IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
    Добро утро ! Боядисвате ли ?
    Един приятел и той , ма намордника

Много тематично и актуално
    [ATTACH=CONFIG]n3582288[/ATTACH]

https://m.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4

Готини празници и забавна карантина

Под забавната маска - на леля - бодито ли се вижда? Аууу, че хубаво бяло! Бялото ми е любим цвят! )) Браво на леля! Такова снежно-бяло отдавна не бях виждал! Вдигна ми се настроението! ))

Само дето малко ми изглежда нахъсанаааа... Най-вероятно първите две яйца ги е счупила "по невнимание" и оттук да тръгва лошото настроение...

Не давам съвети, но този път ми се ще - да бях давал /съвети/... )) Затова са приятелите: независимо какво точно боядисват - да ги подкрепяме - и яйцата им да боядисваме /инкрустираме и т.н./..., после - да се чукаме с тях - и да ни се случват хубави неща - дори и по време на забавната карантина, както и след нея...

Това наричам аз приятелство, но всеки има свои разсъждения по този повод...

Хубави празници на всички!

........................................

Извън горното, днес София отново е "работещ" град /или така изглежда/..., задръствания, хора от всички възрасти и малцинствени групи /без маски, разбира се - ама ниЯ па не сме си болни!/, не личи да има някаква извънредна ситуация... Не е много на добре... Дано греша!

Коментар

• Добро утро ! Боядисвате ли ?
      Един приятел и той , ма намордника

Много тематично и актуално
      Click image for larger version

Name:	2020-04-15 17.47.49.jpg
Views:	1
Size:	10.0 КБ
ID:	3582288

https://m.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4

Готини празници и забавна карантина

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
        Подло време като нашта Кака. Не мога си опъна хамака. И ми се налага да се карам с разни каки около казана. Не можело днес да ми боядисат яйцата. Утре бил денят. Ай, да видим утре дали ще ги боядисат, с боички ли с гладък рисунък или пък с шарки разни и какви ваденки ще сложат.

"Разните" каки - използват много и различни прийоми: някои от тях са виртуозни изпълнителки - до степен - супер-майсторКИ. Могат да ти ги инкрустират с ... розАви диаманти... ))

Много било модерно напоследък - тип "Фаберже", 1885 г... ... , може да си ги използваш /Великденските яйца/ - години наред...

"Портокаловото дърво, с розови диаманти" - няма начин да не се комбинира и с "Момина сълза" /за всеки случай, де - на нея, докато инкрустира яйцата с диамантите - ще ѝ е трудно, но гаранция, че няма да я боли! /

................................................

"... Πpeз 1885 гoдинa импepaтop Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa aтeлиeтo нa Фaбepжe eднo дeĸopaтивнo вeлиĸдeнcĸo яйцe ĸaтo пoдapъĸ зa cвoятa cъпpyгa, Mapия Фьoдopoвнa. Koгaтo пoлyчaвa пoдapъĸa, тя виждa яйцe, нaпpaвeнo oт бялo злaтo. To ce oтвapя, a вътpe имa злaтeн жълтъĸ, ĸoйтo cъщo ce oтвapя и в нeгo имa злaтнa ĸoĸoшĸa c pyбинeни oчи. A в ĸoĸoшĸaтa имa миниaтюpнo ĸoпиe нa импepaтopcĸaтa ĸopoнa, нaпpaвeнo oт злaтo и диaмaнти, ĸaĸтo и мaлъĸ pyбин, ĸoйтo импepaтpицaтa дa нocи нa вepижĸa нa вpaтa cи. Яйцeтo ocтaвa в иcтopиятa c имeтo „Koĸoшĸaтa”, ĸoeтo Aлeĸcaндъp ІІІ пopъчвa нa Фaбepжe пo пoвoд 20-тa гoдишнинa oт cвaтбaтa им.

