Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Да ти е жива и здрава девойката!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве! Имам туканка едни остатъци - 5-6 стъкла ракийка!
Иначе най-голямата красавица прави 16 години.
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
Но не можех да я прегърна.....
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеНаздраве! Имам туканка едни остатъци - 5-6 стъкла ракийка!
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
ПП. Да не е некоя дамаджана.
Коментар
-
И каза, че ме обича.
Интересно - и аз - нея!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Тука няма ред ! Пак /отново/ са те пропуснали с информацията или не си доразбрал.
Хубава вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Малко са ти тъмни краските /на боичките/... Някъде четох, че била свалила... пенсионер... Това си е отсЕкъде постижение! Пенсионерите лесно не пускаЛИ...
Пенсионер да си в днешно време - и сите лели - от млади - по-млади: свалят ги наред... ))
Е, кВо да кажем ние, дето имаме още годиН до пенсия?
........................................
Но и лелята хитра. Оглушки си праИ! Споменах долу за нейната сестричка, ама тая леля - тук - не пуска сестрата! Държи ни на сухо! Що бе? Така де: сигурно ще ни каже, че тя е вече женена /често погрешно са свикнали да казват - омъжена.../ И така да е - нека е женена: лошо ли ще ѝ бъде на сестрата - и ние малко - дето се казва - да се поотъркаме в нещо чуждо?
Ми, лелята скача на пенсионерите - няма да ѝ пречим, нито сестричето ще ѝ бъде конКУРеНка! Аз така само - на посоки стрелям, но сестрата ще да е 1-2 години по-малка..., ето причина, за да я "пази" лелята... /сигурно още не е пълнолетнО, милото! Нищо няма да ѝ направим /лошо/...
... но лелята се прави на "умрЕла бОбОлечка": нищо не подхваща по въпроса... Направила си там темичка, събира цвета на нацията около себе си..., а сестричката скучае в къщи! Е, тВа го не разбирам! От кВо я пази, като ножът - както казват - е дървен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Малко са ти тъмни краските /на боичките/... Някъде четох, че била свалила... пенсионер... Това си е отсЕкъде постижение! Пенсионерите лесно не пускаЛИ...
Пенсионер да си в днешно време - и сите лели - от млади - по-млади: свалят ги наред... ))
Но и лелята хитра. Оглушки си праИ! Споменах долу за нейната сестричка, ама тая леля - тук - не пуска сестрата! Държи ни на сухо! Що бе? Така де: сигурно ще ни каже, че тя е вече женена /често погрешно са свикнали да казват - омъжена.../ И така да е - нека е женена: лошо ли ще ѝ бъде на сестрата - и ние малко - дето се казва - да се поотъркаме в нещо чуждо?
Ми, лелята скача на пенсионерите - няма да ѝ пречим, нито сестричето ще ѝ бъде конКУРеНка! Аз така само - на посоки стрелям, но сестрата ще да е 1-2 години по-малка..., ето причина, за да я "пази" лелята... /сигурно още не е пълнолетнО, милото! Нищо няма да ѝ направим /лошо/...
... но лелята се прави на "умрЕла бОбОлечка": нищо не подхваща по въпроса... Направила си там темичка, събира цвета на нацията около себе си..., а сестричката скучае в къщи! Е, тВа го не разбирам! От кВо я пази, като ножът - както казват - е дървен?
Хубава вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Най-после рече да почерпи задето бракувала още един несретник. Само за да покаже, че он е круша, де пада по-далеч от дървото. Чак в шишето.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
У градината копа трактора, у леглото няма място за друга ... аз ще съм
Наздраве!
Тук не става много ясно, дали леглото нарочно е избрано по-малко, или нечии габарити временно са се някак по-пооооиздължили?
Нечии крака висят от леглото, ама чии? Нали няма наоколо баскетболисти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не коя е подред, а дали заедно си ги....И това ще мине ...
Коментар
Коментар