Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кой, кой ден? Поименно и податному.
Христос воскресе и от мен!
Тц-тц-тц.... Ама, мноооО си любопитен..., любопитството ти граничи с нахалство! Видя нов човек във форума - и веднага скОчи! Човек не моЕ се вреди от теб!
Чакай тЪ питам, сЯ: това мнение, което си цитирал - на леля ли е, или на сестра ѝ? Май са се нещо разменили... Подозирам, че леля е стриктна спрямо младежа, но е дала паролата си на сестричето... Нали знаеш как се менкат понякога сестричките, особено ако са близначки и помагат на близките роднини!
И другото ми впечатление: лелята вдига алармата в темата за музика с разни хеви метъли..., а сега /предполагаемата кака на лелята/ - едни такива - неутрални НЕ-метъли пуска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВерно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВерно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!агнешкото ми стана уникат - абе пещта си е пещ, несравнима в с градските печки. Ха наздраве и все така да воскресва
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Някой ден ... ще отлеем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Охо, леля, ми наздраве, кога тива, днес ли? Поздравления, това е мнооооого сериозна стъпка, много, само адмирации, че си имала куража да я предприемеш! Ще черпиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямканаздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
Наздраве, хаджи Грую!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОтварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
Наздраве, Вълчо -34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОтварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар