиш на поста си... Жална ти майка! ...

... та - седи си той на поста и се чувства безкрайно самотен /под звездите/..., без да му щукне игривата мисъл - какво аджеба трябва да се направи, за да не е така "самотен"... Цялата нощ той, младият - мисли! Накрая, при изгрева той "родил" мечта...

Много хубава легенда!

Но тя е и с продължение, класически хепи енд: младият мъж намира полянка до морския бряг..., под носа на властта младежът - поотраснал вече - намира онази, с която ще посреща слънцето всяка сутрин..., грабва я през кръста - точно като вързоп и я полага на полянката... Неочаквана съпротива от страна на девойката, но той е по-силен и прави невъзможното, за да се докопа до нейното красиво цвете... Тя изнемогва и накрая той сваля нейната... маска...

Посрещат и изгрева на слънцето, а тя диша учестено, защото за първи път от месеци насам може да вдиша въздуха от поривите на морския бриз...

И мечтата му е жива, въпреки... възрастта... Ама той не беше ли млад? Ега ти твърдото приземяване! "Въпреки възрастта..." ))

Така и не разбрахме - какво точно му е на възрастта на нашия герой... ))

.............................................

Иначе - не говоря и за "короната", която не може нищо да погребе, защото..., времето и... пространството..., че дори и вечността... ))

Мижи да те лажем /вечност, ала-бала/!... /ЖИВОТЪТ Е ТУК И СЕГА!/ ... и пак да кажем: по РАЗНИ причини /нещата са обусловени и се случват винаги такива, каквито е трябвало да бъдат - и няма шанс да бъдат променени от нас, които създаваме определениТЕ СИ условия за живот /... Да де: по-късно почваме да анализираме поведението на хората около нас, собственото си поведение..., какво правя аз, защо така постъпвам, а не можеШЕ ли... Можеше, когато... /напр. - защо на полянката се дърпах и не му позволих да ми свали маската! ))..., майтап, де - но нещо в тоя стил.../

Прави ми впечатление, че хората бързо "сдават багажа", защото психиката ни е такава... Каква е?

Ще дам пример с моята майка: тя е непоправим /!!!/ оптимист! Не ѝ пука от нищо! Няколко пъти - по време на отиването към операционната - майка ми ...пее! Впечатлява сестри и лекари в онкологията със своя дух, който постоянно предава на околните...

Да е жива и здрава!

Същото пожелавамЕ и на околните, четящи, пишещи, мислещи... Нещата винаги се развиват така, както е трябвало да се случат!

Живи и здрави! И ВИНАГИ оп-ти-мис-тич-но на-ча-ло!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Морген!

кайве молим.

хубав ден.
                        Бре Емо !
                        Кво е туй каве в 6.30 ч .. ?
                        Само петлите пеят по това време. Кокошките още спят....

Малийй, колко е готино навън !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Простакът е кремък- корав и могъщ,
                          Простакът е демон без лик, весдесъщ
                          Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
                          Удариш на кухо, простакът звучи.
                          Простакът не чака, не
                          знае предел
                          и стига простакът до своята цел,
                          Защото простаци край него вървят
                          и дават му знаци и правят му път
                          Надкласов, безкласов, без род и съюз,
                          но винаги касов, но винаги в плюс
                          Без ден да протакаш, дори да кърви
                          война на простака до смърт обяви
                          За срам на Европа, на всичките нас,
                          когато докопа в ръцете си власт
                          По страшен от спина, по-жилав от рака,
                          сега за сега се оказа простака.

Познайте от КОЙ е писано.
                          бат Нядялко, предполагам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Тези снимки са добри , но онези с фенерите са ми на сърце. Сигурно заради придружаващата ги история .
                            Не обичам клетки и да ми дишат във врата . Но обичам пламъчета . От преди короната
                            Лелче, кво стана с Костинброд? Не си се похвалила нещо. Мен ме отказаха, че мъгли много имало.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Обаче - прави ли ти впечатление, че дамите тук са и много безстрашни? Португалия, Мароко, ехеее - заедно ли ще бъдете, или тя иска сама да я изпратиш /в орбита/?
                              Аааа, той друг ги води на плаж в Южна Португалия и Мароко. Аз предлагам само плаж на старомахленската ми "Мария Луйза" или "Република", както се казваше при соца. Нищо, че нема вода. Но ще трябва да прескачат оградата. И дано не ни пуснат питбули, че трудно ще ги избутам другарките по евакуационния път.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Придружаващата история беше за едни "романтични" хора, които са се досетили, че от "любовта" на хората може да се печели и те, същите - взели, че отворили цял "музей" - "Къщата на разбитите сърца" в Загреб. Колко са романтични "романтиците" ми е сложно да отговоря. "Палят" фенерите по старите улички, събират тълпите от екскурзианти и прибират парите /им/, които ще стават все по-малко... Няма как на една дама да не ѝ харесват подобни истории, но те не вървят на добре, уви... !

Не може да не се досещаш за условиЯТА за подобни, харесващи ни истории. Тези условиЯ са, открай време едни и същи: бюджет и подходяща възраст на партньора до теб, с когото се прехласвате по красивите чувства.

Последните две условиЯ са в пряка връзка и с "памъчетата", а "короната", която споменаваш - е най-новата възможна издънка, която гаси всякакви пламъчета..., но и това ще мине... Ще отмине, както ще отминат също и други "мантри" - като: възраст, пари...

Има такава песен на Диана експрес: "Синева" - Ти отмина, ти отмина, тиииииии отмина... За възрастта ли става дума?

https://www.youtube.com/watch?v=b7NBllDmxM4

Здраве да е!
                                Мойта романтика се изчерпа до снимката на високият, униформен мъж и обяснението за работните му задължения . Още тогава споделих , че историята с музея , не ми харесва, макар да оцених , бизнес идеята . Та , като отида там , едва ли ще го посетя

Мисля , забелязал си , че много красиви неща , се раждат и виреят около голяма вода . Сигурно е свързано с далечният хоризонт .
                                И ние си имаме традиции , ма нали сме идеалисти , та залагаме повече на печалбата от емоции , отколкото на кеш .

Има легенда , една . В стари времена , млад мъж , седял на пост в нощта и се чувствал безкрайно самотен , под звездите . С изгрева , се родила мечта - повече никой на този ден , да не посреща слънцето сам .
                                Всичко почнало , от една полянка до морският бряг , под носа на властта . Мисля , полянката още съществува , макар в по-млади времена , мечтата на този мъж да живее на други , знакови места . Не знам , дали той е отминал , но тя е жива , въпреки възрастта и Не вярвам и короната да я погребе

Усмихнат ден , безимен ! И здраве !

https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA

Коментар

Working...
                                X