Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Има ама е само с VIP карти..
Много ме кефят китайците с имената, които дават на публичните домове "Обител на насладата","Убежище на върбите", "Павилионът на прасковения цвят" и т.н.
Наздраве, сър!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеВиртуална кръчма виждам има, но се питам, как така няма и виртуален бордей
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако не любопитна, а е любознателна може ли да остане или ще е затвориш врата?
Наздраве, 4i40!
П.П. Това, мъжете сте точно кат метиляви уфтсе. Паднат малко температурите, подухне вятър и вие вече подсмърчате.
пп Щот ако не върши работа, поне се поти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобро утро !
Начи, само да подчертая...
Ако един другар по чашка, дето е завърши ИФ на СУ си мисли, че като пие е бохем, а не долен пияница, мнооого се лъже ...
Наздраве, че нещо ме тресе....Сега ще наквася гърло с малко уиски, а след обяда с малко коняк...за здраве, топлинка и блясък в очите !
пп От де да знам...Може да се появи нЕкаква любопитна сродна душа....Таааа. поне блясъка в очите да го има....
Наздраве, 4i40!
П.П. Това, мъжете сте точно кат метиляви уфтсе. Паднат малко температурите, подухне вятър и вие вече подсмърчате.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро !
Начи, само да подчертая...
Ако един другар по чашка, дето е завърши ИФ на СУ си мисли, че като пие е бохем, а не долен пияница, мнооого се лъже ...
Наздраве, че нещо ме тресе....Сега ще наквася гърло с малко уиски, а след обяда с малко коняк...за здраве, топлинка и блясък в очите !
пп От де да знам...Може да се появи нЕкаква любопитна сродна душа....Таааа. поне блясъка в очите да го има....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Совата не е това, което й се ще да е. Наздраве, Дръндневалке!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Вече нощ. Премини от дневни на нощни грабливи птици
Наздраве, Мрънкало!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Теб ще кълвем, що само ни стрескаш с отблясъци от цев и от биноклллл. Ей, сега оня стар лещояд Чиче ще ти кацне на севлиевската тиква, пардон, габроуската тиквичка. И ще почне да клъвка с внимание и почитание. Да не би да се усетиш, че нещо ти тежи на душата, не, ами на главата. И да не обърнеш дулото на горе. Що ще проглушиш и двамца ви. И ще опърлиш перушината.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро на уважаемата орнитофауна на Кръчмата!
Кво ще се кълве тая вечер? Меню има ли или да поръчвам според въображението си?
Наздраве!
Коментар
-
Приятен ден на всички гълъбици ...
Успешен ден на всички ястреби, соколи и орли ...
Наздраве !
https://www.youtube.com/watch?v=Xg8Q...1BpLdnkO2jOFw4
Коментар
-
Приятен ден на всички гълъбици ...
Успешен ден на всички ястреби, соколи и орли ...
Наздраве !
или пък не беха ли лебеди.
Добро утро.
Коментар
Коментар