If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж кво ти пише Тодораке. Паяците са висши същества. Особено тарантулите. При добра среща дори такива мърди като теб заиграват тарантела. https://www.youtube.com/watch?v=Bghe1YS6zm8
Наздраве, Дрънпъргавелке!
Кво вишо същество, бре!? Паяците дори не са насекоми. Плети си там паяжините в ъгъла и гледай да не ми попаднеш под окуляра на микроскопа
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Не, бре!!! Къф чехъл те гони!? Амеба, максимум зелена еуглена те смятам. Но ..., пак трябва се чувстваш поласкан
Наздраве, Мрънкало!
Виж кво ти пише Тодораке. Паяците са висши същества. Особено тарантулите. При добра среща дори такива мърди като теб заиграват тарантела. https://www.youtube.com/watch?v=Bghe1YS6zm8
Наздраве, Дрънпъргавелке!
Добро утро !
От възмущение пратих празен отговор, та се налага сега да дописвам....
Чест и удоволствие за мен е да служа кът плашило, дето го замерват с камънЯ и дЪрва.....
Наздраве !
пп Фчера, изпих 100 гр от мъка и още ме боли тиквата.....Дет се вика ще трябва да свиквам с тикви....
От какъв характер таз мъка /прости любознателната ми природа/?
Наздраве, 4i40!
П.П. Вчера щях да дам фира. Ем си знам, че по-едрата 1/3-та няма работа с мен кога съм на лов ... Ама добре, че добър шофьор. От години фен на офроуда и си познава добре возилото, че инак щяха да ни събират у едно дере - 20-тина метра по-надоле от трасето.
Мечо
Особено съм поласкан, че ме възприемаш за чехъла, с койго ще халосаш Чиче по тиквата. Значи ми определяш роля, подобна на любимата ти карабина. Наздраве, Дрънмикроскопке!
Не, бре!!! Къф чехъл те гони!? Амеба, максимум зелена еуглена те смятам. Но ..., пак трябва се чувстваш поласкан
Наздраве, Мрънкало!
Мечо
Особено съм поласкан, че ме възприемаш за чехъла, с койго ще халосаш Чиче по тиквата. Значи ми определяш роля, подобна на любимата ти карабина. Наздраве, Дрънмикроскопке!
Добро утро !
От възмущение пратих празен отговор, та се налага сега да дописвам....
Чест и удоволствие за мен е да служа кът плашило, дето го замерват с камънЯ и дЪрва.....
Наздраве !
пп Фчера, изпих 100 гр от мъка и още ме боли тиквата.....Дет се вика ще трябва да свиквам с тикви....
Не само. Микроскопът също има оптика. Та, значи ... мое да съм открила у теб некое досадно чехълче. Това също би трябвало да те ласкае.
Наздраве,Мрънкало!
Коментар