IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
    Не е за вярване , но не съм гледала филма . Само знам , че е комедия

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение

Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
      Бая неща изпих . То не бе мускул, белина , перихидрол , вина - бели , червени , ром ...Бах ти дезинфекцията ! Сега ще пия и бърбън . Харесва ми ! Харесвам и пустините . Връждебна среда , пълна с живот и топлина .

Добра нощ и лека нощ , Кръчма !

https://m.youtube.com/watch?v=KmIkJgHISMo

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.

https://www.youtube.com/watch?v=UyMz-jjXnyk
        Ми, що пък да не е некоя с разделен език и дълга опашка след главата? Дето се придвижва по песъците с виене и плъзгане. Тя й се иска да я приемаме за мъдра и улегнала, та вероятно е некоя такава твар. Кака и тя.

Коментар

Аз и пожелавам Мохаве - пие една кварта белина + мистър мускул и нема грижи.... Ама то е умно - ше муца бърбън! Наздраве!
          Там ще разори младоженеца. Недей така бързо го бастисва.

Коментар

А какъффф меден месец е въпроза? Най-доброто сега е да я заведат на некоя пустиня. Я Гоби, я Атакама, я Калахари. Ако е хитра, ще избере последната. За да види на живо "Боговете сигурно са полудели".
            И това ще мине ...

Коментар

Чекай са, Леля да не е Камила нито Коза или пък Лама, да оди по некви пустини. Е може у Австралия с Дънди Крокодила и да се усмихне щастието, ако пича не е заменил ножа с бастун вече.

https://www.youtube.com/watch?v=UyMz-jjXnyk
              Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 22:57.

Коментар

То хубаво Мара , а къде избега Леля.

ПП. А забравих, на меден месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ, никви КПП-та не могат ни спря. Просто сме се заели да разлайваме кучетата в другата тема.
                  Наздраве, Ender!
                  Ха така, ще стане купоня!
                  https://youtu.be/3DBup_OLH5k

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Добре заварили! Ясу!
                    Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.
                    То хубаво Мара , а къде избега Леля.

ПП. А забравих, на меден месец.
                    Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:44.

Коментар

Добре дошъл у ,,Бащината кръчма,,

ПП Бай Стамен тракториста нема ли да обади нещо за девойката.
                      Добре заварили! Ефхаристо!
                      Хубавка гъркиня, сигурно ѝ викат Мара-Българката.
                      Last edited by Ender; 28.04.2020, 21:35.

Коментар

Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.
                        Аматьори... Аз ще ида с адресна регистрация!

Много празно тъдява, да не са ви спрели по КПП-тата?
                        Хай, наздрави!
                        Добре дошъл у ,,Бащината кръчма,,

https://www.youtube.com/watch?v=flyI...&start_radio=1

ПП Бай Стамен Тракториста нема ли да обади нещо за девойката.
                        Last edited by Todor Sabev; 28.04.2020, 21:31.

Коментар

Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.

Хай, наздрави!
                          Тцъ, никви КПП-та не могат ни спря. Просто сме се заели да разлайваме кучетата в другата тема.
                          Наздраве, Ender!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
                            Наздраве!
                            Зодия Офтсъ ми е любимата. Най-добрите ми спаринг партньори са от нея
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Когато отворели кръчмите, някои хора щели да ходят с преспиване.

Хай, наздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Май повече "овенца" и "теленца" сте се събрали дедо, да ти топлят душата
                                А, имаше овни, Бог да ги прости, Бащата и големият брат, но сега сме само говеда и големата кака - юничка. Най-малката и средната са скорпиончета. А бе .... на кои ли три майки ше изгорат момчетата....
                                Наздраве!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X