Първоначално изпратено от Lelq
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , Кръчма !
Да си призная грях - алкохолът никога не ме е влечал , ама пък се намираше добра компания от време на време , повечето време , та не ми пречеше и аз да надигам и да се и напивам даже .Ама Колето зачезна и почнаха да се появяват ментаци по масите ,в чашите , та ще се върна към трезвеността .
Готини дни и готини поводи за наздравици с готини хора на масата , на всички пиянки у Кръчмата пожелавам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Много е тежко, Леля - викат, сезонът бил слаб, нямало бг туристи, мноу зле, а аз не мога да се размина на плажа от народ. Тежко е ти казвам, хората си бягат от къщи на морето, че не насмогват със сметките за ток за климатика и търсят безплатната прохлада на бриза. Немотия ти казвам, пълна мизерия, а и джеймисъна цели 4 лева малкото - скъпоооо, то в кварталната кръчма ми е минимум 5-ца. Тежкооооо, взел съм само 4 шезлонга, че нямам пари за повече, упс, забравих, че са включени в цената на хотела
наздраве, хубаво е, че има позитивни хора като клиентелата в нашата кръчма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от морето, тежко се живее в тая държава, съсипаха я, дейш. Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Много е тежко, Леля - викат, сезонът бил слаб, нямало бг туристи, мноу зле, а аз не мога да се размина на плажа от народ. Тежко е ти казвам, хората си бягат от къщи на морето, че не насмогват със сметките за ток за климатика и търсят безплатната прохлада на бриза. Немотия ти казвам, пълна мизерия, а и джеймисъна цели 4 лева малкото - скъпоооо, то в кварталната кръчма ми е минимум 5-ца. Тежкооооо, взел съм само 4 шезлонга, че нямам пари за повече, упс, забравих, че са включени в цената на хотела
наздраве, хубаво е, че има позитивни хора като клиентелата в нашата кръчма!
Мъка, мъка...
Все по - зле да ти е.....
Питиетата все по- стари, сервитьорките все по-млади, сянката на хамака все по-дебела, морето все по-топло, жената все по-сговорчива ( или сънлива ) а децата все по-кротки и щастливи......
Хич да не ти завиди човек....
Наздраве !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Ич не е тежко даже ! Много е забавно да живеешИ ти го разбираш чудесно , щото го и живееш
наздраве, хубаво е, че има позитивни хора като клиентелата в нашата кръчма!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНаздраве от морето, тежко се живее в тая държава, съсипаха я, дейш. Наздраве!И ти го разбираш чудесно , щото го и живееш
Коментар
-
Добро утро , Кръчма !
Да си призная грях - алкохолът никога не ме е влечал , ама пък се намираше добра компания от време на време , повечето време , та не ми пречеше и аз да надигам и да се и напивам даже .Ама Колето зачезна и почнаха да се появяват ментаци по масите ,в чашите , та ще се върна към трезвеността .
Готини дни и готини поводи за наздравици с готини хора на масата , на всички пиянки у Кръчмата пожелавам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
по здрав / не виртуален/ на всички виртуални мераклиийки ... на виртуалните мераклии една майна ...
Наздраве, чужденеций!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобре , ще пиша на ЛС на tnm, да пише на майната и да му зададе въпросът ми , докато му праща глухарчето
Благодаря за отговорът Ви !/ на всички виртуални мераклиийки ... на виртуалните мераклии една майна ...
Коментар
-
Добро утро , Кръчма и наздраве С кафе . На всички .
Няма вол , но черпя с това
https://m.youtube.com/watch?v=XIJM2kZgYiI
Скачайте рошави и усмихнати в деня и на масата
Коментар
-
Ей това ми пуска радио-точката докато си пия кайвето :
https://www.youtube.com/watch?v=KG-7yu2GNko
Едни мисли ми идват,ама Наздраве Да Е!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Нищо, де... Аз вече пристъпих към дезинфекция с чаша изстудено бяло вино.
Наздраве, Lelq!
П.П. А какъв беше въпроса, който трябваше да задам?Нещо такова
Наздраве , tnm !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Абе , беше забавно пребоядисването на интериора , макар и напълно ненужно . Ама нали ни се носи славата , на обитателите на Храма , та поне като цвят ни отива , смятам
Наздраве , tnm !
Наздраве, Lelq!
П.П. А какъв беше въпроса, който трябваше да задам?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар