Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЗа ко говорите ве, хаирсъзи?
Ако е за "онуй" - да знаете, че вече не е модерно кардиналната "подготовка".
Ако говорите за котки - хич ви няма в главата, да знаете ....
А ако ти мислиш, че "говориме" за котки значи, че теб хич те няма в главатаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениетака ше го подготва че да нема къде да виреят.
Ако е за "онуй" - да знаете, че вече не е модерно кардиналната "подготовка".
Ако говорите за котки - хич ви няма в главата, да знаете ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКотьто, за буби да га провериш... Дан стане, туй Буби - пълно с буби...
Че после скъпо...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКолко тривиялно. Никва фантазия.
А па и нишо не е конкретизирал за локалното, пелетно-газово парно, гипсокартонните тавани и битумните керемиди...
а бе.. веднага се вижда - бизнесмен...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз ше си зема едно котенце и нема да мислъ за такива гадинки.
Че после скъпо...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМного тясно - като будка за портиер. Ако вземеш и секретарката да поработите уикенда ще е подтискащо... Удари една тухла 200 квадрата с чердак и асма, отпред гараж за три коли и басейн с форма на бъбрек, забий отгоре байряка да се вее, па си глей живота.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЧи на него ква ша муй работата вътри!?
Ай наздраве с ена бира Амстел !
Разбутай малко гредореда и ша са усетиш.
Наздраве /на мен повече ми пасва бялото винце/!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСмел Бенджи!
В гората има змии, мечки и разни буболечки....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеМного тясно - като будка за портиер. Ако вземеш и секретарката да поработите уикенда ще е подтискащо... Удари една тухла 200 квадрата с чердак и асма, отпред гараж за три коли и басейн с форма на бъбрек, забий отгоре байряка да се вее, па си глей живота.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМойто село е у гората .....
В гората има змии, мечки и разни буболечки. Там не е за деликатни създания като мен
Аз в Кръчмата при Колето и клиентелата се чувствам порядъчно добре.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНогу яко.Като порасна ше си купя една такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТова някак ми се струва, че не е на село, а у гората.
Наздраве!
П.П. Дано да пораснеш само на години, а не и на килограме, щото бая възтесничка ми изглежда барачката.
Ай наздраве с ена бира Амстел !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениекъде и е СКЛАДА ?
... питам аз..Life won't wait for you.
Коментар
Коментар