IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
    П.п. Вчера си купих сухо мляко, че да си правя течен шоколад без втвърдени мазнини. Приемам подобрени рецепти. Иначе едно време си правих с Шоко и масло.
    В "Шоко"то имаше сухо мляко, интересувал съм се като теб със същата цел.

Проблемът сега е да намериш добро какао на прах и, ако може, какаово масло. Общо взето, това са съставките на шоколада в Европа.

Иначе, както съм чел разкази на европейски списуватели от шестнайсти век, чоколатълът при маите е бил гъсто питие от смляно какаово зърно, вода, малко царевично брашно, сол и сухи люти чушки. Захарта или меда не са познавали.

ПП. Не са ползвали или познавали и млякото.
    Last edited by R1a1; 02.07.2019, 18:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Че то съмнението , част от удоволствието , за неможещите се възползват ! Иначе , как ще постигнем ефекта "треперещи ръце" ?!
      Или страхът от откриването , му ги разтреперва ?
      Айде , днес празник , може един кекс да сложа , да си подложите , треперещите , за благата крушевица . Че с пияна жена лесно , все ще се намери кой да кавалерства и налива в чашата и , ама пиян мъж , нема да може да вдига наздравици

[ATTACH=CONFIG]n3483266[/ATTACH]

https://m.youtube.com/watch?v=cMV31h-bzec
      Ааааа, бързо се ориентира. В тази жега кексът дори по-добрия избор. Тортата много сладка и лепка. И глей да допуснеш по-наблизо чичините тресещи се ръце. До кекса, де. И той да намаже... с течен шоколад.
      П.п. Вчера си купих сухо мляко, че да си правя течен шоколад без втвърдени мазнини. Приемам подобрени рецепти. Иначе едно време си правих с Шоко и масло.

Коментар

Ми, ти направи бела торта, па вътре да е шоколадова, за да нема съмнения какво криеш и къде го криеш. Що Чиче тършува с треперещи ръце да провери кое скрито-покрито и защо го крият от него, като вече не може се възползва. Ама, то страх лозе пази.
        Че то съмнението , част от удоволствието , за неможещите се възползват ! Иначе , как ще постигнем ефекта "треперещи ръце" ?!
        Или страхът от откриването , му ги разтреперва ?
        Айде , днес празник , може един кекс да сложа , да си подложите , треперещите , за благата крушевица . Че с пияна жена лесно , все ще се намери кой да кавалерства и налива в чашата и , ама пиян мъж , нема да може да вдига наздравици

Click image for larger version

Name:	images (7).jpeg
Views:	1
Size:	7.8 КБ
ID:	3483266

https://m.youtube.com/watch?v=cMV31h-bzec

Коментар

Кога съм казал, че може да почерпа, ще рече, че може да може. Но пък е интересно да се поизчака, та обеккът да поизгладнее и изнерви. Па тога отваряй ефффтино винце и питай, оно ожадне ли. Па като се намота гладно, ще пропусне кифтетата. Направо се възползваш. Еееххх, мечтиии!
          А, пияна жена къв кеф да я ебеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Черпи тогава!
            Кога съм казал, че може да почерпа, ще рече, че може да може. Но пък е интересно да се поизчака, та обеккът да поизгладнее и изнерви. Па тога отваряй ефффтино винце и питай, оно ожадне ли. Па като се намота гладно, ще пропусне кифтетата. Направо се възползваш. Еееххх, мечтиии!

Коментар

Стесна ли се ? Така , така ..Трябва нещо ти подръпва паяжините и ти разваля комфорта у висините , докат ми порастнат ноктите . Не да се полюшваш мързеливо и самодоволно .
              Мен може ме стресне само некоя убава манджа или блага напитка. Тогава си викам, я се мобилизирай, нема да оставяш на чичетата таа гозби и туй питие убави.

Коментар

Мани, фчера слънчасах и затова късно съобразих, дето Арахната има теб предвид. Инак, знаеш - нивга няма да ти откажа някоя друга разкрасителна процедура.
                Наздраве!
                Ти си си слънчасала откак си се пръкнала-измъкнала, на къра си се измъкнала и слънцето баммм, те фанало веднага у главата и тена. Чи то и аз така, ама не на къра, а на плажа, ама не кога съм излязъл, а кога съм влязъл. Затова имам 9 месеца предимство.

Коментар

Яде ми се тортичка и мислех да ви избацам една за закуска , със свещи , та да духаме вкупом и да пожелаваме , ама с това дебнене и черни помисли, кво има в питието , викам си - не е добра идея ! Вземе се случат разни обърквации / нали не съм дипломирана/ мен ще обвините. Па може вместо нокти , крилцата да ми подрежете
                  Ми, ти направи бела торта, па вътре да е шоколадова, за да нема съмнения какво криеш и къде го криеш. Що Чиче тършува с треперещи ръце да провери кое скрито-покрито и защо го крият от него, като вече не може се възползва. Ама, то страх лозе пази.

Коментар

Мани, фчера слънчасах и затова късно съобразих, дето Арахната има теб предвид. Инак, знаеш нивга няма да ти откажа някоя друга процедура.
                    Наздраве!
                    Слънцето е много силно . И непредвдими изригвания има .Та си извинена . Ще се оставя в ръцете ти , за придобиване на приличен вид. Макар да се харесвам рошава
                    Наздраве !

Коментар

• Яде ми се тортичка и мислех да ви избацам една за закуска , със свещи , та да духаме вкупом и да пожелаваме , ама с това дебнене и черни помисли, кво има в питието , викам си - не е добра идея ! Вземе се случат разни обърквации / нали не съм дипломирана/ мен ще обвините. Па може вместо нокти , крилцата да ми подрежете
                      Last edited by Lelq; 02.07.2019, 11:27.

Коментар

Н

Наздраве ,tnm !
                        Ама не щеш да ми фризираш ушните косми
                        Мани, фчера слънчасах и затова късно съобразих, дето Арахната има теб предвид. Инак, знаеш - нивга няма да ти откажа някоя друга разкрасителна процедура.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Н
                          Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Наздраве, Lelq!

Наздраве ,tnm !
                          Ама не щеш да ми фризираш ушните косми

Коментар

С Кака не дела. Аз да не съм обирджиа по проходите, че да поделям. Най-много да почерпа. Ако съм на кеф. А твойта стъкленица я пратих на химанализ. Щото таа черна прозрачност прикрива тайни ти злоради помисли.
                            Стесна ли се ? Така , така ..Трябва нещо ти подръпва паяжините и ти разваля комфорта у висините , докат ми порастнат ноктите . Не да се полюшваш мързеливо и самодоволно .

Коментар

Добро утро !

Не превишай дозата от 25 гр. , че ще пускам маникюр . Да може да си поврътлив и маневрен , като се пресегна

Наздраве, Lelq!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Добро утро !
                                Кво е ставало в кръчмата нощеска....Направо оргия ....
                                Аз пих 30 гр , вас ви хваща като за 300 гр..Хеле Тарантул !

Приятен ден !
                                Топли чувства на хладен чаршаф...
                                Добро утро !

Не превишай дозата от 25 гр. , че ще пускам маникюр . Да може да си поврътлив и маневрен , като се пресегна

Коментар

Working...
                                X