Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЯ съм привърженик на правилото, че жената е или болна или недоволна.
Няма сега заради един строен момък да си плювам на имиджаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБенджи, предвид тежките метеорологични условия, тоз строен момък моеше да притича с чаша ром, бре
Наздраве!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеРазбира се, че се хвалиТо от такова нещо човек не може да се оплаква. Все едно аз да се оплача от някоя засукана кака дето ми поднася питие
.
Няма сега заради един строен момък да си плювам на имиджаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСи първата жена, която се оплаква, че строен момък и носи чаша шампанско ........ освен ако не се хвалиш ...
Наздраве!
П.П. Мъ много сте ранобудни двамата със SOFIX.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСи първата жена, която се оплаква, че строен момък и носи чаша шампанско ........ освен ако не се хвалиш ...
То от такова нещо човек не може да се оплаква. Все едно аз да се оплача от някоя засукана кака дето ми поднася питие
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение..... а един строен момък като тича към мен с една чаша изстудено шампанско ............ освен ако не се хвалиш ...
Life won't wait for you.
Коментар
-
Из оня ден отивам на коктейл - навън фърка сняг, духа вятър.
Влизам аз у залата, събрала студ за цяла година напред, а един строен момък като тича към мен с една чаша изстудено шампанско ...
Да му се не види и етикецията - зорлем ще ме уморят
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДай списАк с разрешеното ... Заверен от жипи-то, амбулаторния лис и копие на целата епикриза. Ща ги заведа в деловодството на обекта, в твоя клиенски картон..
ний сме отговорна кръчма с надлежнен документооборот !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе може.Дофтура забрани бозата.
ний сме отговорна кръчма с надлежнен документооборот !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар