IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Някой ден ... ще отлеем
    Кой, кой ден? Поименно и податному.

Коментар

• Верно Воскресе! Ама и ний се натресохме. Кой излезнал - излезнал. Сега не може се прибере. Фарсът стана пълен. Айде, че стомахчето ме мъчи. Мъка, би казала Кака, докато се излежава. Нема да ям повече сръбски пикантен катък. Поне до утре. Наздраве на мърдащите!

Коментар

• Честит ви празник, тайфата!
        Голямо ядене, голямо пиене. Ще трябва бая километри да се навъртят за храносмилане.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Во истина воскресе

Коментар

• Воостина воскресе
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Христос Возкресе !
              Да сте живи и здрави, позитивни и благодатни !
              Да се увеличават последователите на пиенето за здраве ( след 9 месеца още един ...)!

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Охо, леля, ми наздраве, кога тива, днес ли? Поздравления, това е мнооооого сериозна стъпка, много, само адмирации, че си имала куража да я предприемеш! Ще черпиш
                Някой ден ... ще отлеем

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямка наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
                  Отивам да пълня плешката /по-скоро 1/4 агне/ и да я слагам у фурната за цяла нощ. Утре ще сме в редуциран състав по случай карантината.
                  Наздраве, хаджи Грую!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                    Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                    Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
                    Мани, мани ... така става кат си сипваш повече, отколкото ти носи главата. Ама тя темата за коронавируса отдавна даде фира.
                    Наздраве, Вълчо -34!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                      Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                      Погледнах в темата за вируса, направо е станало мазало... Тук пием, там ги фаща....
                      Факт, тъкмо ставам от следобедна дрямка наздраве, Вълчо, аз съм основно на ракия на село, обаче спретнах чудно барбекю, а сега нашите подготвят агнето - цяла нощ в 100-годишна пещ на дърва на ниска температура - нека ни в зле. Утре ще запаля специална свещ, купена точно от Православната църквата на Божи гроб и ще знам, че и това ще мине
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Отварям тук един Капитански, наздраве и да дочакаме светлината!
                        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Гледате ли идването на благодатния огън, Дано дойде! След малко ще видим. През руската передача
                          Ми, както чух по новините, нашите старци (старейшини по църковному) няма да ходят там да си палнат свещичката от животрепещущия ежегодно слизащ огън, там, в определена една църква (хъм, само там ли Исус от Троицата спуска светия огън? Защо само там?), та, както казаха от правителствено-църковния клир, щели да се задоволят с живия огън, съхраняван от преди една година по църквите.

Само на Благодатния Огън се надам, без него е мраке и смрт бесконечна!

Коментар

• Гледате ли идването на благодатния огън, Дано дойде! След малко ще видим. През руската передача

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Не му мислим лошото. То само си го е направило. Гаааааа.....

Така е - не му мислим лошото!

Със сигурност, моята теза е правилна: през януари ще си имаме още един Иванчо... Ми той, Иванчо, де - ако не беше на път - кой би могъл така "по желание" да финализира процеса?...

Ама и аз съвсем не отчитам факта, че леля е от младите - то и момчето не ще да е служило в казарма, за да ги знае тия армейски "бисери", че по желание - в казармата - дори в тоалетната не се отива! На зор е момчето и в случая! Да не се притеснява, не е толкова неприятно, ако отсъства при раждането: може да вика с група приятели от кръчмата /може и от виртуалната да е, ама леля едва ли би му дала входна карта за тук, за да не го развратим...

............................

Иначе, сетих се за онзи виц: военно положение..., пред строя:

- Ти, ти и ти!

- Ама, може ли и аз!?!

- Може! Излез и ти!... Да се разстрелят!

Съвсем неволно правя аналогия с лелиният случай: "Ти, ти и ти!" - посочила леля, а на нашият му се сторило, че при младата, хващаща око леля - може да "удари кьоравото": може ли и аз!... Може, разбира се!

.................................

Да пожелая нещо на леля..., жалко, че вече не чете /може да чете тайно, но се е зарекла пред него - да не пише.../...

Да ѝ пожелая: здраве, късмет и дълъг, щастлив семеен живот!

Ако все пак чете /макар и с половин око/ - да ни препоръча на своята сестричка! /оная, с която бяха ходили в Италия преди месеци.../ Щом мястото ѝ във форума остава празно - на майките често им се налага да сменят памперси, да къпят, кърмят... Все хубави неща!

Така и леля пропусна да ни каже - какво е семейното положение на сестричето, нито пък загатна нещо за възраст..., то е ясно - че и тя е около 20-те, ама нещо ориентировъчно, така де... )) ... , а ако е по-голяма от леля - да не се притеснява - и тук има от по-големите /на възраст/!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                                ,

Аааа - не! Какво ни е направило момчето, че да му мислим /само/ лошото? Напротив, съпричастни с мъШкото съсловие - трябва да го подкрепяме! Многократно, във всичките /му/ неволи! Тук искам да пииииша..., ама няма да се получи, зная го със сигурност: ще бъда заподозрян във вмешателство в личните дела - и това би било съвсем НЕоснователно!
                                Не му мислим лошото. То само си го е направило. Гаааааа.....

Коментар

Working...
                                X