IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ще се върнем и още как - свети бх великодушно ще ни пусне утре, спокойно агнешкото ми стана уникат - абе пещта си е пещ, несравнима в с градските печки. Ха наздраве и все така да воскресва
    А па мен пак ми дотежа от това агнешко. Да живее ярешкото. Ма, где го? Продават го само на цели парчета. И трябва като теб човек фурна да си има. Чакам първите мигранти от Кръчмата да се приберат у Софето. След тях и аз. Ох, пак ще трябва се яде. Бахтън от козунаци и чевермета. Наздраве на трезвениците!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Кой, кой ден? Поименно и податному.

Христос воскресе и от мен!

Тц-тц-тц.... Ама, мноооО си любопитен..., любопитството ти граничи с нахалство! Видя нов човек във форума - и веднага скОчи! Човек не моЕ се вреди от теб!

Чакай тЪ питам, сЯ: това мнение, което си цитирал - на леля ли е, или на сестра ѝ? Май са се нещо разменили... Подозирам, че леля е стриктна спрямо младежа, но е дала паролата си на сестричето... Нали знаеш как се менкат понякога сестричките, особено ако са близначки и помагат на близките роднини!

И другото ми впечатление: лелята вдига алармата в темата за музика с разни хеви метъли..., а сега /предполагаемата кака на лелята/ - едни такива - неутрални НЕ-метъли пуска...

Коментар

Верно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!
        Мъка, мъкааа - би казала кака. Повторението подчертава нивото на страданието.
        Наздраве, Мрънкало!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Верно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!
          Ще се върнем и още как - свети бх великодушно ще ни пусне утре, спокойно агнешкото ми стана уникат - абе пещта си е пещ, несравнима в с градските печки. Ха наздраве и все така да воскресва
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Някой ден ... ще отлеем
            Кой, кой ден? Поименно и податному.

Коментар

• Верно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!

Коментар

• Честит ви празник, тайфата!
                Голямо ядене, голямо пиене. Ще трябва бая километри да се навъртят за храносмилане.
                Наздраве!
                Мечо

Коментар

• Во истина воскресе

Коментар

• Воостина воскресе
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Христос Возкресе !
                      Да сте живи и здрави, позитивни и благодатни !
                      Да се увеличават последователите на пиенето за здраве ( след 9 месеца още един ...)!

Наздраве !

Коментар

Охо, леля, ми наздраве, кога тива, днес ли? Поздравления, това е мнооооого сериозна стъпка, много, само адмирации, че си имала куража да я предприемеш! Ще черпиш
                        Някой ден ... ще отлеем

Коментар

Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямка наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
                          Отивам да пълня плешката /по-скоро 1/4 агне/ и да я слагам у фурната за цяла нощ. Утре ще сме в редуциран състав по случай карантината.
                          Наздраве, хаджи Грую!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                            Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
                            Мани, мани ... така става кат си сипваш повече, отколкото ти носи главата. Ама тя темата за коронавируса отдавна даде фира.
                            Наздраве, Вълчо -34!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                              Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                              Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
                              Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямка наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X