IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Горкото чиченце, ще го схрускат целото, методично и без заобикалки. Дори да е дръто и баято.
    ноо, сладко....

Коментар

• Добро утро !
      Влажно, мрачно, цветно, мързеливо....прекрасно време !
      Даже и кафето не ми върви....Ще вземе да ми вдигне дрямката и да си разваля хатъра....

Приятен ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Кой клинчи, бре!? Всяка събота и неделя съм на теферич.
        Наздраве, Мрънкало!

Под теферич терасата със суджука ли разбираш? Сложи там още две-три тенекии с мед, тя, мецана и там ще те намери. Да са сборите по пехливански. Наздраве, Дрънюначиньо!

Коментар

Ся, Тянка ней мързилива. Тянка е ефективна и с високо КПД.
          Наздраве, 4i40!
          Горкото чиченце, ще го схрускат целото, методично и без заобикалки. Дори да е дръто и баято.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И аз ! Ей тъй , седя , преметнала крак връз крак , лениво полюлявайки го , ровичкайки в чинията с дреболии , поднесени , кат гурме и гледайки бясът на стихиите .
            Наздраве , tnm !
            Да ти завиди човек.
            Наздраве, Lelq!​​​
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Добро утро !
              Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
              Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)

Наздраве !
              Ся, Тянка ней мързилива. Тянка е ефективна и с високо КПД.
              Наздраве, 4i40!
              Мечо

Коментар

То ли се крий, ти ли клинчиш, не знам? Наздраве, Дрънскатавке!
                Кой клинчи, бре!? Всяка събота и неделя съм на теферич.
                Наздраве, Мрънкало!

Мечо

Коментар

• Много поетеси в тая тема!

Тази липса на чаршафи може да бъде запълнена от някой форумен герой... Мисля, че тук хората са повече ... реалисти...

Коментар

• https://m.youtube.com/watch?v=D1PH_Y8Xn4g

Топла нощ , Кръчма ! И вкусни , питателни сънища !

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Не зная, защо, но името Лалка - все го свързвам с Холандия... /това е друга тема/...

И повече от две Ейца съм хапвал, но не го правя публично достояние, най-малкото - защото има много дами, които "пазят" диета... И са ми правили забележка в този смисъл /на хапването/...

Нямам предвид оная случка с габровския колибарин, на когото му дошъл гост... Бабата се чудила дълго как да нагости госта и накрая взела /компромисното/ решение - да му свари едно яйце... По някое време и му го сервирала, а внучето - постоянно гладно - вперило очи в госта, който белел яйцето... Детето почнало и да мрънка... Бабата се видяла в чудо, но веднага излязла от ситуацията...
                      - Не плачи, чедо, гостът не е бивол, за ад изяде цялото яйце! Ще остави и за теб!

Сега, аз - хапвайки повече от 2 яйца - не съм дори помислял, че приличам на бивол... , но хора има всякакви - всичко могат да кажат дори за хапването на две яйца..., да не споменавам за моите - повече от две...
                      Десерта ! Мммм...
                      Много станахте от Габрово . Крайно време е да схванете , че тук не си ядем сами . НЕприлично и НЕморално е ! Добрите обноски изискват , като имаш много яйца , да ги споделиш с дамите, а не да се грижиш за диетите им ! Не да гледаме с влажен поглед , преглъщайки . Щото дамите -вещи , яйцата -много , може приседне някое , запътило се в кривото гърло .

пп. Липсваха ми чаршафите ти . И ти . Добре , че застудя и се сети да се явиш , та да има с какво да се увиваме , кат изпуснем огъня в камината Нощем

Коментар

Хич да нямаш вяра на мързелива мечка. Докат мигнеш и ще е казала щрак. Пък после иди й се моли да попее. Ако питаш мен, доброволно й правиш панагюрски яйца и дано признае кулинарните ти наклонности. Макар че от ленива мечка признание да чакаш, все едно да видиш лисица грозде да яде. Все едно сладко или кисело.
                        За едни панагюрски яйца , обещавам да заместя мечката . Ако кулинарните способности са на висота , може и да играя , не само да пея . Тромаво ... Щото ще замествам мечката

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Добро утро !
                          Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
                          Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)

Наздраве !
                          По- добре внимавай за точилката , при среща с мечка .
                          Наздраве , 4i40 !

Коментар

То ли се крий, ти ли клинчиш, не знам? Наздраве, Дрънскатавке!
                            И двете , най-вероятно

Коментар

Добро утро, Мрънкало!

Мчи, крий съ животното. Много силен инстинкт за съхранение има.
                              Наздраве!
                              След две водки , инстинкта оттича

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Хапнах на закуска две рохки яйца и сега мога ли да кажа наздраве
                                Не ! Повече трябва за наздраве

Коментар

Working...
                                X