IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Ех, Lelq ... Всички природни стихии са плашещо красиви. Винаги съм била очарована от разрушителната им сила.
    Наздраве!
    И аз ! Ей тъй , седя , преметнала крак връз крак , лениво полюлявайки го , ровичкайки в чинията с дреболии , поднесени , кат гурме и гледайки бясът на стихиите .
    Наздраве , tnm !

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Льелье, тръпки ме побиха. Лелка седнала на масата с вилица и нож и пита, къде са осолените дреболийки. Ма, това не са дреболии. Това са много съществени атрибути. Не се заигравай, защото не е диетично.
      Аз не помня да съм пазила диета през живота си . От никакво естество Просто , заради ЕГН -то , от време на време , забравям .... и така , обикновено, се случва да повтарям

Коментар

Штъ праим пожарникарка!
        Може ! Само , ако получа пилон , по който да се спускам , при тревога и червена каска . Трябва да пазим децата , все пак !

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Хапнах на закуска две рохки яйца и сега мога ли да кажа наздраве

Не зная, защо, но името Лалка - все го свързвам с Холандия... /това е друга тема/...

И повече от две Ейца съм хапвал, но не го правя публично достояние, най-малкото - защото има много дами, които "пазят" диета... И са ми правили забележка в този смисъл /на хапването/...

Нямам предвид оная случка с габровския колибарин, на когото му дошъл гост... Бабата се чудила дълго как да нагости госта и накрая взела /компромисното/ решение - да му свари едно яйце... По някое време и му го сервирала, а внучето - постоянно гладно - вперило очи в госта, който белел яйцето... Детето почнало и да мрънка... Бабата се видяла в чудо, но веднага излязла от ситуацията...
          - Не плачи, чедо, гостът не е бивол, за ад изяде цялото яйце! Ще остави и за теб!

Сега, аз - хапвайки повече от 2 яйца - не съм дори помислял, че приличам на бивол... , но хора има всякакви - всичко могат да кажат дори за хапването на две яйца..., да не споменавам за моите - повече от две...
          Last edited by безимeн; 15.11.2019, 00:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Добро утро !
            Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
            Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)

Наздраве !
            Хич да нямаш вяра на мързелива мечка. Докат мигнеш и ще е казала щрак. Пък после иди й се моли да попее. Ако питаш мен, доброволно й правиш панагюрски яйца и дано признае кулинарните ти наклонности. Макар че от ленива мечка признание да чакаш, все едно да видиш лисица грозде да яде. Все едно сладко или кисело.

Коментар

• Добро утро !
              Ако питате мен за срещата с мечка имам следната надежда...
              Да попадна на мързелива мечка ( кът Тянка ) или да ми пази топките ( ако ме докопа...)

Наздраве !

Коментар

Добро утро, Мрънкало!

Мчи, крий съ животното. Много силен инстинкт за съхранение има.
                Наздраве!
                То ли се крий, ти ли клинчиш, не знам? Наздраве, Дрънскатавке!

Коментар

Абе, теб таа габровската мечка, де куса ловци не те ли е срещала. Да се фалиш колку красива била изправена с разтворена паст, кървясали очи, извадени ноктя, ревяща като разгневена съпруга по хрисимия си половин.
                  Добро утро, Мрънкало!

Мчи, крий съ животното. Много силен инстинкт за съхранение има.
                  Наздраве!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Ех, Lelq ... Всички природни стихии са плашещо красиви. Винаги съм била очарована от разрушителната им сила.
                    Наздраве!
                    Абе, теб таа габровската мечка, де куса ловци не те ли е срещала. Да се фалиш колку красива била изправена с разтворена паст, кървясали очи, извадени ноктя, ревяща като разгневена съпруга по хрисимия си половин.

Коментар

Ъхъ, не е диетично, ама за приносителя на атрибутите.
                      Наздраве, Мрънкало!
                      Напротив, за него е особено кръвопулсиращо и месопустно това меню алангле. Наздраве, Дрънкръвнице!

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение

Рохките яйца в какво коктейлче участваха, че вдигаш наздравица?

Коментар

Наздраве, Мрънкало!

Коментар

Льелье, тръпки ме побиха. Лелка седнала на масата с вилица и нож и пита, къде са осолените дреболийки. Ма, това не са дреболии. Това са много съществени атрибути. Не се заигравай, защото не е диетично.
                            Наздраве, Мрънкало!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

И аз обичам пожари . С часове мога да гледам , като хипнотизирана играта на огънят , усещайки топлината и опасността ... в лицето . Щото , освен ако не си обграден от огън , Д-то ти е на студа .
                              Обаче ми е любима водата ! Огън бързо се пали и бързо изгаря, особено с некачествен материал, като шума . А водата е друго . Тя е всичко ! Може да е топла и гальовна , плитка и дълбока , съграждаща и рушаща , даваща и отнемаща живот , буйна и спокойна , красива и страшна , тъмна и блестяща , празна и изпълнена с живот .....и т.н. И най -важното , може да е всичко това и още много - едновременно и има памет !
                              Наздраве, tnm !
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

На вещите-зловещи , баби -каки , вяра да нямаш ! Особено на повтарачките . Кой знае какво е записала в тефтеря за витал-соковете и вместо завиране , да стане газиране . И за осоляването на атрибутите , внимавай ! Те са много важни ! Да се надяваме да не мумифицираш зелките , че после с кво ще хапваме свинските джоланчета , по рецепта на хер nachev ?

Коментар

Working...
                                X