Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Маска и ръкавици - нивгаш. Маската я нося като БХ - точно под брадичката, макар редовно да я забравям вкъщи и да се налага да се връщам - пусто не мога да нося намордник и това си е Ама пък ръкавици - не, не и не. Харесвам латекса, но само съчетан с дамска компания И то не на онова място, да не си помислите нещо.
Наздраве, тнм - сетих се за една от любимите ми дестинации, та салуте от там, засега само на картинка за тази година, ма поне картинки в телефона имам бол
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Бацил, у най-крайното ляво сепаре, че да спазваш социална дистанция. И си сложи маската и ръкавиците.
Наздраве, хаджи!
Наздраве, тнм - сетих се за една от любимите ми дестинации, та салуте от там, засега само на картинка за тази година, ма поне картинки в телефона имам бол
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
.................... Съвсем в противовес на поговорката, където не искаме акъл, а пари.
Наздраве!
П.П. Викам, да не зацапваме задушевната атмосфера на Кръчмата с деянията на градския
И това ще мине ...
Коментар
-
Не щеме ний богатство, не щеме ний пари,
а искаме свобода, народни правдини -
Нещо песни на Ботьова и Стамболова ли усещам - май-май и тук взе да се говори против негово величество султана, а Е, щом е така, аз влазям у кръчмата и не мож ме изгоните, ха ма ха, хамсалаци.
Наздраве, тнм!
Наздраве, хаджи!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Вълчо-34, аз обожавам да се обучавам. Защото знам, че знанието е ограничено, а незнанието е безкрайно. От споделени знания и умения, могат да се изкарат добри пари. Съвсем в противовес на поговорката, където не искаме акъл, а пари.
Наздраве!
П.П. Викам, да не зацапваме задушевната атмосфера на Кръчмата с деянията на градския
а искаме свобода, народни правдини -
Нещо песни на Ботьова и Стамболова ли усещам - май-май и тук взе да се говори против негово величество султана, а Е, щом е така, аз влазям у кръчмата и не мож ме изгоните, ха ма ха, хамсалаци.
Наздраве, тнм!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
А па мен пак ми дотежа от това агнешко. Да живее ярешкото. Ма, где го? Продават го само на цели парчета. И трябва като теб човек фурна да си има. Чакам първите мигранти от Кръчмата да се приберат у Софето. След тях и аз. Ох, пак ще трябва се яде. Бахтън от козунаци и чевермета. Наздраве на трезвениците!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАйде бе, хулиганки и хулигани, цела сутрин лъскам масите, че вчера цял ден хойкате, нема кой едно наздраве да каже. Даже Тънъмънчето взе да и харесва Матейчо акъл да и дава! Голем смех! По едно Хенеси за следобед, от мен!
Наздраве!
П.П. Викам, да не зацапваме задушевната атмосфера на Кръчмата с деянията на градскияПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Христос воскресе и от мен!
Тц-тц-тц.... Ама, мноооО си любопитен..., любопитството ти граничи с нахалство! Видя нов човек във форума - и веднага скОчи! Човек не моЕ се вреди от теб!
Чакай тЪ питам, сЯ: това мнение, което си цитирал - на леля ли е, или на сестра ѝ? Май са се нещо разменили... Подозирам, че леля е стриктна спрямо младежа, но е дала паролата си на сестричето... Нали знаеш как се менкат понякога сестричките, особено ако са близначки и помагат на близките роднини!
И другото ми впечатление: лелята вдига алармата в темата за музика с разни хеви метъли..., а сега /предполагаемата кака на лелята/ - едни такива - неутрални НЕ-метъли пуска...
Коментар
-
Мъка, мъкааа - би казала кака. Повторението подчертава нивото на страданието.
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Ще се върнем и още как - свети бх великодушно ще ни пусне утре, спокойно агнешкото ми стана уникат - абе пещта си е пещ, несравнима в с градските печки. Ха наздраве и все така да воскресва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Кой, кой ден? Поименно и податному.
Христос воскресе и от мен!
Тц-тц-тц.... Ама, мноооО си любопитен..., любопитството ти граничи с нахалство! Видя нов човек във форума - и веднага скОчи! Човек не моЕ се вреди от теб!
Чакай тЪ питам, сЯ: това мнение, което си цитирал - на леля ли е, или на сестра ѝ? Май са се нещо разменили... Подозирам, че леля е стриктна спрямо младежа, но е дала паролата си на сестричето... Нали знаеш как се менкат понякога сестричките, особено ако са близначки и помагат на близките роднини!
И другото ми впечатление: лелята вдига алармата в темата за музика с разни хеви метъли..., а сега /предполагаемата кака на лелята/ - едни такива - неутрални НЕ-метъли пуска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВерно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеВерно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар