Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Покорно благодара за комплимента! Наздраве, Дрънгардже!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМного тъмнозелени има и не ме кефи, а и още не са оправени довеждащи пътища към тангентата, та не е за мен на село се появили млади девойки покрай грипа, абе страшна работа. Имаме маски няма, ма мацки има. Обаче забраниха кръчмите и те така
Коментар
-
Нещо си търсеше жилище там, ама май се е отказала. И аз реших, че не е за моите дробове.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По-добре рошава гарга, отколкото голяма сиво-бяла птица / патарок/ като теб.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекво за Костинброд? Кметът ми е аверче от едно врене, ниши че сега се е пооял
Коментар
-
Лелче, кво стана с Костинброд? Не си се похвалила нещо. Мен ме отказаха, че мъгли много имало.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Подмазваш му се, че е петле ли? Явно се надаш да почерпи. Надай са. Похвали Кака, че е прелестна рошава гарга. Веднага ште почерпи. И мен, и мен.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Бре Емо !
Кво е туй каве в 6.30 ч .. ?
Само петлите пеят по това време. Кокошките още спят....
Малийй, колко е готино навън !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мойта романтика се изчерпа до снимката на високият, униформен мъж и обяснението за работните му задължения . Още тогава споделих , че историята с музея , не ми харесва, макар да оцених , бизнес идеята . Та , като отида там , едва ли ще го посетя
Мисля , забелязал си , че много красиви неща , се раждат и виреят около голяма вода . Сигурно е свързано с далечният хоризонт .
И ние си имаме традиции , ма нали сме идеалисти , та залагаме повече на печалбата от емоции , отколкото на кеш .
Има легенда , една . В стари времена , млад мъж , седял на пост в нощта и се чувствал безкрайно самотен , под звездите . С изгрева , се родила мечта - повече никой на този ден , да не посреща слънцето сам .
Всичко почнало , от една полянка до морският бряг , под носа на властта . Мисля , полянката още съществува , макар в по-млади времена , мечтата на този мъж да живее на други , знакови места . Не знам , дали той е отминал , но тя е жива , въпреки възрастта и Не вярвам и короната да я погребе
Усмихнат ден , безимен ! И здраве !
https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA
МноооооО сме далеч от реалността, но въпреки това има и мнооооооО истини в казаното от теб:
1. Харесваме легендите - мноооО готин жанр. Там нещата са винаги поучителни и винаги осветляват героя откъм добрите му страни... Ама - разбира се, че той /героят/ е лишен от лоши качества! Кои са лоши - няма и да уточняваме, защото те се формулират светкавично и в движение...
2. Млад мъж "седял" на пост /да не се впускаме в подробности, но между "седял" и "стоял" - разликата е огромна: в конкретния случай /на пост/ - седи и спи са синоними... А, познай кО става, ако спиш на поста си... Жална ти майка! ...
... та - седи си той на поста и се чувства безкрайно самотен /под звездите/..., без да му щукне игривата мисъл - какво аджеба трябва да се направи, за да не е така "самотен"... Цялата нощ той, младият - мисли! Накрая, при изгрева той "родил" мечта...
Много хубава легенда!
Но тя е и с продължение, класически хепи енд: младият мъж намира полянка до морския бряг..., под носа на властта младежът - поотраснал вече - намира онази, с която ще посреща слънцето всяка сутрин..., грабва я през кръста - точно като вързоп и я полага на полянката... Неочаквана съпротива от страна на девойката, но той е по-силен и прави невъзможното, за да се докопа до нейното красиво цвете... Тя изнемогва и накрая той сваля нейната... маска...
Посрещат и изгрева на слънцето, а тя диша учестено, защото за първи път от месеци насам може да вдиша въздуха от поривите на морския бриз...
И мечтата му е жива, въпреки... възрастта... Ама той не беше ли млад? Ега ти твърдото приземяване! "Въпреки възрастта..." ))
Така и не разбрахме - какво точно му е на възрастта на нашия герой... ))
.............................................
