Първоначално изпратено от 78-10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Наздраве на целокупната Кръчма ! Да сте здрави !
https://m.youtube.com/watch?v=RLxIE9IQOJs
Иначе , свърши тая с ролите ......Леля се омъжи
https://www.tekstove.org/browse.php?id=33397
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Бе, по мой далечен спомен, лелята втори път обявява в кръчмата, че се е омъжила?
Кога се разведе последно?
Не подлагам впечатленията ти на съмнение, но има и друга възможност: първото "омъжване" може да не се е състояло до край /има такива случаи - само първата половина.../, после са се поразкарали, нооооо.... искрата припламнала отново - и хоп - тя обявява: "вече се омъжиХ, но тоя път вече съвсем наистина!"
Абе - да са здрави младите и не само "в неволя", но и при "воля" - колкото - толкова /пъти/ да се разбират с поглед /и галено докосване и пошляпване на определени форми... /давам си сметка, че това е много цинично от моя страна, но без тия подробности е невъзможно съществуването на всяка връзка, ако и да е повторна/... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ох, горкичкото! Сега ще му пускат катачасно музика, а то ще бъде задължено да я харесва и одобрява. С жестове. Че я се обадило, я казало некоя неразрешена приказка. Иначе, честито на печелившата! Да си го употребява мъжа в неволя.
Аааа - не! Какво ни е направило момчето, че да му мислим /само/ лошото? Напротив, съпричастни с мъШкото съсловие - трябва да го подкрепяме! Многократно, във всичките /му/ неволи! Тук искам да пииииша..., ама няма да се получи, зная го със сигурност: ще бъда заподозрян във вмешателство в личните дела - и това би било съвсем НЕоснователно!
Значи: с пожеланието - леля да си го употребява в неволя - много лошо Я подкокоросваме /май имаше такъв глагол.../
Ти пък кВо искаш да кажеш? И това още в самото начало на "употребата", каквото и да разбираш под това действие... Само в неволя да си го употребява? Не е корекНо към него! Значи, ти казваш, че при противоположната ситуация: неволя - воля..., при "воля" - да спира с "употребата" МУ?
При воля - кого предлагаш да употребява? КВо каЕш: да идва тук и да хваща някого за... ушите - и "волево" да го употребява, ли? Това по нейна воля ли ще става?
Не, отказвам да разсъждавам повече, защото стана много сложно, а и времето ме подпира /имам по-важни неща планирани/..., все пак такива пожелания към /УЖ/ съмишленици - ме озадачават... Така де - да не я демотивираме - лелята..., но тя и така каза, че е /под/скочила с двата крака в красивата ситуация - и вече /много ясно/ - работи по въпроса - не само "в неволя", но и при "воля"!
Освен това ми идва на ум /вечното/ главоболие, което демонстрират /малка част от дамите/, което съм чувал някои мъже да изтъкват като причина..., някаква..., но не смятам да пиша и в тоя аспект, защото основната теза почва да изчезва...
..."неволя - воля"..., единият иска, на другия му се спи... ,така де: сложен феномен е съжителството... Хайде: по задачите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Ох, горкичкото! Сега ще му пускат катачасно музика, а то ще бъде задължено да я харесва и одобрява. С жестове. Че я се обадило, я казало некоя неразрешена приказка. Иначе, честито на печелившата! Да си го употребява мъжа в неволя.
Кога се разведе последно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
"Разните" каки - използват много и различни прийоми: някои от тях са виртуозни изпълнителки - до степен - супер-майсторКИ. Могат да ти ги инкрустират с ... розАви диаманти... ))
Много било модерно напоследък - тип "Фаберже", 1885 г... ... , може да си ги използваш /Великденските яйца/ - години наред...
"Портокаловото дърво, с розови диаманти" - няма начин да не се комбинира и с "Момина сълза" /за всеки случай, де - на нея, докато инкрустира яйцата с диамантите - ще ѝ е трудно, но гаранция, че няма да я боли! /
................................................
"... Πpeз 1885 гoдинa импepaтop Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa aтeлиeтo нa Фaбepжe eднo дeĸopaтивнo вeлиĸдeнcĸo яйцe ĸaтo пoдapъĸ зa cвoятa cъпpyгa, Mapия Фьoдopoвнa. Koгaтo пoлyчaвa пoдapъĸa, тя виждa яйцe, нaпpaвeнo oт бялo злaтo. To ce oтвapя, a вътpe имa злaтeн жълтъĸ, ĸoйтo cъщo ce oтвapя и в нeгo имa злaтнa ĸoĸoшĸa c pyбинeни oчи. A в ĸoĸoшĸaтa имa миниaтюpнo ĸoпиe нa импepaтopcĸaтa ĸopoнa, нaпpaвeнo oт злaтo и диaмaнти, ĸaĸтo и мaлъĸ pyбин, ĸoйтo импepaтpицaтa дa нocи нa вepижĸa нa вpaтa cи. Яйцeтo ocтaвa в иcтopиятa c имeтo „Koĸoшĸaтa”, ĸoeтo Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa Фaбepжe пo пoвoд 20-тa гoдишнинa oт cвaтбaтa им.
Cлeдвaт eĸлeĸтичнoтo „Peнecaнcoвo“, cĸpoмнoтo яйцe c poзaтa, „Moминa cълзa“, „Πopтoĸaлoвo дъpвo“, yĸpaceнo c poзoви диaмaнти, „Kyĸyвицa“, ĸoeтo Hиĸoлaй ІІ пoдapявa нa мaйĸa cи Mapия Фьoдopoвнa и яйцeтo c opдeнa нa Cвeти Гeopги, ĸoeтo eдинcтвeнo нaпycĸa Pycия в pъцeтe нa coбcтвeниĸa cи, тъй ĸaтo Mapия Фьoдopoвнa гo взeмa cъc ceбe cи в Дaния...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКВОООО? На некоя майка изгоре момчето!
Наздраве при това положение!
Наворееее!
Пардон - набореееее! Нъл знаИш как стават нещата, големите неща... То така се казва, ама майките си знаят, коя и причината да правят такива сравнения, когато става дума за любимото "момче" /за околните - някакъв дългуч .../: изгорело ѝ било момчето! То - ще "изгори", па ще вземе и да ... прегори...
А и /нашата/ леля - ако и да е от бурните натури /така изглежда от нейните хеви-метъли, от Желязната девица, те НИ го внушават.../ - та, за лелята /виртуално/ знаем, че използва различни методи и момчето никак, ама никак няма "да гори, нито пък - да изгори" в прекия смисъл на думата, т.е. - майка му да не "вие" без повод! А и не мисля, че е лошо да "изгори" - в онзи смисъл на думата, смело скочил в "меденият ИМ месец"...
Това, че "ще му стопи лагерите" е съвсем различен подход, а ние знаем, че /нашата/ леля знае и ДВЕ, но и ДВЕСТА...
Онзи готин импровизатор - Краси Радков - все караше околните: "Я кажи "двеста!"" - но те все отбягваха това: очевидно се бяха срещали с някаква /и негова/ тематична рима...
И от мен - наздраве - при това- , но и при другото положение... Кое беше това, другото /положение/?
Това имам предвид: фактът е, че и леля, както и останалите дами тук - СА между 21 и 25 г. и все още не СА преживявалИ подобна реална среща с мъжа на мечтите си, но се случва и да са... /тцццц - а ние сме от страната на вЕрващите - дЕдовците имам В- и, НА В- предвид/...
.....................................
Това казвам, де: в кой месец правим сватбата? Априииил! Малко сметки и - разбира се, че ще има бум на раждаемостта през януари, догодина, дЕдо Вълчо, значи още един: Васко, Иванчо, Тони що пък не - Григор - да си имаме!
Хайде - наздраве за омъжената леля!... А аз все си мисля, че е омъжена..., но това е друга тема!
Коментар
-
спазвате църковните обичаиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Иначе , свърши тая с ролите ......Леля се омъжиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеКВОООО? На некоя майка изгоре момчето!
Коментар
-
И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Трябваше да е синьо Джони. Специална резерва, ма не се е получило. Иначе поздрави не отказвам и празнувам постоянно - поводи бол
Наздраве , Грую !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Синтезира го в два реда - не ставаш за юрист наздраве, дедо, жив и здрав и ти
Гледам Мустафа обади, че каубоят пратил 500К гущера. Къде ли да си търся моите 10 цента .... При арменския поп ли, при ходжата ли ...
Хайде по едно Дъмпълче за будните, докато намериш тийнейджърчето! Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
Коментар