Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Охо, леля, ми наздраве, кога тива, днес ли? Поздравления, това е мнооооого сериозна стъпка, много, само адмирации, че си имала куража да я предприемеш! Ще черпиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямка наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
Наздраве, хаджи Грую!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОтварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
Наздраве, Вълчо -34!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеОтварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеГледате ли идването на благодатния огън, Дано дойде! След малко ще видим. През руската передача
Само на Благодатния Огън се надам, без него е мраке и смрт бесконечна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не му мислим лошото. То само си го е направило. Гаааааа.....
Така е - не му мислим лошото!
Със сигурност, моята теза е правилна: през януари ще си имаме още един Иванчо... Ми той, Иванчо, де - ако не беше на път - кой би могъл така "по желание" да финализира процеса?...
Ама и аз съвсем не отчитам факта, че леля е от младите - то и момчето не ще да е служило в казарма, за да ги знае тия армейски "бисери", че по желание - в казармата - дори в тоалетната не се отива! На зор е момчето и в случая! Да не се притеснява, не е толкова неприятно, ако отсъства при раждането: може да вика с група приятели от кръчмата /може и от виртуалната да е, ама леля едва ли би му дала входна карта за тук, за да не го развратим...
............................
Иначе, сетих се за онзи виц: военно положение..., пред строя:
- Ти, ти и ти!
- Ама, може ли и аз!?!
- Може! Излез и ти!... Да се разстрелят!
Съвсем неволно правя аналогия с лелиният случай: "Ти, ти и ти!" - посочила леля, а на нашият му се сторило, че при младата, хващаща око леля - може да "удари кьоравото": може ли и аз!... Може, разбира се!
.................................
Да пожелая нещо на леля..., жалко, че вече не чете /може да чете тайно, но се е зарекла пред него - да не пише.../...
Да ѝ пожелая: здраве, късмет и дълъг, щастлив семеен живот!
Ако все пак чете /макар и с половин око/ - да ни препоръча на своята сестричка! /оная, с която бяха ходили в Италия преди месеци.../ Щом мястото ѝ във форума остава празно - на майките често им се налага да сменят памперси, да къпят, кърмят... Все хубави неща!
Така и леля пропусна да ни каже - какво е семейното положение на сестричето, нито пък загатна нещо за възраст..., то е ясно - че и тя е около 20-те, ама нещо ориентировъчно, така де... )) ... , а ако е по-голяма от леля - да не се притеснява - и тук има от по-големите /на възраст/!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение,
Аааа - не! Какво ни е направило момчето, че да му мислим /само/ лошото? Напротив, съпричастни с мъШкото съсловие - трябва да го подкрепяме! Многократно, във всичките /му/ неволи! Тук искам да пииииша..., ама няма да се получи, зная го със сигурност: ще бъда заподозрян във вмешателство в личните дела - и това би било съвсем НЕоснователно!
Коментар
Коментар