If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо, де... Аз вече пристъпих към дезинфекция с чаша изстудено бяло вино.
Наздраве, Lelq!
П.П. А какъв беше въпроса, който трябваше да задам?
Ами не е нещо важно , ама питах от къде изхожда в заключението , което беше направил - понеже него са го напили качествено и от тази ли позиция му се вижда , че останалите са трезвени ? Нещо такова
Наздраве , tnm !
Абе , беше забавно пребоядисването на интериора , макар и напълно ненужно . Ама нали ни се носи славата , на обитателите на Храма , та поне като цвят ни отива , смятам
Наздраве , tnm !
Нищо, де... Аз вече пристъпих към дезинфекция с чаша изстудено бяло вино.
Наздраве, Lelq!
П.П. А какъв беше въпроса, който трябваше да задам?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Влизам у Кръчмата и гледам - розова декорация ... Начи - викам си - натресла съм се у Политиката. Стана тя каквато стана, ще се налага да се прави пълна дезинфекция - вътрешна и външна... И излизам.
Пак влизам у Кръчмата - секси розовото струй от всякъде /демек, грешката вярна/. Което ме навежда на едни такива евентуалности - с какво заслужихме подмяната на ентериора в питейното заведение!?
Наздраве, за здравето на mibova!
Абе , беше забавно пребоядисването на интериора , макар и напълно ненужно . Ама нали ни се носи славата , на обитателите на Храма , та поне като цвят ни отива , смятам
Наздраве , tnm !
Влизам у Кръчмата и гледам - розова декорация ... Начи - викам си - натресла съм се у Политиката. Стана тя каквато стана, ще се налага да се прави пълна дезинфекция - вътрешна и външна... И излизам.
Пак влизам у Кръчмата - секси розовото струй от всякъде /демек, грешката вярна/. Което ме навежда на едни такива евентуалности - с какво заслужихме подмяната на ентериора в питейното заведение!?
Наздраве, за здравето на mibova!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
За властта не вдигам наздраве. тегля им майните, ако много се правят
Никой не може да ти се сърди . Всеки има свободата да избира с какво , с кого и за какво да вдига наздравици
пп. Аз принципно смятам , че в Кръчмата не трябва да има НИКАКВА цензура , щото тя уж е проекция на живият живот , а в него има всичко , ама никой не ме пита .
Но ако ще има цензура , то трявба да е справедлива и днес , поне тук , властта в лицето на Мибова , бе на нужната висота на позицията си !
Добро утро !
Ако може да дам един съвет на некои хора...
Къпете се бре колеги, къпете се....
Телесната воня се пренася в душата....
Събрали сме се около кръглата маса да си правим убаво на душата и да си хортуваме позитивно....Селските пръчки да се псуват в политиката или
където ги отвее вятъра....
Съжалявам за лекото заяждане...
Приятен ден !
Коментар