Сипете че ми изгоре душата .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
офффффффффффффф...., не са Убави тия неща, в тая криза...
....ама: това - кетърингът - наистина било Убаво нещо...
...брей, брей, брей, що суши..., що сьомга /без уши/... и разни други неща - да им се чудиш на кулинариите... Как ги праЯт тия Ора... /покажи на тия Ора.../...
Само за едно съжЕлявам: не опитах бялото винО, Щот почнах с червено и съобразих, че не тряА да се мешат... Ама то - червеното - наистина беше превъзходно! Щеше ми се за запомня марката, ама не можах.
Все тая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКъде виде муфи бре, Тнм ?
ЗИМА е още.
Зарад ТЕБ ще ида до СКЛАДА за мрежите.
Ако пробият, зел съм и от мадерните ламби. Ония сините.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОЗАТ в двора.
На ливадата.
До патока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеморнинг!
Къде е тая беседка
На ливадата.
До патока.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, бре!
Мухите фъркат, фчеличките жужат - докат са огледаме и комарите ша се излюпят.
Нека да са подходи превантивно и по-овреме, щото в един момент ще се окаже, че ти трябва да изтрезняваш, Бенджи ще ми размятква болничен лист, 4i40 ще ми се бара на голям шеф и ще трябва да търсим фирма да поставя пустите му комарници.
Наздраве!
ЗИМА е още.
Зарад ТЕБ ще ида до СКЛАДА за мрежите.
Ако пробият, зел съм и от мадерните ламби. Ония сините.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКоле, бре!
Нека да са подходи превантивно и по-овреме, щото в един момент ще се окаже, че ти трябва да изтрезняваш, Бенджи ще ми размятква болничен лист, 4i40 ще ми се бара на голям шеф и ще трябва да търсим фирма да поставя пустите му комарници.
Наздраве!
Коо..? Нееее...!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКви инсекти бре ???
В преспите ???
Кат му дое времето, ща ги монтирам.
В СКЛАДА имам... ВСИЧКО.
Наздраве!Last edited by tnm; 31.03.2015, 10:56.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗеми смени мрежите протиф комари, щото са изгореле през миналата година и сега новото поколение инсекти ще ни изпие кръвта ... пък аз съм анемична и всека капка ми е жизнено важна
Наздраве!
В преспите ???
Кат му дое времето, ща ги монтирам.
В СКЛАДА имам... ВСИЧКО.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМаса на въздух, има озат в беседката.
До потока.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар