IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Наздраве! На всички - весели празници, здраве и много усмивки!

Пазете се, хора! Не рискувайте излишно, но и не мислете, че сме крехки като ЕЙцата! Стават разни неща по света, но българинът е як, издРЪжлив, но и РАЗУМЕН, действащ с премерени рискове!

Ще ни бъде! Още в началото съм го казал: форумът, в тоя му вид /пишещи и четящи/ - ще се съхрани!

Леля да си влиза в ролята - и да поздравява всички - наред! Така де - кара я "през куп - за грош" - уж наред, а прескача... ))

Мен пък ме зарежда и това, спомням си за плажове и романтика:

https://www.youtube.com/watch?v=LYG5l9SQLp8

Наздраве на целокупната Кръчма ! Да сте здрави !

https://m.youtube.com/watch?v=RLxIE9IQOJs

Иначе , свърши тая с ролите ......Леля се омъжи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Не мога да разбера, в моя монитор ли е проблема или в теб. Щото спомена нещо за почерпка, а нийде се не види ни шише, ни чаша.
      За твое здраве!

П.П. Доколкото си спомням ти беше споменел, че си завършил право, ама не работиш кат адвокатин ..., за разлика от съпругата си. Кви поздрави издирваш тогаз!?
      Трябваше да е синьо Джони. Специална резерва, ма не се е получило. Иначе поздрави не отказвам и празнувам постоянно - поводи бол
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве
        Не мога да разбера, в моя монитор ли е проблема или в теб. Щото спомена нещо за почерпка, а нийде се не види ни шише, ни чаша.
        За твое здраве!

П.П. Доколкото си спомням ти беше споменел, че си завършил право, ама не работиш кат адвокатин ..., за разлика от съпругата си. Кви поздрави издирваш тогаз!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

На мене све що е юрист ми звучи като от едно просто нещо да направиш два сложни проблема
          Наздраве и все така устремен към .... каквото си наумиш!!!
          Синтезира го в два реда - не ставаш за юрист наздраве, дедо, жив и здрав и ти
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Наздраве , безимен !
            Хубави празници !

https://m.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU
            Наздраве! На всички - весели празници, здраве и много усмивки!

Пазете се, хора! Не рискувайте излишно, но и не мислете, че сме крехки като ЕЙцата! Стават разни неща по света, но българинът е як, издРЪжлив, но и РАЗУМЕН, действащ с премерени рискове!

Ще ни бъде! Още в началото съм го казал: форумът, в тоя му вид /пишещи и четящи/ - ще се съхрани!

Леля да си влиза в ролята - и да поздравява всички - наред! Така де - кара я "през куп - за грош" - уж наред, а прескача... ))

Мен пък ме зарежда и това, спомням си за плажове и романтика:

https://www.youtube.com/watch?v=LYG5l9SQLp8

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве
              На мене све що е юрист ми звучи като от едно просто нещо да направиш два сложни проблема
              Наздраве и все така устремен към .... каквото си наумиш!!!
              И това ще мине ...

Коментар

• никой не ме поздрави за праЗника, ма нищо, пак ще почерпя. Наздраве

Коментар

Старост - нерадост! Аз мислех, че това са прашки, които прикриват определена област, около бедрата..., затова - до сега съм се чудил на позицията и откъде ми щукна, че това е боди? Сигурна ли си, че това не са прашки?

Това, че не чупиш яйцата - също не го вЕрвам! С поглед го правиш - и дори не се замисляш!

Аз и затова директно си купувам яйцата - сварени и боядисани от Лидъл... Какво улеснение само, е да де - разминавам се с традицията, но пък може да е за добро: такива стряскащи погледи имат героините във филмите напоследък, че - и на нормалните да нямаш вяра...

......................................

Гледам - клипчето, което сте направили с гаджето - тоя път е съвсем нормално... Малко в повече са каскадите, ама с такова момче до теб - струва си всичко да изживееш...

Завиждаме му - както се казва - благородно!

Аз пък се поувлякох от аква-терапията, която препоръчва една дама, която се изживява като русалка...

https://www.youtube.com/watch?v=iXV8sUQJaJ0
                  Наздраве , безимен !
                  Хубави празници !

https://m.youtube.com/watch?v=AcL7UemRuWU

Коментар

В някакъв момент , като ме гепи критиката , може и аз да се сдобия с брада , но едва ли и тогава ще се пакетирам в боди . Сигурно ще е неудобно с памперса .
                    А с яйцата , много внимавам и не чупя .

Ма ще ти оценят съветите , не дадените

https://m.youtube.com/watch?v=osb9JNYj55U

Старост - нерадост! Аз мислех, че това са прашки, които прикриват определена област, около бедрата..., затова - до сега съм се чудил на позицията и откъде ми щукна, че това е боди? Сигурна ли си, че това не са прашки?

Това, че не чупиш яйцата - също не го вЕрвам! С поглед го правиш - и дори не се замисляш!

Аз и затова директно си купувам яйцата - сварени и боядисани от Лидъл... Какво улеснение само, е да де - разминавам се с традицията, но пък може да е за добро: такива стряскащи погледи имат героините във филмите напоследък, че - и на нормалните да нямаш вяра...

......................................

Гледам - клипчето, което сте направили с гаджето - тоя път е съвсем нормално... Малко в повече са каскадите, ама с такова момче до теб - струва си всичко да изживееш...

Завиждаме му - както се казва - благородно!

Аз пък се поувлякох от аква-терапията, която препоръчва една дама, която се изживява като русалка...

https://www.youtube.com/watch?v=iXV8sUQJaJ0

Коментар

• В ТОРА БОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ...........

Todor Sabev
                      Member

Вчера, 15:58

2020 ГОДИНА

Първоначално изпратено от abo Разгледай мнение

Ислямските фундаменталисти доволно поглаждат бради:
                      - по естествен начин отпадна забраната за носене на фередже в някои страни,
                      - жените християнки сложиха фереджета,
                      - мъжете християни сложиха фереджета!

2030 ГОДИНА

Ислямските фундаменталисти се споглеждат отново и доволно поглаждат бради:

След като чумата по свинете мутира и почна да е прехвърля на хора.

- Християнското население отказа свинското.

- Освен християнското население и останалата част от населението на земята отказ свинското.

2050 ГОДИНА

Ислямски фундаменталиски се поглеждат срамежливо над фереджетата с влажен поглед.

- След като като две години откакто вируса убиец покоси 99 процента от мъжкото население на планетата.

- Бе приет закон за многоженство, като за харемите жените и момичетата се избираха с лотария.

Last edited by Todor Sabev; Вчера, 19:04.

Last edited by Todor Sabev; 16.04.2020, 20:36.

Коментар

Под забавната маска - на леля - бодито ли се вижда? Аууу, че хубаво бяло! Бялото ми е любим цвят! )) Браво на леля! Такова снежно-бяло отдавна не бях виждал! Вдигна ми се настроението! ))

Само дето малко ми изглежда нахъсанаааа... Най-вероятно първите две яйца ги е счупила "по невнимание" и оттук да тръгва лошото настроение...

Не давам съвети, но този път ми се ще - да бях давал /съвети/... )) Затова са приятелите: независимо какво точно боядисват - да ги подкрепяме - и яйцата им да боядисваме /инкрустираме и т.н./..., после - да се чукаме с тях - и да ни се случват хубави неща - дори и по време на забавната карантина, както и след нея...

Това наричам аз приятелство, но всеки има свои разсъждения по този повод...

Хубави празници на всички!

........................................

Извън горното, днес София отново е "работещ" град /или така изглежда/..., задръствания, хора от всички възрасти и малцинствени групи /без маски, разбира се - ама ниЯ па не сме си болни!/, не личи да има някаква извънредна ситуация... Не е много на добре... Дано греша!
                        В някакъв момент , като ме гепи критиката , може и аз да се сдобия с брада , но едва ли и тогава ще се пакетирам в боди . Сигурно ще е неудобно с памперса .
                        А с яйцата , много внимавам и не чупя .

Ма ще ти оценят съветите , не дадените

https://m.youtube.com/watch?v=osb9JNYj55U

Коментар

Добро утро ! Боядисвате ли ?
                          Един приятел и той , ма намордника

Много тематично и актуално
                          [ATTACH=CONFIG]n3582288[/ATTACH]

https://m.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4

Готини празници и забавна карантина

Под забавната маска - на леля - бодито ли се вижда? Аууу, че хубаво бяло! Бялото ми е любим цвят! )) Браво на леля! Такова снежно-бяло отдавна не бях виждал! Вдигна ми се настроението! ))

Само дето малко ми изглежда нахъсанаааа... Най-вероятно първите две яйца ги е счупила "по невнимание" и оттук да тръгва лошото настроение...

