Първоначално изпратено от Вълчо-34
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Хитрец - кво искаш - да ти кажа коя поред ли е....Нъц! Дедо е манджия и обича да му е дебел врато..Наздраве, пиьеници!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не страхлива, а пресметлива.
Наздраве, Вълчо-34!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дедо Вълчо, ти харем ли държеше?И това ще мине ...
Коментар
-
Не бе, беше страхлива - можело да я прескочат.....
Наздраве, Вълчо-34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kak си избираш все работливи приятелки...?
Сигурно имаш и такава, дето копа градините вместо тебе....
пп Както е тръгнало и за леглото ще търсиш приятелка..само с лежане и прозяване не може....
Наздраве !
Коментар
-
Една от съпругите ми казваше, че не харесва групов секс.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
То жените по принцип не харесват групов секс ако не са единствените жени в него.
,,Баси кво написах чак и аз се обърках,,И това ще мине ...
Коментар
-
Една от съпругите ми казваше, че не харесва групов секс.....
,,Баси кво написах чак и аз се обърках,,Last edited by Todor Sabev; 23.04.2020, 19:42.
Коментар
-
У градината копа трактора, у леглото няма място за друга ... аз ще съм
Наздраве!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Kak си избираш все работливи приятелки...?
пп Както е тръгнало и за леглото ще търсиш приятелка..само с лежане и прозяване не може....
Наздраве !
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Имам една приятелка, която си успокоява нервите, като боядисва стени. Всяко лято вдига мерника на някоя от компанията и за два, три дни й освежава бърлогата. Дори сама избира и купува боята. Моят хол го е барнала в цвят "слонова кост", на една от дружките е "шампанско" и т.н
Наздраве!
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
па как, с рейса, ма Позитано не етакъв гот - Равело, дето е над Амалфи, е истинското съкровище. Както и Капри - особено гледката от горната площадка на лифта - уникат
Тнм, никого не съм боядисвал в живота си - не че не съм имал желание, ма все така се случва, че плащам на друг да ме отмени. Иначе другите латекси (без настоящето цска-софия) много ги уважавам, освен онези, най-използваните, там си предпочитам око да види, ръка да пипне и тези три неща.
Наздраве!
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Позитано ли е това? Тия стръмнини как ги понесе след неколко чашки?
Тнм, никого не съм боядисвал в живота си - не че не съм имал желание, ма все така се случва, че плащам на друг да ме отмени. Иначе другите латекси (без настоящето цска-софия) много ги уважавам, освен онези, най-използваните, там си предпочитам око да види, ръка да пипне и тези три неща.
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Маска и ръкавици - нивгаш. Маската я нося като БХ - точно под брадичката, макар редовно да я забравям вкъщи и да се налага да се връщам - пусто не мога да нося намордник и това си е Ама пък ръкавици - не, не и не. Харесвам латекса, но само съчетан с дамска компания И то не на онова място, да не си помислите нещо.
Наздраве, тнм - сетих се за една от любимите ми дестинации, та салуте от там, засега само на картинка за тази година, ма поне картинки в телефона имам бол
Коментар
Коментар