Cлeдвaт eĸлeĸтичнoтo „Peнecaнcoвo“, cĸpoмнoтo яйцe c poзaтa, „Moминa cълзa“, „Πopтoĸaлoвo дъpвo“, yĸpaceнo c poзoви диaмaнти, „Kyĸyвицa“, ĸoeтo Hиĸoлaй ІІ пoдapявa нa мaйĸa cи Mapия Фьoдopoвнa и яйцeтo c opдeнa нa Cвeти Гeopги, ĸoeтo eдинcтвeнo нaпycĸa Pycия в pъцeтe нa coбcтвeниĸa cи, тъй ĸaтo Mapия Фьoдopoвнa гo взeмa cъc ceбe cи в Дaния...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

по добре ли е да гледаш жално слънцето/снега през прозореца?
          Не е, прав си, затова 10 дни на село - хубави хора, вчера риба ми донесоха, пихме ракия и т.н. Тук само тъмнозелените ходят с маски под брадата, нормалните нищо не носят. Наздраве
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Днес бачках, чак мазол иман и се спука - заеби, какво нешо е скуката на село. Наздраве!
            по добре ли е да гледаш жално слънцето/снега през прозореца?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Днес бачках, чак мазол иман и се спука - заеби, какво нешо е скуката на село. Наздраве!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Заради атеисти като тебе - до ден днешен,къпем, мажем,подстригваме и преобличаме Ленин от Големия сняг на 1924!
                Чи кво против имаш, търговията с плътта му още върви. Гениален ход на Сталин. Обаче него пък го закопаха. А той щеше да е по-голямата атракция. Ала Господ се смили. Семинарист все пак. Недовършен.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Мрънкало, днес префърча кукувичи сняг. Кукувицата я чух по обяд - бях хапнала, пийнала и джобчето освен семки и бонбонки имах и железни левчета. И най-важното - хайлазувах, дорде наблюдавах как другите арбайтеха.
                  Наздраве!
                  Честит последен габроуски снег. Рекой да не те е затрупал - загуба минимална за нашата кръчма, ма не би. Пак си се била излежавала, ама под козирка. Не на фуражка, де. Да е здраве! С наздравето вече почнах, а утре яйчица... няма да боядисвам. Така е с празниците - правиш разни неразрешени неща за собствено удовлетворение и изкрейзване.

Коментар

Подло време като нашта Кака. Не мога си опъна хамака. И ми се налага да се карам с разни каки около казана. Не можело днес да ми боядисат яйцата. Утре бил денят. Ай, да видим утре дали ще ги боядисат, с боички ли с гладък рисунък или пък с шарки разни и какви ваденки ще сложат.
                    Мрънкало, днес префърча кукувичи сняг. Кукувицата я чух по обяд - бях хапнала, пийнала и джобчето освен семки и бонбонки имах и железни левчета. И най-важното - хайлазувах, дорде наблюдавах как другите арбайтеха.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

...Не можело днес да ми боядисат яйцата. Утре бил денят. ...
                      Заради атеисти като тебе - до ден днешен,къпем, мажем,подстригваме и преобличаме Ленин от Големия сняг на 1924!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Подло време като нашта Кака. Не мога си опъна хамака. И ми се налага да се карам с разни каки около казана. Не можело днес да ми боядисат яйцата. Утре бил денят. Ай, да видим утре дали ще ги боядисат, с боички ли с гладък рисунък или пък с шарки разни и какви ваденки ще сложат.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Бре Емо !
                          Кво е туй каве в 6.30 ч .. ?
                          Само петлите пеят по това време. Кокошките още спят....

Малийй, колко е готино навън !!!
                          Почнахме да работим не от вкъщи, та затуй.
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Някои казват, че познавали същността на дамите... Съмнявам се, но могат да опитат да ми отговорят:

Бих попитал именно тия, "познавачи" - защо дамите напоследък, с пожеланието "Лекинка!" - ти изпращат някакви пиратски изпълнения и зверски щурмувания на кораби с ветрила... Колко трябва човек да е лош, за да получи такива страхотии, преди сън? ... Много трябва да е лош! /отговарям си, поклащайки глава утвърдително на произнесената присъда/... Да, до края трябва да съм лош, за да потвърдя впечатлението: лош и на възраст!

.....................................

От друга страна, каква е ситуацията, при която дамата - "на ужким" се съгласява с теб, но вътрешно кипи и съска /аналогията е такава: съскане, почти като при отваряне на шампанското!/: "Ах, колко си ми лесен! Когато /и АКО/ ми паднеш - познай какво ще те правя: на пост и молитва..., изобщо - от сега си четИ молитвата!"...

....................................

От трета страна: "познаващите" психиката на дамите, вероятно биха ме отворили с някакъв факт, наприииимер, че жените във всяка връзка търсели сигурността и тръпката.

Никак не го вярвам това! Бих ДОуточнил /интуитивно/, че, когато дамите имат сигурност, задължително търсят тръпката, а когато имат тръпка - обратно: почват да търсят сигурността.

