If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
Не е за вярване , но не съм гледала филма . Само знам , че е комедия
Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
Бая неща изпих . То не бе мускул, белина , перихидрол , вина - бели , червени , ром ...Бах ти дезинфекцията ! Сега ще пия и бърбън . Харесва ми ! Харесвам и пустините . Връждебна среда , пълна с живот и топлина .
Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.
Ми, що пък да не е некоя с разделен език и дълга опашка след главата? Дето се придвижва по песъците с виене и плъзгане. Тя й се иска да я приемаме за мъдра и улегнала, та вероятно е некоя такава твар. Кака и тя.
А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.
А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
Наздраве!
Зодия Офтсъ ми е любимата. Най-добрите ми спаринг партньори са от нея
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Май повече "овенца" и "теленца" сте се събрали дедо, да ти топлят душата
А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
Наздраве!
Коментар