Не давам съвети, но този път ми се ще - да бях давал /съвети/... )) Затова са приятелите: независимо какво точно боядисват - да ги подкрепяме - и яйцата им да боядисваме /инкрустираме и т.н./..., после - да се чукаме с тях - и да ни се случват хубави неща - дори и по време на забавната карантина, както и след нея...

Това наричам аз приятелство, но всеки има свои разсъждения по този повод...

Хубави празници на всички!

........................................

Извън горното, днес София отново е "работещ" град /или така изглежда/..., задръствания, хора от всички възрасти и малцинствени групи /без маски, разбира се - ама ниЯ па не сме си болни!/, не личи да има някаква извънредна ситуация... Не е много на добре... Дано греша!

Коментар

• Добро утро ! Боядисвате ли ?
                            Един приятел и той , ма намордника

Много тематично и актуално
                            Click image for larger version

Name:	2020-04-15 17.47.49.jpg
Views:	1
Size:	10.0 КБ
ID:	3582288

https://m.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4

Готини празници и забавна карантина

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
                              Подло време като нашта Кака. Не мога си опъна хамака. И ми се налага да се карам с разни каки около казана. Не можело днес да ми боядисат яйцата. Утре бил денят. Ай, да видим утре дали ще ги боядисат, с боички ли с гладък рисунък или пък с шарки разни и какви ваденки ще сложат.

"Разните" каки - използват много и различни прийоми: някои от тях са виртуозни изпълнителки - до степен - супер-майсторКИ. Могат да ти ги инкрустират с ... розАви диаманти... ))

Много било модерно напоследък - тип "Фаберже", 1885 г... ... , може да си ги използваш /Великденските яйца/ - години наред...

"Портокаловото дърво, с розови диаманти" - няма начин да не се комбинира и с "Момина сълза" /за всеки случай, де - на нея, докато инкрустира яйцата с диамантите - ще ѝ е трудно, но гаранция, че няма да я боли! /

................................................

"... Πpeз 1885 гoдинa импepaтop Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa aтeлиeтo нa Фaбepжe eднo дeĸopaтивнo вeлиĸдeнcĸo яйцe ĸaтo пoдapъĸ зa cвoятa cъпpyгa, Mapия Фьoдopoвнa. Koгaтo пoлyчaвa пoдapъĸa, тя виждa яйцe, нaпpaвeнo oт бялo злaтo. To ce oтвapя, a вътpe имa злaтeн жълтъĸ, ĸoйтo cъщo ce oтвapя и в нeгo имa злaтнa ĸoĸoшĸa c pyбинeни oчи. A в ĸoĸoшĸaтa имa миниaтюpнo ĸoпиe нa импepaтopcĸaтa ĸopoнa, нaпpaвeнo oт злaтo и диaмaнти, ĸaĸтo и мaлъĸ pyбин, ĸoйтo импepaтpицaтa дa нocи нa вepижĸa нa вpaтa cи. Яйцeтo ocтaвa в иcтopиятa c имeтo „Koĸoшĸaтa”, ĸoeтo Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa Фaбepжe пo пoвoд 20-тa гoдишнинa oт cвaтбaтa им.

Cлeдвaт eĸлeĸтичнoтo „Peнecaнcoвo“, cĸpoмнoтo яйцe c poзaтa, „Moминa cълзa“, „Πopтoĸaлoвo дъpвo“, yĸpaceнo c poзoви диaмaнти, „Kyĸyвицa“, ĸoeтo Hиĸoлaй ІІ пoдapявa нa мaйĸa cи Mapия Фьoдopoвнa и яйцeтo c opдeнa нa Cвeти Гeopги, ĸoeтo eдинcтвeнo нaпycĸa Pycия в pъцeтe нa coбcтвeниĸa cи, тъй ĸaтo Mapия Фьoдopoвнa гo взeмa cъc ceбe cи в Дaния...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

по добре ли е да гледаш жално слънцето/снега през прозореца?
                                Не е, прав си, затова 10 дни на село - хубави хора, вчера риба ми донесоха, пихме ракия и т.н. Тук само тъмнозелените ходят с маски под брадата, нормалните нищо не носят. Наздраве

Коментар

Working...
                                X