Иначе - не говоря и за "короната", която не може нищо да погребе, защото..., времето и... пространството..., че дори и вечността... ))
Мижи да те лажем /вечност, ала-бала/!... /ЖИВОТЪТ Е ТУК И СЕГА!/ ... и пак да кажем: по РАЗНИ причини /нещата са обусловени и се случват винаги такива, каквито е трябвало да бъдат - и няма шанс да бъдат променени от нас, които създаваме определениТЕ СИ условия за живот /... Да де: по-късно почваме да анализираме поведението на хората около нас, собственото си поведение..., какво правя аз, защо така постъпвам, а не можеШЕ ли... Можеше, когато... /напр. - защо на полянката се дърпах и не му позволих да ми свали маската! ))..., майтап, де - но нещо в тоя стил.../
Прави ми впечатление, че хората бързо "сдават багажа", защото психиката ни е такава... Каква е?
Ще дам пример с моята майка: тя е непоправим /!!!/ оптимист! Не ѝ пука от нищо! Няколко пъти - по време на отиването към операционната - майка ми ...пее! Впечатлява сестри и лекари в онкологията със своя дух, който постоянно предава на околните...
Да е жива и здрава!
Същото пожелавамЕ и на околните, четящи, пишещи, мислещи... Нещата винаги се развиват така, както е трябвало да се случат!
Живи и здрави! И ВИНАГИ оп-ти-мис-тич-но на-ча-ло!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМорген!
кайве молим.
хубав ден.
Кво е туй каве в 6.30 ч .. ?
Само петлите пеят по това време. Кокошките още спят....
Малийй, колко е готино навън !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПростакът е кремък- корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, незнае предел
и стига простакът до своята цел,
Защото простаци край него вървят
и дават му знаци и правят му път
Надкласов, безкласов, без род и съюз,
но винаги касов, но винаги в плюс
Без ден да протакаш, дори да кърви
война на простака до смърт обяви
За срам на Европа, на всичките нас,
когато докопа в ръцете си власт
По страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака.
Познайте от КОЙ е писано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тези снимки са добри , но онези с фенерите са ми на сърце. Сигурно заради придружаващата ги история .
Не обичам клетки и да ми дишат във врата . Но обичам пламъчета . От преди короната
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Обаче - прави ли ти впечатление, че дамите тук са и много безстрашни? Португалия, Мароко, ехеее - заедно ли ще бъдете, или тя иска сама да я изпратиш /в орбита/?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Придружаващата история беше за едни "романтични" хора, които са се досетили, че от "любовта" на хората може да се печели и те, същите - взели, че отворили цял "музей" - "Къщата на разбитите сърца" в Загреб. Колко са романтични "романтиците" ми е сложно да отговоря. "Палят" фенерите по старите улички, събират тълпите от екскурзианти и прибират парите /им/, които ще стават все по-малко... Няма как на една дама да не ѝ харесват подобни истории, но те не вървят на добре, уви... !
Не може да не се досещаш за условиЯТА за подобни, харесващи ни истории. Тези условиЯ са, открай време едни и същи: бюджет и подходяща възраст на партньора до теб, с когото се прехласвате по красивите чувства.
Последните две условиЯ са в пряка връзка и с "памъчетата", а "короната", която споменаваш - е най-новата възможна издънка, която гаси всякакви пламъчета..., но и това ще мине... Ще отмине, както ще отминат също и други "мантри" - като: възраст, пари...
Има такава песен на Диана експрес: "Синева" - Ти отмина, ти отмина, тиииииии отмина... За възрастта ли става дума?
https://www.youtube.com/watch?v=b7NBllDmxM4
Здраве да е!
Мисля , забелязал си , че много красиви неща , се раждат и виреят около голяма вода . Сигурно е свързано с далечният хоризонт .
И ние си имаме традиции , ма нали сме идеалисти , та залагаме повече на печалбата от емоции , отколкото на кеш .
Има легенда , една . В стари времена , млад мъж , седял на пост в нощта и се чувствал безкрайно самотен , под звездите . С изгрева , се родила мечта - повече никой на този ден , да не посреща слънцето сам .
Всичко почнало , от една полянка до морският бряг , под носа на властта . Мисля , полянката още съществува , макар в по-млади времена , мечтата на този мъж да живее на други , знакови места . Не знам , дали той е отминал , но тя е жива , въпреки възрастта и Не вярвам и короната да я погребе
Усмихнат ден , безимен ! И здраве !
https://m.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA
Коментар
Коментар