Да де, но!... Всички що-годе разумни хора знаЕМ, че тръпката и сигурността могат да съществуват едновременно за много кратък миг от живота..., но и почти винаги са разделени!

......................................

Е, до къде стигнахме? И кВо от това, че за кратък миг съществували, а и поотделно! Ами - за едното си има длъжностни лица: сигурността се обезпечава при нотариусите..., а тръпката - мисля си - може да се пренебрегне, ако вече сме обезпечили сигурността...

Какви мисли ме налегнаха... Ето на - мислите ми са в унисон с абордажа на пиратския кораб и покриване палубата с тела от изстрелите на оръдията...

Извод - пак нямаме! Вече наистина нещата преминаха всяка граница!

.................................................. ..

Една песничка-предсказание, която често въртяха по радиото, а ние весело играехме навън...

https://www.youtube.com/watch?v=enyUCiIUsZQ
                            Няма да ти платя ! Анализа не струва , а обикновено , споделям музиката , която слушам в момента . Ма няма вече . Ще избирам и премислям , за да не тревожа

И сега ? Какъв да ти пожелая денят ?! Сетих се ! Какъвто го искаш , да ти се случи !

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Легендата , за оня с мечтата на пост , недостоверна била . Другото ми виждане по въпроса , за групичката и то ...
                              Като оставим това настрана , както и липсата на поука в поста ти , съм изцяло съгласна с него

Лекинка

https://m.youtube.com/watch?v=SZGzpdmvChU

Някои казват, че познавали същността на дамите... Съмнявам се, но могат да опитат да ми отговорят:

Бих попитал именно тия, "познавачи" - защо дамите напоследък, с пожеланието "Лекинка!" - ти изпращат някакви пиратски изпълнения и зверски щурмувания на кораби с ветрила... Колко трябва човек да е лош, за да получи такива страхотии, преди сън? ... Много трябва да е лош! /отговарям си, поклащайки глава утвърдително на произнесената присъда/... Да, до края трябва да съм лош, за да потвърдя впечатлението: лош и на възраст!

.....................................

От друга страна, каква е ситуацията, при която дамата - "на ужким" се съгласява с теб, но вътрешно кипи и съска /аналогията е такава: съскане, почти като при отваряне на шампанското!/: "Ах, колко си ми лесен! Когато /и АКО/ ми паднеш - познай какво ще те правя: на пост и молитва..., изобщо - от сега си четИ молитвата!"...

....................................

От трета страна: "познаващите" психиката на дамите, вероятно биха ме отворили с някакъв факт, наприииимер, че жените във всяка връзка търсели сигурността и тръпката.

Никак не го вярвам това! Бих ДОуточнил /интуитивно/, че, когато дамите имат сигурност, задължително търсят тръпката, а когато имат тръпка - обратно: почват да търсят сигурността.

Да де, но!... Всички що-годе разумни хора знаЕМ, че тръпката и сигурността могат да съществуват едновременно за много кратък миг от живота..., но и почти винаги са разделени!

......................................

Е, до къде стигнахме? И кВо от това, че за кратък миг съществували, а и поотделно! Ами - за едното си има длъжностни лица: сигурността се обезпечава при нотариусите..., а тръпката - мисля си - може да се пренебрегне, ако вече сме обезпечили сигурността...

Какви мисли ме налегнаха... Ето на - мислите ми са в унисон с абордажа на пиратския кораб и покриване палубата с тела от изстрелите на оръдията...

Извод - пак нямаме! Вече наистина нещата преминаха всяка граница!

.................................................. ..

Една песничка-предсказание, която често въртяха по радиото, а ние весело играехме навън...

https://www.youtube.com/watch?v=enyUCiIUsZQ
                              Last edited by безимeн; 15.04.2020, 03:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

На лели-те, като че не ИМ влияе добре /само/изолацията...

Не само групички почват да виждат, които - пиейки - слушат музика..., но и звезди посред бял ден ще почнат да виждат, както е тръгнало..., Джулая - и той е далече...))

Разбира се, лели-те нямат общо с Lelq!

/в този мой пост легендата не се получи, защото не разбрах къде е задължителната поука от казаното.../
                                Легендата , за оня с мечтата на пост , недостоверна била . Другото ми виждане по въпроса , за групичката и то ...
                                Като оставим това настрана , както и липсата на поука в поста ти , съм изцяло съгласна с него

Лекинка

https://m.youtube.com/watch?v=SZGzpdmvChU

Коментар

Working...
                                X