If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро !
Влажно, мрачно, цветно, мързеливо....прекрасно време !
Даже и кафето не ми върви....Ще вземе да ми вдигне дрямката и да си разваля хатъра....
Кой клинчи, бре!? Всяка събота и неделя съм на теферич.
Наздраве, Мрънкало!
Под теферич терасата със суджука ли разбираш? Сложи там още две-три тенекии с мед, тя, мецана и там ще те намери. Да са сборите по пехливански. Наздраве, Дрънюначиньо!
И аз ! Ей тъй , седя , преметнала крак връз крак , лениво полюлявайки го , ровичкайки в чинията с дреболии , поднесени , кат гурме и гледайки бясът на стихиите .
Наздраве , tnm !
Да ти завиди човек.
Наздраве, Lelq!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Добро утро !
Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)
Наздраве !
Ся, Тянка ней мързилива. Тянка е ефективна и с високо КПД.
Наздраве, 4i40!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не зная, защо, но името Лалка - все го свързвам с Холандия... /това е друга тема/...
И повече от две Ейца съм хапвал, но не го правя публично достояние, най-малкото - защото има много дами, които "пазят" диета... И са ми правили забележка в този смисъл /на хапването/...
Нямам предвид оная случка с габровския колибарин, на когото му дошъл гост... Бабата се чудила дълго как да нагости госта и накрая взела /компромисното/ решение - да му свари едно яйце... По някое време и му го сервирала, а внучето - постоянно гладно - вперило очи в госта, който белел яйцето... Детето почнало и да мрънка... Бабата се видяла в чудо, но веднага излязла от ситуацията...
- Не плачи, чедо, гостът не е бивол, за ад изяде цялото яйце! Ще остави и за теб!
Сега, аз - хапвайки повече от 2 яйца - не съм дори помислял, че приличам на бивол... , но хора има всякакви - всичко могат да кажат дори за хапването на две яйца..., да не споменавам за моите - повече от две...
Десерта ! Мммм...
Много станахте от Габрово . Крайно време е да схванете , че тук не си ядем сами . НЕприлично и НЕморално е ! Добрите обноски изискват , като имаш много яйца , да ги споделиш с дамите, а не да се грижиш за диетите им ! Не да гледаме с влажен поглед , преглъщайки . Щото дамите -вещи , яйцата -много , може приседне някое , запътило се в кривото гърло .
пп. Липсваха ми чаршафите ти . И ти . Добре , че застудя и се сети да се явиш , та да има с какво да се увиваме , кат изпуснем огъня в камината Нощем
Хич да нямаш вяра на мързелива мечка. Докат мигнеш и ще е казала щрак. Пък после иди й се моли да попее. Ако питаш мен, доброволно й правиш панагюрски яйца и дано признае кулинарните ти наклонности. Макар че от ленива мечка признание да чакаш, все едно да видиш лисица грозде да яде. Все едно сладко или кисело.
За едни панагюрски яйца , обещавам да заместя мечката . Ако кулинарните способности са на висота , може и да играя , не само да пея . Тромаво ... Щото ще замествам мечката
Добро утро !
Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)
Наздраве !
По- добре внимавай за точилката , при среща с мечка .
Наздраве , 4i40 !
Коментар